Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar belirtiler kaçıncı gün başlıyor? Hiç olmayadabilir biliyorum ama merak ettim

Hayırlı olsun transferin canım dilerim bebişler sıkı sıkı tutunur 🤲
yani ben ilk üç gün birşey hissetmedim ondan sonra belim de çok ağrı ve karnıma kramplar girdi regl olacak gibi hissettim kendimi tabi ki herkeste bir olmayabilir 🥰 test günün ne zaman canım 👶

Hayırlı olsun transferin canım dilerim bebişler sıkı sıkı tutunur 🤲
yani ben ilk üç gün birşey hissetmedim ondan sonra belim de çok ağrı ve karnıma kramplar girdi regl olacak gibi hissettim kendimi tabi ki herkeste bir olmayabilir 🥰 test günün ne zaman canım 👶
6 Mayıs test günüm 🥹 benim zaten ilaçlardan dolayı dolu belirtim var ayırt edemem sanırım . Aşırı göğüs hassasiyeti ve bende ve rahimde ara ara bıçak kesiği gibi ağrılar oluyor transfer öncesi yani. Progestan fitilden sonra başladı direk bunlar

6 Mayıs test günüm 🥹 benim zaten ilaçlardan dolayı dolu belirtim var ayırt edemem sanırım . Aşırı göğüs hassasiyeti ve bende ve rahimde ara ara bıçak kesiği gibi ağrılar oluyor transfer öncesi yani. Progestan fitilden sonra başladı direk bunlar

Hadi inşallah canım dilerim hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah Amin 🤲🥰👶

5.gün embriyosu transfer sonrası 9.gün ilk testte beta hcg 160 çıktı, sonuç pozitif olarak değerlendirilip iki gün sonra tekrar bir test vereceğim.

Yalnız transfer sonrası bugüne kadar hiç olmamasına rağmen pozitif gördüğümüz akşam ilk lekelenmemi gördüm. Bunun yerleşme kanaması olma ihtimali var mı yoksa yerleşme daha öncesinde mi olurdu?
Her şey çok iyi hissettirirken aynı gün olan bu kanama tadımızı kaçırdı.

Benzer durum yaşayan veya yaşayanı bilen arkadaşlardan yorum rica ediyorum

Aynen ya ben tam 5. Haftama girdiğim an doktor a gıttım daha kese görünmedi dedi şimdi ise korkuyorum yıne görünmezse diye 6.haftada değil de 7 hafta gıtmeyı düşünüyorum canım sen yarın gidicek misin benım 6 haftaya girmeme 2 gün kaldı 🍀
Gidicem canım doktor çağırdı çünkü benim hesaplamama göre de 5+3 filan ama bakalim biz görebilecek miyiz inşallah görürüz sen de görürsün endişe etme geç görenler varmış hem belki.kalp atışını da duyarsın o zaman çifte bayram olur🥰🥰

5.gün embriyosu transfer sonrası 9.gün ilk testte beta hcg 160 çıktı, sonuç pozitif olarak değerlendirilip iki gün sonra tekrar bir test vereceğim.

Yalnız transfer sonrası bugüne kadar hiç olmamasına rağmen pozitif gördüğümüz akşam ilk lekelenmemi gördüm. Bunun yerleşme kanaması olma ihtimali var mı yoksa yerleşme daha öncesinde mi olurdu?

Canım buradan okudgum kadarıyla kahverengi veya pembe gibi ve az bir kanamaysa sorun olmuyor yoğun olursa sorun oluyor ama yine de doktoruna söyle çünkü bazılarına igne vermişlerdi kanamadan sonra

Canım bende karın ağrısı hep var zaten öyle şiddetli değil ama hafif var doktorum rahim değişiyor normal dedi. Sende endişe etme. Ben 9 haftalık hamileyim benim kalkmam yasak yatarak geciriyorum ve 3 gündür rahatsızım hafif kanama şeklinde lekelenmelerim var. Ama ben bugün 7 kat merdiven indim asansöre binemedim içim ferah Rabbime emanet ne yapayım bazı şeyler elimizde değil dün daha büyük bir felaket olabilirdi😔 o zaman ne İstanbul ne çocuk kalırdı🥹 yine hamd olsun ki Rabbim korudu insanları🙏
Sen doktora gittin mi canım doktor mu kalkma dedi nasılsın şimdi

Kızlar pazartesi transferim yapılacak inşallah, ama bugün hastalandım boğazım şiş halsizlik var. Bu durum transfere engel midir sizce?

Benim de bugün 9.Günüm sanırım aynı gün transfer olmuşuz değeriniz çok güzel öncelikle tebrik ederim 😊 benim 3.Gün leke olmuştu 2 kere açık kahve- pembe tonu arasında sonrasında olmadı ama o zaman yaptığım araştırmada kırmızı ve yoğun değilse endişe etmeyin yazıyordu bence kalbinizi ferah tutun

Canım buradan okudgum kadarıyla kahverengi veya pembe gibi ve az bir kanamaysa sorun olmuyor yoğun olursa sorun oluyor ama yine de doktoruna söyle çünkü bazılarına igne vermişlerdi kanamadan sonra
Teşekkürler canım..
Progestan fitil kullanıyorum günde iki defa hemşire de telefonda dediğine paralel konustu, devam ederse doktor iğne önerebilir gibisinden..

Tüm keyfimiz biraz kaçtı, hakkımızda hayırlısı

Ben bugün tekrar kan verdim ve çok şükür 2080 gördü değerim.. Doktorum haftaya cuma gününe çağırdı,sanırım biraz geç ama eğer ki her şey yolundaysa belki kalp atışını da duymak istiyordur. Artık kan verme dedi. İnşallah her şey yolundadır ve sağlıklı gelişir. morceylan morceylan senin de yarındı demi doktor randevun

Son düzenleme:
Back
X