- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
| ||
@1begonya | 6 Şubat | 7 Mart |
| 18 Şubat | 19 Mart |
E eflatundunya | 12 Şubat | 09 Mart |
| 15 Şubat | 13 Mart |
T tcherss | 17 Şubat | 14 Mart |
B brcubrcu0101 | 14 Şubat | 14 Mart |
| 9 Şubat | 15 Mart |
| 15 Şubat | 22 Mart |
| 23 Şubat | 23 Mart |
Z zesamu93 | 27 Şubat | 23 Mart |
B bernaad | 29 Şubat | 28 Mart |
| 29 Şubat | 29 Mart |
| 5 Mart | 30 Mart |
O ogretmennnhaniiimm1 | 25 Şubat | 31 Mart |
| 3 Mart | 31 Mart |
| 2 Mart | 1 Nisan |
| 7 Mart | 2 Nisan |
| 5 Mart | 5 Nisan |
| 8 Mart | 5 Nisan |
| 8 Mart | 6 Nisan |
Z zeytinagaci1 | 8 Mart | 6 Nisan |
| 12 Mart | 8 Nisan |
Hoş geldinnnn öervişimmm sahalara geri döndümmmmZümrüdü ankammay neşem yerine geldi resmenn
Valla ihtiyacımız vardı habişim bu enerjiye, bir sürü kişiye uğurlu geldin sıra bizde artıkHoş geldinnnn öervişimmm sahalara geri döndümmmm
İnşallah mervişim sıra bize geliyorValla ihtiyacımız vardı habişim bu enerjiye, bir sürü kişiye uğurlu geldin sıra bizde artık
Evet evet kuzucum, ben pazartesi günü ilk aşılamamı yaptırdım bugün 2. Günüm beklemedeyimİnşallah mervişim sıra bize geliyor
Hadi hayırlısı kuzum ilk hamiş sen olacaksınEvet evet kuzucum, ben pazartesi günü ilk aşılamamı yaptırdım bugün 2. Günüm beklemedeyim
Canımmmmmm benimmmm bende çok özledim seniAyyy zümrüdümmm vallahi seni gördüm yazmadan geçemezdimnasıl özlemişimmmm seni buralarda görmek çok ama çok güzel bu ay senin ayın olsun inşallahhhh dualarımdasın
Hooşşşgeldin dünürümmmmZumruduanka96 Canım hayırlı olsunn topiğinn gördüm hemen geldimm, uğurlu gelsin inşallah beni de yazar mısın?
Sat 5 Mart Bat 30 Mart
Geliyor geliyor az kaldı..Canımmmmmm benimmmm bende çok özledim seniinşallah bakalım artık sıra bize gelmiş olsun Allah razı olsun duaların için hamişim benimmmm
İnşallah kuzucum inşallah olacak artık inanıyorum benHadi hayırlısı kuzum ilk hamiş sen olacaksın
Bende inanıyorum mervişimİnşallah kuzucum inşallah olacak artık inanıyorum ben
Dünürcümm bu ay gerçeekten dünür olucazz inşallaahh inanıyorummHooşşşgeldin dünürümmmm
Özledik buraları mervişimZümrüdü ankammay neşem yerine geldi resmenn
Dünürcümm bu ay gerçeekten dünür olucazz inşallaahh inanıyorumm