-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Yaa geçmiş olsun canım, demek ki çok bekletmek de iyi birşey değilmişKızlar selam bugün doktora gittim adet gecikmesi yaşadığım için. Doktora gebelik istediğimide anlattım. Muayne etti ve rahim ağzında çokk fazla iltihap var ilişkiden sonra yatıp kalkmıyor musun kalktığındada direk akar çünkü iltihap spermlerin geçisini engelliyor dedi. Gerçektende sanki vajinanın ağzında kalıyor gibiydi spermler hemen akıyordu . Fazla durması iltihap yapıyormuş sanırım 15-20 dk yat sonra kalk dedi. Aklınızda bulunsun diye yazıyorum çünkü aylardır doktora gidiyorum ve hiç bi doktor iltihap olduğunu söylemedi. antibiyotik, fitil ve adet söktürücü başladık. Adet olduktan sonrada 3 gün gidicem letu yada femara başlayacağız senin hamile kalacağına inanıyorum halledicez dedi. Bursada yaşayanlarada tavsiyem olsun nev anadolu hastanesi Murat Kadıoğulu na gittim çok ilgili bir doktor
Valla değilmiş demek ki artık ne yapacağımı şaşırdımYaa geçmiş olsun canım, demek ki çok bekletmek de iyi birşey değilmiş
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kavuşursun yakın zamanda bebişine
Kuzu bugün test yaptın mı ne durumdasın. Testin prodoctor muydu bu aradaKızlar merhaba bugün normalde bat günüm gelen birşey yok, döngüm 35 gün uygulama 1 martta yumurtlama gösteriyordu ama tahminimce bende geç yumurtlama oldu akıntı vs bugün ilk idrarla yapmadım testi ama gölge var sanki görebiliyor musunuz sizde geç döllenme olabilir mi?
Yok yapmadım bugün, days Comfort erken gebelik testiKuzu bugün test yaptın mı ne durumdasın. Testin prodoctor muydu bu arada
Kuzum bir gebenin günlüğü sayfasında erkekler için bi takviye var içeriği çok güzel. Eşim onu kullandı. Her gün propolis içti. Keöiboynuzu özü içti her gün bir kaşık. D vitamini ve omega 3 kullandık. Bir de çakşır otu aldık aktardan. Onu robottan geçirip toz hale getirdik her gün bala karıştırıp yedi. O da libidosu yükseltiyorduKızlar sperm için önerebileceğiniz bir takviye ilaç varmı ama hap olmalı
canım bende baya gördüm çizgileriiii kaç dk içerisinde çıktıBiraz bekleyince bu şekilde oldu
İlk attığım resimde 3 dk da çıktı en son attığım 10 dk da böyle belirginleşticanım bende baya gördüm çizgileriiii kaç dk içerisinde çıktı
inşallah vardır bebişiniz bence 2 gün sonra regl görmezseniz yine tekrarlayınnn ben çizgileri gördüm ama direkt baktığım gibiİlk attığım resimde 3 dk da çıktı en son attığım 10 dk da böyle belirginleşti
Valla var gibi duruyoinşallah vardır bebişiniz bence 2 gün sonra regl görmezseniz yine tekrarlayınnn ben çizgileri gördüm ama direkt baktığım gibi
Hsg nin adet geciktirmesi yapıp yapmadığını soran bir kaç arkadaşının yazısına denk gelmiştim ben. Acaba doğru mu ki ? Bende batı bekliyorum hsg cekilecek de baya araştırmıştım öncesinde nelerle karşılaşırım diye ordan biliyorumArkadaşlar merhaba ben 08/03 de hsg çektirdim çok şükür bişey çıkmadı o 2 3 gün hafif kanamam oldu sonra geçti normalde döngüme göre benim dün ovu. testinde dün bugün pik görmem lazım her ay 14. 15. gün görüyordum ama bu ay olmadı sizce neden olabilir bilgisi olan var mı yada bu durumu yaşayan
Canım ben de geçen ay çektirdim, çektirdikten sonraki haftada her zaman gördüğüm zamanlarda pik gördüm ama adetim 2 gün gecikmişti. Sen belki erken yumurtlamışındır ya da bu ay geç yumurtlayacaksındır teste devam etArkadaşlar merhaba ben 08/03 de hsg çektirdim çok şükür bişey çıkmadı o 2 3 gün hafif kanamam oldu sonra geçti normalde döngüme göre benim dün ovu. testinde dün bugün pik görmem lazım her ay 14. 15. gün görüyordum ama bu ay olmadı sizce neden olabilir bilgisi olan var mı yada bu durumu yaşayan
Var gibi Allah tamamına erdirsin inşallah canım, gözün aydınBiraz bekleyince bu şekilde oldu
Aminn inşallah canım teşekkür ederimVar gibi Allah tamamına erdirsin inşallah canım, gözün aydın
Ayy dimi kuzum yokluğu nasıl da belliiÇok sessiz kaldı buralarzümrüdümüz de yok
Ayy vallahi içim daraldı girip girip bakıyorum da düzelme yokAyy dimi kuzum yokluğu nasıl da bellii
Hemencik döner inşallah