- 12 Mayıs 2022
- 463
- 427
- 33
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
- #16.101
Hayır belli olmuyo iki tane embriyo transfer ettikİkiz olduğu keseden önce belli oluyir mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır belli olmuyo iki tane embriyo transfer ettikİkiz olduğu keseden önce belli oluyir mu acaba
Kızlar belirtiler kaçıncı gün başlıyor? Hiç olmayadabilir biliyorum ama merak ettim
sabah hem kalçadan hem de göbekten iğne vuruyorum aynn etkili dediler banaCanım ben sabah akşam göbekten yapıyorum progestan dex bir de günde üç defa progestan fitil kullanıyorum. Kalçamdan devam etmedi. Ama bildiğim kadarıyla kalçadan yapılması daha etkili oluyormuş
6 Mayıs test günümHayırlı olsun transferin canım dilerim bebişler sıkı sıkı tutunur
yani ben ilk üç gün birşey hissetmedim ondan sonra belim de çok ağrı ve karnıma kramplar girdi regl olacak gibi hissettim kendimi tabi ki herkeste bir olmayabilirtest günün ne zaman canım
![]()
6 Mayıs test günümbenim zaten ilaçlardan dolayı dolu belirtim var ayırt edemem sanırım . Aşırı göğüs hassasiyeti ve bende ve rahimde ara ara bıçak kesiği gibi ağrılar oluyor transfer öncesi yani. Progestan fitilden sonra başladı direk bunlar
Oy maşallah allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah❤Canlarimmm bugün idrar testinde çift çizgi görünce kan verdim 6. Günüm transfer sonrası ve 28.10 çıktı oldu galiba dimii![]()
Gidicem canım doktor çağırdı çünkü benim hesaplamama göre de 5+3 filan ama bakalim biz görebilecek miyiz inşallah görürüz sen de görürsün endişe etme geç görenler varmış hem belki.kalp atışını da duyarsın o zaman çifte bayram olurAynen ya ben tam 5. Haftama girdiğim an doktor a gıttım daha kese görünmedi dedi şimdi ise korkuyorum yıne görünmezse diye 6.haftada değil de 7 hafta gıtmeyı düşünüyorum canım sen yarın gidicek misin benım 6 haftaya girmeme 2 gün kaldı![]()
Ayy kalbim pır pır etti kuzum dilerim pozitifi görürsün ikisi de tutunmuştur inşallahTüp bebek merkezinde direk vereceğim doktorum sabah 08:00 ve 09:00 arasından burada ol kan tahlili için laboratuvara yetişmesi için![]()
Canım buradan okudgum kadarıyla kahverengi veya pembe gibi ve az bir kanamaysa sorun olmuyor yoğun olursa sorun oluyor ama yine de doktoruna söyle çünkü bazılarına igne vermişlerdi kanamadan sonra5.gün embriyosu transfer sonrası 9.gün ilk testte beta hcg 160 çıktı, sonuç pozitif olarak değerlendirilip iki gün sonra tekrar bir test vereceğim.
Yalnız transfer sonrası bugüne kadar hiç olmamasına rağmen pozitif gördüğümüz akşam ilk lekelenmemi gördüm. Bunun yerleşme kanaması olma ihtimali var mı yoksa yerleşme daha öncesinde mi olurdu?
Her şey çok iyi hissettirirken aynı gün olan bu kanama tadımızı kaçırdı.
Benzer durum yaşayan veya yaşayanı bilen arkadaşlardan yorum rica ediyorum
Sen doktora gittin mi canım doktor mu kalkma dedi nasılsın şimdiCanım bende karın ağrısı hep var zaten öyle şiddetli değil ama hafif var doktorum rahim değişiyor normal dedi. Sende endişe etme. Ben 9 haftalık hamileyim benim kalkmam yasak yatarak geciriyorum ve 3 gündür rahatsızım hafif kanama şeklinde lekelenmelerim var. Ama ben bugün 7 kat merdiven indim asansöre binemedim içim ferah Rabbime emanet ne yapayım bazı şeyler elimizde değil dün daha büyük bir felaket olabilirdio zaman ne İstanbul ne çocuk kalırdı
yine hamd olsun ki Rabbim korudu insanları
![]()
Bende gitmem valla burdayımAy canımsın hep derim ve diyeceğim herkes gitti pinky hanım bizi bırakmadı canımsınaynen sen dur kız onlara rakip topik açayım
Kıskansınlar bizi![]()
Benim de bugün 9.Günüm sanırım aynı gün transfer olmuşuz değeriniz çok güzel öncelikle tebrik ederim5.gün embriyosu transfer sonrası 9.gün ilk testte beta hcg 160 çıktı, sonuç pozitif olarak değerlendirilip iki gün sonra tekrar bir test vereceğim.
Yalnız transfer sonrası bugüne kadar hiç olmamasına rağmen pozitif gördüğümüz akşam ilk lekelenmemi gördüm. Bunun yerleşme kanaması olma ihtimali var mı yoksa yerleşme daha öncesinde mi olurdu?
Her şey çok iyi hissettirirken aynı gün olan bu kanama tadımızı kaçırdı.
Benzer durum yaşayan veya yaşayanı bilen arkadaşlardan yorum rica ediyorum
Teşekkürler canım..Canım buradan okudgum kadarıyla kahverengi veya pembe gibi ve az bir kanamaysa sorun olmuyor yoğun olursa sorun oluyor ama yine de doktoruna söyle çünkü bazılarına igne vermişlerdi kanamadan sonra
leke kahverengi mi?Teşekkürler canım..
Progestan fitil kullanıyorum günde iki defa hemşire de telefonda dediğine paralel konustu, devam ederse doktor iğne önerebilir gibisinden..
Tüm keyfimiz biraz kaçtı, hakkımızda hayırlısı
Allah razı olsunOy maşallah allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah❤![]()