- 5 Şubat 2020
- 487
- 443
- 23
Aynen öyle canımEvet canim negatifi görmek bile belirsizlikten iyi o geldi gelcek stres cok fena![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canımEvet canim negatifi görmek bile belirsizlikten iyi o geldi gelcek stres cok fena![]()
Ayy birak canim etrafindakilerii hem daha yeni evliymissin. Daha cok stres yapiyorlar insani. Senn canini hic skmaa en kisa zamanda bebis haberini alacağına inaniyorum :)4 aylık evli olsam da etraftakiler kısır gözüyle bakmaya başladı![]()
İnşallah alırız hepimiz ma bu ay da olmazsa ebeye gidecem belki susar etraftakiler. Herkes çok meraklı göbeğimi çektirmeyeAyy birak canim etrafindakilerii hem daha yeni evliymissin. Daha cok stres yapiyorlar insani. Senn canini hic skmaa en kisa zamanda bebis haberini alacağına inaniyorum :)
Canım merhaba aşılamayı neden oldun?benim eşimin sperm sayısı az doktor ilaçlara başladı ama ben boşuna mı zaman kaybediyoruz diyorum direk asılama mı denesek acabaHerkese merhaba bende 31 ocakta aşılama oldum günümü bekliyorum
Benim daha çok var canim. Çatlatma iğnesi oldum cuma günü beklemedeyim.Aynen öyle canımsiz ne durumdasınız tam okuyamadım sizde mi bekliyordunuz hamileliği
Hosgeldiin. Insallah tutar canım. Az kalmiş 14 gun sobra test yaparsin.Herkese merhaba bende 31 ocakta aşılama oldum günümü bekliyorum
4.5 senelik evliyiz 1tane kimyasal geçirdim ikimizdede problem yok ama olmuyor bu ikinci aşılama ilki özelde olmuştu tutmadı bunuda devlette yaptırdım bakalım ptesi sonuç alicam bekliyorum heyecanlaCanım merhaba aşılamayı neden oldun?benim eşimin sperm sayısı az doktor ilaçlara başladı ama ben boşuna mı zaman kaybediyoruz diyorum direk asılama mı denesek acaba
Hoş buldumHosgeldiin. Insallah tutar canım. Az kalmiş 14 gun sobra test yaparsin.![]()
İStiyosan bı ver canım belli mi olur çıkar belki bana testin bozuk gibi geldi çünkü,Yarın 14. Gün acaba kan versem mi çok kararsızım
Hosgeldin buraya kız brnde yeni gelmiştim zatenMerhaba bende geldim bat 11 mart ❤
Bugün adetin ilk günü dahaçok bekliycem çok
![]()
Canım daha yeni evlisin ki sen olur Allah'ın izniyle zamanı var demekki dahaİşte bende geldi maalesef daha ben hamile bile kalmadan bi oğlum olacağını bile hissediyorum ama tutmadı oda nerde yanlışlık var anlamadım ki![]()
Kendin istiyorsan git ama baskalari icin yapiyorsan yapma bence. Herkeside susturabilirsin sert bi dille uyar olsun bitsin. Yeni evli birinin üstüne neden bu cocuk baskisini kuruyorlar anlamiyorum. Izin verirsen herkes herşeyi der malesef. Ben hamule kalmıştım kimseye bsey dememistm birz daha beklemek icin o da dusuk olunca herkes ogrendi. Ama kaynanam bile beni arayıp bisey soramadi bu konu hakkinda kimseye bsey soylemek istemiyorum ddm noktaEv
İnşallah alırız hepimiz ma bu ay da olmazsa ebeye gidecem belki susar etraftakiler. Herkes çok meraklı göbeğimi çektirmeye
Bende burdan okudum ama var yengem de 4 ay adet görmüş bişey de olmadıAy o kadar devam edebileni olduğunu senden oğreniyorum![]()
Ben hakikaten şokBende burdan okudum ama var yengem de 4 ay adet görmüş bişey de olmadı![]()
Çok sevindim gerçekten. Allah hayirla saglikla kavustursun sizi bebeginizle. Insallah anne babaligi hak ediyoruzdur ve Allah bize de nasip eder. Burada cok cok guzel seyler ogrendim ben. Sizin hamileliginizi de onlarin arasina yaziyorum.![]()
Ayyy hayrlisi olsun ne büyük sınavlardan geçmişiniz inşallah sagliklli kucağınıza almayida Rabbım nasip eder![]()
Biraz dinlen canım. Elinden geleni yaptın.merve kuzu yum fln yok
saat 1 de muayene oldum ama maalesef bişi yok dedi Dr biz de eşimle beklemeye karar verdik önümüzdeki aylarda bebek için tedavi almayacağım
![]()
Bu arada çok kasik ağrım var ve yüzümde lekeleme oldu acaba bu sefer tutmuş olabilirmiHoş bulduminsallah tutar bu sefer bu ikinci çok heyecanliyim
Hosbulduk kuzum sizi gordumde geldim bendeİStiyosan bı ver canım belli mi olur çıkar belki bana testin bozuk gibi geldi çünkü,
Hosgeldin buraya kız brnde yeni gelmiştim zatenbenimde 4 Mart beraber beklerik işte
Canım daha yeni evlisin ki sen olur Allah'ın izniyle zamanı var demekki daha![]()