Herkese merhaba güzel annelerrr uzun zamandır yazamıyorum ev taşıyoruz biraz yoğun geçiyor maalesef ama her gün okumaya calısıyorum mutlaka iyisinizdir umarım
bugün bizim kontrolümüz vardı 17+1 iz geniş için iyi dedi doktorumuz kasılmaların var mı dedi açıkçası kasılma değil de bende o bölgede zonklama hissi geliyor arada dedim sürekli mi dedi yada yorgun olduğunda mı dedi bende sürekli değil sık sık arada oluyor ama yorgunluktan mı dikkat etmedim dedim vajinal ultrason bakalım dedi korktum bende suan bakacakmıydınız ki dedim evet evet bu haftalarda bakıyorum dedi rahim ağzına 39mm geldi normal mi dedim normal dedi idrar kültürü aldı o zonklama için enfeksiyon falan varmı ona da bakalım dedi de Google’dan bakınca 20. Haftada 40 mm yazılıyor doktor normal dedi ama içime şüphe düştü bu hafta doktorun bakması normal mi acaba sıkıntı olur mu vajinal baktı diye hem onun korkusunu çekiyorum şimdi hemde 17. Haftada 39mm çıktı diye korkuyorum bu duruma benzer birşey yaşayan oldu mu sanki birileri yazmıştı konuyla alakalı bilgisi olan var mı acaba