Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende idrar testine göre hiç mi hiç unut yok o yüzden kararsızım. Bi yanım pazartesiyi bekle adet olmazsan test yap diyor bilmiyorum
Bence bir an once yaptırıp sonucu öğrenmek daha iyi. Beklemek çok stresli. İnsallah evde yaptigin testler yaniliyordur. :KK12:

Belim agrimakta göğüs hassasiyeti fazla akıntı 2 4 defa kramp girdi Bi kaç gündür toplasan okdar 😁 11 ve 12 sini bekliyorum bakalım paraya kıyıp test alasım yok yoksa zaten adet olurum🤓
İnşallah olmazsın adet falan 😁 bu 2 gün kalbimiz senin için atacak 🤲🏻

Bence bir an once yaptırıp sonucu öğrenmek daha iyi. Beklemek çok stresli. İnsallah evde yaptigin testler yaniliyordur. :KK12:
Yarın sağlık ocağına gidemicem hava soğuk diye üşütmiyim eğer hamileysem diye eşim işe bırakacakmış :KK70:düşüneceği tuttu beni :rolleyes:

Güzel kızlarım ben bi konu açtım o konuyu buraya nasıl yapıştırcam?

Aminnn canm. Vallaha ben öle yedek test tutarlardan değilim henüz 😂çünkü bu ay çok planlı bisi degildi
Bundan sonra alırsın artık bu ay da bebe gelmezse. Ben 2 tane aldım gerek var mıydı acaba diye düşünürken buradaki bacımlar koliyle alıp sabah akşam yapıyomuş. 🤣🤣

Bundan sonra alırsın artık bu ay da bebe gelmezse. Ben 2 tane aldım gerek var mıydı acaba diye düşünürken buradaki bacımlar koliyle alıp sabah akşam yapıyomuş. 🤣🤣
Geçen ay 4 tane aldım ikisini geçen ay diğer ikisini de iğneden sonra yaptım 😂😂

Slm kızlar ben soru sorucam kaçtır deniyorum ama görünmüyo sayfaya düşmüyo nasıl .post açıyosunuz

Merhaba kızlar benimde erken yumurtlamam oldu bu ay. 3ünde yumurtladım 4ünde çatladı. Şimdi bekliyoruz bakalım normal hesaplara göre 17sinde adet olmam lazım ama ben 20sine kadar beklicem ne olur ne olmaz

Hahahhaa koliyle mi 😂😂😂 zengin oldu eczacılar desene 😂 ben adet olursam ovulasyon testi Alicam onun yanında 2 tane mi 3 tane mi ne hediye veriolarmis artık benmde yedeklerim olur🤗🤪

Back
X