- 28 Mayıs 2015
- 465
- 134
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
9 Mart pik 10 Mart çatlama olmuş ama çatlamadan sonra yine pik olmuş. Sürekli yumurtlama mı oluyor tam anlayamadım canım.Ay kızlar bende pkos var ama ısrarla yumurtlama takibi yapıyorum yumurtlama testlerime bakar mısınız acaba
Canım şimdi Google'dan baktım doğru mu bilmiyorum ama prodoctor 10 üstünü gösteriyor sanırım, yanliş anlamadıysam.Prodoctor ediye bir markanın aldım oda erken gebelik testi ama farklı sanırım o dediğinizdenn
çok teşekkür ederiim :)Canım şimdi Google'dan baktım doğru mu bilmiyorum ama prodoctor 10 üstünü gösteriyor sanırım, yanliş anlamadıysam.
Bende geçen ay öyle oldu yunurtlamay takibi yaptım öyle farkettim bu ayda beklemedeyim 3gun varkızlar birşey daha sormak istiyorum tahmini adet dönemi yumurlama gününün üstüne 14 sayıncamı oluyor uygulamaya göre 22 si göstetiyor ama yumurtlamaya göre 20si kafam karıştı
Allahımmmm bunu güzel bir haberKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ Merveeee57 Zumruduanka96 @beyons B bernaad @tatluboncuk @Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
Canım umutlandırmak gıbı olmasın ama ilk gebelıgımde aynı senın basına gelen şey oldu benım de normalde iki gun kala göğüs agrım olurdu ama 10 gun kala göğüs agrım oldu böyle senın dedıgın gıbı yanlardan agrıyordu ve hamıleymişimkızlar benim reglime 10 gün var daha ama her iki göğsümün yan tarafları ağrıyor sızlıyor normalde hassasiyet bu kadar erken başlamazdı maximum reglden 2 gün önce başlardı. bu biraz heyecanlandırdı beni sizce???
Senın adına cok sevındım canım ikizler gelecek gibi hıssettımKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ Merveeee57 Zumruduanka96 @beyons B bernaad @tatluboncuk @Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
Maşallah maşallah sağlıkla devam etsinKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ Merveeee57 Zumruduanka96 @beyons B bernaad @tatluboncuk @Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
İnşallah inşallah kuşummAllahımmmm bunu güzel bir haberbenim yiğenlerim geliyooooo hemideee ikizzz
Sağol kuzumm inşallah dediğin gibi olurSenın adına cok sevındım canım ikizler gelecek gibi hıssettımhadı ınsallah Allahım yüzüne baksın saglıkla hayırla gelsınler geleceklerse
İnşallah canımMaşallah maşallah sağlıkla devam etsin
Kuzumm bu ne güzel haberrr geliyor mu yani ikizlerKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ Merveeee57 Zumruduanka96 @beyons B bernaad @tatluboncuk @Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
Benimde yok denecek kadar az, gögüs ağrım olurdu. Bu ay koltuk altımdan gögüs ucuna uzayan bir ağrı var. 24-27 günler arasında değişiyor regl sürem. Bekliyorum bende. Hiç adet belirtim de yokkızlar benim reglime 10 gün var daha ama her iki göğsümün yan tarafları ağrıyor sızlıyor normalde hassasiyet bu kadar erken başlamazdı maximum reglden 2 gün önce başlardı. bu biraz heyecanlandırdı beni sizce???
İnşallah kuzum ❤ senle ben bu ikiz işini yapıcaz inşallahKuzumm bu ne güzel haberrr geliyor mu yani ikizlerhadi hayırlısıyla inşallahh
Edoşuuum nasıl mutlu oldum anlatamamKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ Merveeee57 Zumruduanka96 @beyons B bernaad @tatluboncuk @Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
Kuzucum bunları çok kafana takıp stres yapma geçen ay benim e2 215 çıktı doktor çok iyi dedi ve testim pikin pikiydi resmen yani senin yumoşun da gayet kaliteliİnşallah kuzum yaaaşeyi farkettim. Mesela her ay buraya ovü testlerini atıyor kızlar. Çoğunun iki güne yakın sürüyor. Hatta ikinci çizgi kontrol çizgisinden aşırı koyu oluyor. Benimse genelde iki çizgi birbirine eşit oluyor ve bir gün sürüyor sadece. Yani ovü. Testi yapıyorum mesela tek çizgi çıkıyor ikincisi ok çok az belirgin oluyor. Ertesi gün yapıyorum iki çizgi eşit çıkıyor. Sonraki gün yapıyorum ikinci çizgi yine yok olmuş. Hiç iki gün sürmüyor resmen mesela saçıbelinde Özlem var onun ikinci çizgisi aşırı koyu çıkmıştı o ay hamiş kaldı. E2 sonucum 215 çıktı yumurtlamam olmuş ama muhtemelen çok çok da kaliteli değil. Benim o yüzden yumurtamı kaliteleştirmem gerek. Bu ay arı sütü bal polen de yiyeyim diyorum ama işte her kürün bi zararı var o yüzden takıldım kaldım resmen
İnşallah kuşumEdoşuuum nasıl mutlu oldum anlatamam
Çok şükürr bin şükür, bu sefer ikizlerine kavuşacaksıın
Allah biliyo ya ben de çok istiyorum kuzum sen şu an o ihtimale çok yaklaştın ikimize de nasip olsun inşallahİnşallah kuzum ❤ senle ben bu ikiz işini yapıcaz inşallahAllah nasip etsin inşallah ikimize de