- 26 Şubat 2024
- 1.436
- 1.345
Var fermometer uygulama adıUygulamayı bulamadım iphoneda varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var fermometer uygulama adıUygulamayı bulamadım iphoneda varmı
Rica etsem ekran koyabilirmsnz bulamadımdaVar fermometer uygulama adı
Bu pik değil ama gunler içinde dalgalanması normal gün içinde aynı saatte en az 2 saat sıvı alımaız yapın hergünTamam ama ben 28 günde bir adet oluyorum bu dediğim şey 8.hünde gerçekleşmiş oldu yani ben zaten günaşırı değerlendiriyorum reglden sonra anlamadınız dediğimi fotoğraf atim daha iyi anlarsınız 28 mayısta regl gördüm 1 haziranda bitti 2 haziranda teste başladım
Tamamdır teşekkürlerBu pik değil ama gunler içinde dalgalanması normal gün içinde aynı saatte en az 2 saat sıvı alımaız yapın hergün
Doktorum femarada 2. 3. Ay hamile kalırsın dedi. Beni çok umutlandırdılar. Ama MFK’nın ne olduğunu bilmiyorum ilk kez duydumSizi çok iyi anlıyorum biz de 2 senedir deniyoruz. Eşim şu aon 6 aya kadar konuşmayı tercih etmiyordu bu beni daha çıldırtıyordu ama artık o da duvarlarını yıkıp konuyu normalmiş gibi konuşmaya başladı. Biz şunu da yapmadık dememek için dr gittik bir sorun çıkmadı sadece benim rahmim T şeklindeydi operasyon geçirdim aslında direk tüp bebek mi yaptırsak Dedik; doktor bi sorun yok bekleyin HSG den sonra hamilelik kolay oluyor dedi ama olmadı. Hadi dedik ya şu MFK yı da deneyelim ondan sonra gideriz. Şimdi MFK ürünleri aldık 15 gündür kullanıyoruz baya da hamile kalan var acaba hiç denemeyi düşündünüz mü?
Docmfk var instagramda. Gebelik için doğal takviyeleri var asistanlarına yazıyorsunuz size ne kullanacağınızı söylüyorlar. Ben almadan önce baya izledim dinledim instagramda, internette araştırdım baya ama baya hamile kalanlar var. Biz de aldık bize önerdikleri takviyeleri. Femara nedir neden önerdi doktorunuz bizde olmadı deneyelimDoktorum femarada 2. 3. Ay hamile kalırsın dedi. Beni çok umutlandırdılar. Ama MFK’nın ne olduğunu bilmiyorum ilk kez duydum
Öneriniz için teşekkür ederim Femara meme kanseri tedavisinde kullanılıyor ancak aynı zamanda yumurta geliştirici bir ilaç. Doktor yazmadığı taktirde kullanılmamalı diye düşünüyorum. Yumurta tembelliğim ve pkos var diye vermişti bana. Femara kullandığım 3 ay boyunca tam 14. Gün yani olması gerektiği gibi büyüdü yumurtam. Ancak ilacım bitti ve bu ay regl döngüm yine bozuldu yumurtlamadan dolayı. Aslında yumurtlamayı düzene soktuğu için regl de düzene giriyorDocmfk var instagramda. Gebelik için doğal takviyeleri var asistanlarına yazıyorsunuz size ne kullanacağınızı söylüyorlar. Ben almadan önce baya izledim dinledim instagramda, internette araştırdım baya ama baya hamile kalanlar var. Biz de aldık bize önerdikleri takviyeleri. Femara nedir neden önerdi doktorunuz bizde olmadı deneyelim
Ayy anladım. İsterseniz siz mfk yı bir dinleyin baya pcoslu hastası var hep gebelik haberlerini paylaşıyor. Biraz pahalı ürünleri evet ama şans verilmeli. Ben daha olumlu nir sonuç almadım ama alanlar var bence işinde iyi bir doktor.Öneriniz için teşekkür ederim Femara meme kanseri tedavisinde kullanılıyor ancak aynı zamanda yumurta geliştirici bir ilaç. Doktor yazmadığı taktirde kullanılmamalı diye düşünüyorum. Yumurta tembelliğim ve pkos var diye vermişti bana. Femara kullandığım 3 ay boyunca tam 14. Gün yani olması gerektiği gibi büyüdü yumurtam. Ancak ilacım bitti ve bu ay regl döngüm yine bozuldu yumurtlamadan dolayı. Aslında yumurtlamayı düzene soktuğu için regl de düzene giriyor
Bende advictor fodega ve bee kullanıyorum bu ay bakalım inşallah güzel sonuç alırımAyy anladım. İsterseniz siz mfk yı bir dinleyin baya pcoslu hastası var hep gebelik haberlerini paylaşıyor. Biraz pahalı ürünleri evet ama şans verilmeli. Ben daha olumlu nir sonuç almadım ama alanlar var bence işinde iyi bir doktor.
Insallah sifa olurBende advictor fodega ve bee kullanıyorum bu ay bakalım inşallah güzel sonuç alırım
Hayırlı olsun cnm darısı size olsun benimde bir kuzenimin olmuyordu çok doktorlara gitti Kayseri'de bir doktora gitti o bir vitamin vermiş 20.gununde hamile kalmış bunla beraber süt buharına oturmuş hep iltihap aktı diyor.denemek lazımKızlar süt maydanoz buharını duyan var mı içinizde ya bugün uzak bi akrabamın hamilelik haberini aldım o da bayadır istiyordu önce kekik buharı yapmış sonra da süt maydanoz buharı yapmış hamile kalmış bu ay onu da mı denesem
Cnm nasılsın, nasıl gdıyor?Yaa çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah
İyiyim canım şükür , bir değişiklik yok , bu ara bir çaba da yok heves de yok haliyle :) bir kaç ay içinde tüp bebeğe başlıycaz bakalım hayırlısıyla inşallahCnm nasılsın, nasıl gdıyor?
İnş güzel sonuç alırsın cnmçok şukur hersey yolunda,,İyiyim canım şükür , bir değişiklik yok , bu ara bir çaba da yok heves de yok haliyle :) bir kaç ay içinde tüp bebeğe başlıycaz bakalım hayırlısıyla inşallah
Sen nasılsın bebiş nasıl
Bende bu bitkiyi aldım nasil kullanılıyor acaba sadece prolaktin düşüşün istiyorum 37 çıktı günde kaç bardak icmeliyimYavucud ısım aşırı yüksek nabzım yüksek belırtıler var arafta kaldım bu sekılde sonradan net poz olan gördükçe yarın aynı testı arkadasıma yaptıracagm elimde var ama aynısı onda da bole çıkarsa bakaym olacak mym. Üzülme ınsallah onumuzdekı ay olur . Bu arada ben kızıma testere dişli aslan pençesi ıle hamile kaldım yani prolaktin Yuksek dye ıceym dedm hormonum dengelndı ve kaldım hatta adeta 9 gün kala 2 kere cezve taştı dedim bunda bir işaret var kasıklarımda da batma olunca predictor early vardı elimde iki tane bırını yaptm 9kala ıncecık cktı adetn 1.gumu baslamıstım baya faydası oldu benden tavsıye