- 8 Ağustos 2023
- 5.150
- 4.857
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.701
Var canımVarmı diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canımVarmı diyorsun
Yaaa bidaha kaset test yapayimmi emin diğilimdeVar canım
Regle kaç gün var? Yarın ilk idrarla erken gebelik testi yap bence.Yaaa bidaha kaset test yapayimmi emin diğilimde
Teşekkür ederim darısı hepinizin başinizaTebrik ederimmmm
Regil bugün olmadım halaRegle kaç gün var? Yarın ilk idrarla erken gebelik testi yap bence.
O zaman yarın ilk idrarla varsa erken gebelik testi yoksa kaset test yap kuzumRegil bugün olmadım hala
Yaptığim erken gebelik testiO zaman yarın ilk idrarla varsa erken gebelik testi yoksa kaset test yap kuzum
Yok hayır. Yarın varsa elinde yapYaptığim erken gebelik testi
Kanmi versem yoksa diye cesaret edemiyorumYaptığim erken gebelik testi
Yok canım ama yanım da salık acagi var hemde eczaneYok hayır. Yarın varsa elinde yap
Yok canım ama yanım da salık acagi var hemde eczane
Bence yarın reglin gecikmiş oluyor. Testinde de var görünüyor. Kan vermeni tavsiye ederimKanmi versem yoksa diye cesaret edemiyorum
Hayırlı olsun canım inşallah, ilk 5-10 dakikada belirdi ise hamilesin
Yarım saat sonra çıktı silik çizgiHayırlı olsun canım inşallah, ilk 5-10 dakikada belirdi ise hamilesin
Yarın sabah idrarı ile tekrarlayabilirsin canım inşallah vardır sonradan çıkıp pozitif olanda duydum buradaYarım saat sonra çıktı silik çizgi
Azaman yarın vereyimBence yarın reglin gecikmiş oluyor. Testinde de var görünüyor. Kan vermeni tavsiye ederim
Sabah uyandiğim gibi yaptım testi canımYarın sabah idrarı ile tekrarlayabilirsin canım inşallah vardır sonradan çıkıp pozitif olanda duydum burada
Sabah uyandiğim gibi yaptım testi canım
İnşallah canimYarın sabah idrarı ile tekrarlayabilirsin canım inşallah vardır sonradan çıkıp pozitif olanda duydum burada
Bu arada canım Allah nasip ederse bu ikinci gebeliğim olacak ilk gebeliğimde sık sık idrara çıkma şikayetim vardı ve bu iki gündür sık sık idrara çıkıyorum hiç kendimi tutamıyorum kasıklarım çok ağrıyor ve belim çok ağrıyor bir de başım şu belirtilerim de varİnşallah canim
Zaten baktım çok sık sık idrara çıkıyorum o zaman şüphe ettim gebelik var diye kalkıp çünkü ilk gebeliğimde bu sıkıntıyi Cook yaşadım test yaptım İlk 10 dakika çıkmadı umodu kestim yarım saat 40 dakika böyle gidip çöpe atacakken silik çizgi gördüm bu da benim kafamı karıştırdıBu arada canım Allah nasip ederse bu ikinci gebeliğim olacak ilk gebeliğimde sık sık idrara çıkma şikayetim vardı ve bu iki gündür sık sık idrara çıkıyorum hiç kendimi tutamıyorum kasıklarım çok ağrıyor ve belim çok ağrıyor bir de başım şu belirtilerim de var
Çizgi kuruma çizgisine benzemiyor canım olabilir bir kaç gün sonra testi tekrar et istersen zaten varsa daha koyu çıkacaktırZaten baktım çok sık sık idrara çıkıyorum o zaman şüphe ettim gebelik var diye kalkıp çünkü ilk gebeliğimde bu sıkıntıyi Cook yaşadım test yaptım İlk 10 dakika çıkmadı umodu kestim yarım saat 40 dakika böyle gidip çöpe atacakken silik çizgi gördüm bu da benim kafamı karıştırdı