Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bende aile hekimine gideyim diyordum 14 şubattata kocama sürpriz yapayım diyordum ona hiçbirşey demedim daha 😄😄😄
Bende yarın sağlık ocağında kan veriyim diye düşündüm sonuç ertesi gün çıksa da netten bakabiliyorum sonuca zaten. Eğer yüksek değer görürsem 13 ü ya da 14ü doktorum da test yaptırıp sevgililer günü sürprizi yaparım dedim 😁

Folik asit harici bi takviye almıyorum. Beslenmeme dikkat etmeye calısıyorum. Et filan yemem yemeye calisiyorum. Sigarayi biraktim. :KK71:
Ya sigara deme ya deme onu deme kanayan yaram🤭 nekadar oldu bırakalı , bende tam tersi sebzeye çok düşkün degilim zorluyorum 😀

Hahahahahhaaaa way anasını 😂 bende yarın olmassam alayım mı yada 13 undemi alayim🙄
Valla bende gecen ay 11inde etkisi gecmisti prospektuste yazan 10 gunden once test yapmayin uyarisi. O yuzden gun sayiyorum. Sen de yap yarin.

Ya sigara deme ya deme onu deme kanayan yaram🤭 nekadar oldu bırakalı , bende tam tersi sebzeye çok düşkün degilim zorluyorum 😀
1 haftayi geçti arada aklima geliyor ama uzak durabiliyorum. Evdeyim ben esim de birakti benle. Baska biri icse ortam olsa birakamazdim calisirken birakamamistim. Mentollu sigara olayi bitti ya ben de sigarayi bitirdim.

Merhaba hanımlar 11 günüm iğnece bende iğne etkisi 5 6 güne gecer 3 aydir öyleydi baktigimda hic çift görmedim test yapim dedim böyle çıkti :KK42:
Bak üstteki 11. Gün alttaki 13. Gün ve hiç t de renk yok. Umarım seninkisi bebişinin müjdesidir🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20200210_183629.webp
    IMG_20200210_183629.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 23
Bende yarın sağlık ocağında kan veriyim diye düşündüm sonuç ertesi gün çıksa da netten bakabiliyorum sonuca zaten. Eğer yüksek değer görürsem 13 ü ya da 14ü doktorum da test yaptırıp sevgililer günü sürprizi yaparım dedim 😁
Bencede öyle yapalım Allahım inşallahhh vardır da bu test saçmalıkları bizi yanıltmaz 😁

Kız benimde normalde çok duzenliydi kürtajdan sonra öne cekilmye başladı niyeyse mesela normalde 7sinde olmuştum geçen ay bu ayda 7sindr olurdum ama 4unde oldum bakalım bidahaki aya nasıl olcak bakalim gelmez tabi inşallah :KK70:
Kuzu benim yeni oturdu ya 6 aydir falan ondan oynama oluyor ama çok şükür düzenli fazla oynama olmuyor normalde aslında yine 28 de gelecekti ama 2 kere yumurtladım uzadı tabi sonuç gene negatif oldu ama çok şükür saglikliyiz sonuçta sabredip bekliycez napalim 🤭🥰
Inşallah gelmez bebiş gelsin ❤🤲🤲🤲😍

Back
X