Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar ben ovu testlerine basladim bile. Bugunde fsh icin kan verdim. Sonuc cikinca dr ile konusacagim gel derse gidecegim hayirlisiyla
IMG-20200210-WA0001.webp

4 aylık evli olsam da etraftakiler kısır gözüyle bakmaya başladı:mad:
Ayy birak canim etrafindakilerii hem daha yeni evliymissin. Daha cok stres yapiyorlar insani. Senn canini hic skmaa en kisa zamanda bebis haberini alacağına inaniyorum :)

Ev
Ayy birak canim etrafindakilerii hem daha yeni evliymissin. Daha cok stres yapiyorlar insani. Senn canini hic skmaa en kisa zamanda bebis haberini alacağına inaniyorum :)
İnşallah alırız hepimiz ma bu ay da olmazsa ebeye gidecem belki susar etraftakiler. Herkes çok meraklı göbeğimi çektirmeye

Herkese merhaba bende 31 ocakta aşılama oldum günümü bekliyorum
Canım merhaba aşılamayı neden oldun?benim eşimin sperm sayısı az doktor ilaçlara başladı ama ben boşuna mı zaman kaybediyoruz diyorum direk asılama mı denesek acaba

Canım merhaba aşılamayı neden oldun?benim eşimin sperm sayısı az doktor ilaçlara başladı ama ben boşuna mı zaman kaybediyoruz diyorum direk asılama mı denesek acaba
4.5 senelik evliyiz 1tane kimyasal geçirdim ikimizdede problem yok ama olmuyor bu ikinci aşılama ilki özelde olmuştu tutmadı bunuda devlette yaptırdım bakalım ptesi sonuç alicam bekliyorum heyecanla

Yarın 14. Gün acaba kan versem mi çok kararsızım
İStiyosan bı ver canım belli mi olur çıkar belki bana testin bozuk gibi geldi çünkü,😊
Merhaba bende geldim bat 11 mart ❤🥰
Bugün adetin ilk günü daha 🤭 çok bekliycem çok:KK70:
Hosgeldin buraya kız brnde yeni gelmiştim zaten 😂 benimde 4 Mart beraber beklerik işte 😂
İşte bende geldi maalesef daha ben hamile bile kalmadan bi oğlum olacağını bile hissediyorum ama tutmadı oda nerde yanlışlık var anlamadım ki 😅
Canım daha yeni evlisin ki sen olur Allah'ın izniyle zamanı var demekki daha 😊

Ev

İnşallah alırız hepimiz ma bu ay da olmazsa ebeye gidecem belki susar etraftakiler. Herkes çok meraklı göbeğimi çektirmeye
Kendin istiyorsan git ama baskalari icin yapiyorsan yapma bence. Herkeside susturabilirsin sert bi dille uyar olsun bitsin. Yeni evli birinin üstüne neden bu cocuk baskisini kuruyorlar anlamiyorum. Izin verirsen herkes herşeyi der malesef. Ben hamule kalmıştım kimseye bsey dememistm birz daha beklemek icin o da dusuk olunca herkes ogrendi. Ama kaynanam bile beni arayıp bisey soramadi bu konu hakkinda kimseye bsey soylemek istemiyorum ddm nokta 😀 ben izin verdigim surece bisey diyebilirler sorabilirler sende oyle yap

merve merve kuzu yum fln yok🤷🏻‍♀️ saat 1 de muayene oldum ama maalesef bişi yok dedi Dr biz de eşimle beklemeye karar verdik önümüzdeki aylarda bebek için tedavi almayacağım 😘

Çok sevindim gerçekten. Allah hayirla saglikla kavustursun sizi bebeginizle. Insallah anne babaligi hak ediyoruzdur ve Allah bize de nasip eder. Burada cok cok guzel seyler ogrendim ben. Sizin hamileliginizi de onlarin arasina yaziyorum. 🥰😍😍

Ahh dün ilk şaşkınlıkla hızlıca paylaşmak istedim anlatsam roman olur da... Allah hepimize emanetine hakkiyla sahip cikmamizi nasip etsin inşallah.

Ayyy hayrlisi olsun ne büyük sınavlardan geçmişiniz inşallah sagliklli kucağınıza almayida Rabbım nasip eder🥰🤗

Hepimizin imtihanı farklı.. Kimine veriyor emanetini sukredecek mi diye bakıyor kimine vermiyor sabredecek mi diye.. Rabbim bana da sizlere de en güzel şekilde yaşatsın bu süreçleri inşallah 🤗

İStiyosan bı ver canım belli mi olur çıkar belki bana testin bozuk gibi geldi çünkü,😊

Hosgeldin buraya kız brnde yeni gelmiştim zaten 😂 benimde 4 Mart beraber beklerik işte 😂

Canım daha yeni evlisin ki sen olur Allah'ın izniyle zamanı var demekki daha 😊
Hosbulduk kuzum sizi gordumde geldim bende :D bekleyelim kuzum benim bat tahmini ama azalıp artabilirde her ay dansöz gibi oynuyor çünkü :D
normalde 2 kere yumurtlama olmasa döngü 27 28 olacaktı bende en garanti 30 günü baz aldım:D

Back
X