Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Kızlar adetime 6 gün varken kan 2 çıktı bugün 5 gün kala oluyor tekrar kan vericem bende hiç 1 bile çıkmadı bu zamana kadar acaba yükselir mi ? Kaşık ağrısı geliyor 1 dk sürüp gidiyor aralıklı ağrım var kasıklarımda şişkinlik hissediyorum yüzümün her yeri mayın tarlası oldu 😂😂
Olabilir cnm benimde pozitif çıktı ve bende kasık ağrısı ve şişkinlik var bayaa

Günaydınnn kızlar regle 2 gün kaldı 10-11-12. Gün şeklinde test yaptım en alttaki bu güne ait damlatır damlatmaz çıktı 1 dk bile diyemem yardımcı olurmusunuz(test markası first )

Eklentiler

• IMG_3158.jpeg
    IMG_3158.jpeg
    152,6 KB · Görüntüleme: 36
Günaydınnn kızlar regle 2 gün kaldı 10-11-12. Gün şeklinde test yaptım en alttaki bu güne ait damlatır damlatmaz çıktı 1 dk bile diyemem yardımcı olurmusunuz(test markası first )
Hepsi aynı markaysa olma ihtimali var çünkü üsttekilerde hiçbir şey yok. Bence hemen kan verme biraz testlerle takip et baktın baya koyulaşıyor öyle verirsin

Hepsi aynı markaysa olma ihtimali var çünkü üsttekilerde hiçbir şey yok. Bence hemen kan verme biraz testlerle takip et baktın baya koyulaşıyor öyle verirsin
Hepsi aynı marka evet digerlernde kuruma cızgısı dahi yok ona sasırdım açıkcası ardından baska bi test daha yaptım kahvaltıdan sonraydı ondada pek birşey göremedim

Eklentiler

• IMG_3163.jpeg
    IMG_3163.jpeg
    165,6 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani 22 gün önce kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama hala kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Yumurtalama üzerinden 12 gün geçti sabah kahverengi leke geldi, gün içerisinde sadece peçeteye leke geldi akşam üzerine doğru pembeleşen kanama oluşmaya başladı 1 günde günlük ped bile dolmadı, yerleşme kanaması / üstüne görme sandım ilkten ama sanki regl olacakmış gibi , aşırı kasık batmalarım var , yumurtlamadan 14. Gün regl olunması gerekmiyormu neden böyle erken oldu anlayamadım sizce nedendir?
Merhaba hamilemisiniz acaba

X