- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Bende şokBen hakikaten şok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şokBen hakikaten şok![]()
ben cesaret edemedim cesaretliysen olabilirKızlar bugün tekrar kontrole gittim, büyüyen 3 yumurtam vardı ikisi olgunlaşmış 20 ve 21 mm olmuş. Doktor akşam 8de çatlatma iğnesini vurulmamı istedi ama kendim yapabilir miyim sizce?![]()
ben cesaret edemedim cesaretliysen olabilir
eczanade yapiyorlar ben hastanede yatırıyorumBilmiyorum eşime yaptırmaya çalışıcam ama o da yapamam derse eczanede falan yaparlar mı acaba
eczanade yapiyorlar ben hastanede yatırıyorum
hic igne agrisi olmadi ama yumurta catladiktan sonra ağrı oldu bendeTamam canım sağol. İğneden sonra ağrı oluyor mu çok, ben ilk defa yaptırıyorum bu ay
Hayırlısı olsun inşaAllah senin içinde Canım zaman da geçmek bilmezBenim daha çok var canim. Çatlatma iğnesi oldum cuma günü beklemedeyim.![]()
Aynen yedi ay olacak evleneli biz zaten üç aydır düşünüyoruz aslında bu ay geç olması da belki bir yönden iyi oldu arkadaşımında öyle bir ay gecikmiş diğer aya hamile kalmışİStiyosan bı ver canım belli mi olur çıkar belki bana testin bozuk gibi geldi çünkü,
Hosgeldin buraya kız brnde yeni gelmiştim zatenbenimde 4 Mart beraber beklerik işte
Canım daha yeni evlisin ki sen olur Allah'ın izniyle zamanı var demekki daha![]()
Ay ben yapamazdım canımKızlar bugün tekrar kontrole gittim, büyüyen 3 yumurtam vardı ikisi olgunlaşmış 20 ve 21 mm olmuş. Doktor akşam 8de çatlatma iğnesini vurulmamı istedi ama kendim yapabilir miyim sizce?![]()
Vallahi de bilmiyor geçmekHayırlısı olsun inşaAllah senin içinde Canım zaman da geçmek bilmez
Biz seni hamile ilan edelim rahatla.Kızlar bugün yatarken 3 ihlas, 1 fatiha, 1 ayetel kürsü okudum dua ettim rüyamda test yapıyordum çift çizgi çıkıyordubugün annenemin mevlütü vardı hoca tanıdık hoşgeldin diye öptüğümde bana annelik sana yakışmış dedi şok oldum
dedim abla adetliyim hamile değilim ki dedi bilmem bi an azımdan çıktı dedi hatta iki kere tekrarladı ikincisinde gene bebek dedi bi daha dedim hocam hamile değilim vardır bunda bi hikmetki ALLAH iki kere söyletti dedi
normalde adetim 5 gün filan gelir ama bugün bi iki damla sabah geldi bu zamana kadar da gelmedi hatta hem adet başı hemde adet sonu kahverengi lekem gelirdi ama adetim kesilmiş kahverengi lekemde yok neden acaba
![]()
Aynen ya ama hamile değilimBiz seni hamile ilan edelim rahatla.![]()
Ay ben yapamazdım canım![]()
Geldim kızlar şimdi eve doktorum 2 gün ilişki olacak dedi yumurtanın çatlama gününü hesapladı sanırım kan anladı sonuçta baktı falan umutluyum bu ay inşallah bir de rapor verdi stresten uzak dur bi 10 gün dedi bakalım kısmet artık sağlıklı evlat nasip eylesin Rabbim hepimize geç olsun ama güç olmasınInşallah guzel olsun sonuclarin.![]()
Ne zamandır istiyorsun canım ilk zamanlar üzülüyor insan ama sonradan umutsuzluk kaplıyor hepten içini inşallah beraber bekleriz gebelik süreciniEvet canim negatifi görmek bile belirsizlikten iyi o geldi gelcek stres cok fena![]()
13 ay oldu canım. Bu ay umitliyim insallah hepimiz mutlu oluruz.Ne zamandır istiyorsun canım ilk zamanlar üzülüyor insan ama sonradan umutsuzluk kaplıyor hepten içini inşallah beraber bekleriz gebelik sürecini![]()
Kız benimde normalde çok duzenliydi kürtajdan sonra öne cekilmye başladı niyeyse mesela normalde 7sinde olmuştum geçen ay bu ayda 7sindr olurdum ama 4unde oldum bakalım bidahaki aya nasıl olcak bakalim gelmez tabi inşallahHosbulduk kuzum sizi gordumde geldim bendebekleyelim kuzum benim bat tahmini ama azalıp artabilirde her ay dansöz gibi oynuyor çünkü
normalde 2 kere yumurtlama olmasa döngü 27 28 olacaktı bende en garanti 30 günü baz aldım![]()