- 22 Şubat 2023
- 9.745
- 10.827
- 37
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hissediyorum bir iki ay içinde olacak kuzumben sadece ilk ay bıraktım sonrası deniyorum hala bişey yok bakalım ne zaman nasip olur bilemiyorum sadece takviyelerle devam ediyorum
Pkos var bende doktorum önerdi bunudoktorunuzmu verdi acaba? ben sağlık ocağına gittim sadcce folik asit kullanmamı söyledi ekstra vitamin gebe kaldıktan sonra doktorun bakıp verir zaten dedi ama forumda birkaç kişide okuyunca kullanmam gerektiğini düşündüm
Adet günüm yarın ben yumurtladaman sonra 14 gün saydım öyle verdimAdet gününde mi verdin test yoksa daha var mı adet gününüze
Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun moral bozmak yok :))Bende de aynı şekilde . Bende ek olarak 5 gündür kahve akıntı oluyor . Ama yarın regl olurugm gibi hissediyorum regl belirti ve ağrılarını insan biliyor ciddem
Edoşşşş ikizler mi geliyor yoksa Allahım inşallah inşallahKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ @Merveeee57 Zumruduanka96 @beyons @bernaad tatluboncuk @Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
İnşallah inşaşlah canımmEdoşşşş ikizler mi geliyor yoksa Allahım inşallah inşallahikisinde tutsun ikizlerine kavuş bebeğim
O zaman sonuç güzel bence adetten sonra daha hızlı artacaktırAdet günüm yarın ben yumurtladaman sonra 14 gün saydım öyle verdim
İnşallah teşekkür ederimO zaman sonuç güzel bence adetten sonra daha hızlı artacaktır
Ben kasımdan beri denıyorum canım sadece aralıkta ara verdım amelıyat olduğum için bizde hala pozıtıf sonuç alamadık. Hayırlısı ve sağlıklısıyla olsun ınsallah. Aslında erken 6 ay bır seneye kadar olmaması normalmıs.24 Aralıktan bu yana deniyoruz hala güzel hayırlı bir haber alamadıkbu ay sağlık sıkıntılarım sebebiyle sadece yumurtlama günü ( 2 gün ) değerlendirdik. Rabbim bana ve bebek isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberleri versin inşallahh
Ooo maşallah çok güzel inşallah ikiz üçüz ler olur Allah tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallahKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ @Merveeee57 Zumruduanka96 @beyons @bernaad tatluboncuk @Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
Çok sağol canımOoo maşallah çok güzel inşallah ikiz üçüz ler olur Allah tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Evet canım pozitif, çatlamak üzeresin, silikkeşmeye başladığında çatlamışsın demek oluyor. Bu şekilde çift çizgiyi görünce üç gün üst üste değerlendirebilirsiniz veya bir boş bir dolu şeklinde de değerlendirebilirsinizKızlar ya bugün yaptığım ovulasyon pozitif oluyor demi
Her testin hassasiyeti başka canım. 5 üstü gösteren de oluyor, 20 üstü gösteren de olabiliyor. Erken gebelikse predictor 6 gün öncesine kadar olandansa o baya erken yakalıyor, 5 üstünü yakalıyor genelde canım.kızlar beta hcg kaç olduğunda idrarda çıkıyor biliyormusunuz
50 ve üzeri tiye biliyorum ama kesin bilgi değilkızlar beta hcg kaç olduğunda idrarda çıkıyor biliyormusunuz
Hiç umutsuz olma 9 ay uğraştım olmadı sonunda hamile kaldığım ay hem ben bırakmıştım yine olmaz diye hem misafirim vardı sadece yumurtlama günü ve öncesi 2 gün ilişki oldu çatlamayı boş geçtim hatta çatlama olduğu günü pikniğe gitmiştik kocaman kaldırım taşı taşımıştım belimi çok zorlamıştım ama yinede tutunmuş bebeğim. Vakti zamanı geldiğinde herşey kendiliğinden oluyor buna çok inandım artık24 Aralıktan bu yana deniyoruz hala güzel hayırlı bir haber alamadıkbu ay sağlık sıkıntılarım sebebiyle sadece yumurtlama günü ( 2 gün ) değerlendirdik. Rabbim bana ve bebek isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberleri versin inşallahh
Her testin hassasiyeti başka canım. 5 üstü gösteren de oluyor, 20 üstü gösteren de olabiliyor. Erken gebelikse predictor 6 gün öncesine kadar olandansa o baya erken yakalıyor, 5 üstünü yakalıyor genelde canım.