Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belim agrimakta göğüs hassasiyeti fazla akıntı 2 4 defa kramp girdi Bi kaç gündür toplasan okdarEddaak ne alemdesin Bat 11 şubattı
Bence bir an once yaptırıp sonucu öğrenmek daha iyi. Beklemek çok stresli. İnsallah evde yaptigin testler yaniliyordur.Bende idrar testine göre hiç mi hiç unut yok o yüzden kararsızım. Bi yanım pazartesiyi bekle adet olmazsan test yap diyor bilmiyorum
Testin yok mu evdeeDua sırası benim kızlar en yakın bat olan benim he![]()
İnşallah olmazsın adet falanBelim agrimakta göğüs hassasiyeti fazla akıntı 2 4 defa kramp girdi Bi kaç gündür toplasan okdar11 ve 12 sini bekliyorum bakalım paraya kıyıp test alasım yok yoksa zaten adet olurum
![]()
Yarın sağlık ocağına gidemicem hava soğuk diye üşütmiyim eğer hamileysem diye eşim işe bırakacakmışBence bir an once yaptırıp sonucu öğrenmek daha iyi. Beklemek çok stresli. İnsallah evde yaptigin testler yaniliyordur.![]()
İnşallah yaaBence bir an once yaptırıp sonucu öğrenmek daha iyi. Beklemek çok stresli. İnsallah evde yaptigin testler yaniliyordur.![]()
Iyi hadi bakalim.Yarın sağlık ocağına gidemicem hava soğuk diye üşütmiyim eğer hamileysem diye eşim işe bırakacakmışdüşüneceği tuttu beni
![]()
Hissediyor adam test yapacağım zaman kalbi ne kadar temizse artık istemiyor ya bişey de diyemiyorumIyi hadi bakalim.![]()
Aminnn canm. Vallaha ben öle yedek test tutarlardan değilim henüzTestin yok mu evdeeinşallah mutlu haberi ver bize bir an önce sonra ayağını sürü peşinden de biz gelelim.
![]()
Cok. Saolun canımİnşallah olmazsın adet falanbu 2 gün kalbimiz senin için atacak
![]()
Bundan sonra alırsın artık bu ay da bebe gelmezse. Ben 2 tane aldım gerek var mıydı acaba diye düşünürken buradaki bacımlar koliyle alıp sabah akşam yapıyomuş.Aminnn canm. Vallaha ben öle yedek test tutarlardan değilim henüzçünkü bu ay çok planlı bisi degildi
Geçen ay 4 tane aldım ikisini geçen ay diğer ikisini de iğneden sonra yaptımBundan sonra alırsın artık bu ay da bebe gelmezse. Ben 2 tane aldım gerek var mıydı acaba diye düşünürken buradaki bacımlar koliyle alıp sabah akşam yapıyomuş.![]()
Cevaplanmamis konulara gidip bakiyoruz biz belki birinin dikkatini cekmemistir actiysaniz daSlm kızlar ben soru sorucam kaçtır deniyorum ama görünmüyo sayfaya düşmüyo nasıl .post açıyosunuz
Hahahhaa koliyle miBundan sonra alırsın artık bu ay da bebe gelmezse. Ben 2 tane aldım gerek var mıydı acaba diye düşünürken buradaki bacımlar koliyle alıp sabah akşam yapıyomuş.![]()
Ben olsam 15inde yapardim testiMerhaba kızlar benimde erken yumurtlamam oldu bu ay. 3ünde yumurtladım 4ünde çatladı. Şimdi bekliyoruz bakalım normal hesaplara göre 17sinde adet olmam lazım ama ben 20sine kadar beklicem ne olur ne olmaz