- 5 Temmuz 2022
- 2.090
- 3.072
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
İşte buuu yaaaaKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ @Merveeee57 Zumruduanka96 beyons @bernaad @tatluboncuk Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
Ay zıp zıp zıplayasım varİşte buuu yaaaaşükürler olsun. İnşallah devamı gelecek 5.gunlere de ulaşacak en iyi kalitede
Maşallah maşallah sağlıcakla tutunsunlar annelerine ❤ kusuruma bakma ben seni ikiz istiyodun diye hatırlıyodum taa yaz topiğindenKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ @Merveeee57 Zumruduanka96 beyons @bernaad @tatluboncuk Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
Evet canım doğru hatırlıyorsun. Ben küçüklüğümden beri ikizim olsun isterdim. Belki de böyle dua ettiğim için Allah bana tüp bebek kapılarını açtıMaşallah maşallah sağlıcakla tutunsunlar annelerine ❤ kusuruma bakma ben seni ikiz istiyodun diye hatırlıyodum taa yaz topiğindendua dilek kapılarımız gökyüzünde ne zaman açılır bilemeyiz ama allahım gönlüne göre versin inşallah ❤❤❤
Resmen tüm tuşlara basıyoruz şu anAvokadoyu bende artık yemeğe başladım kuzumm ama haftada bir ancayeşillik desen o zaten var kuru incirde iyi geliyodu sanki yumurtlamaya ben maydonoz süt buharı yapmıştım geçen ay bu ay yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım mfkyı biliyorum alem adam çokta gülüyorum
inşallah canım benimm bol dua ve tevekkül sağlıkla inşallaahayrıca sensin minnoşşş
İnşallah kuzum yaaaKuzucum o zaman denemeye devam sen güzel bir takviye al onu kullan yumoşun güzelce gelişsin pik günü de kilo kilo havuç yersin çatlatırsın yumoşu
Zor biliyorum ama stres çok yapmamaya çalış kuzucum bu ay kavuşacaksın bebişine inşallah
Kuzucummm inşallah rabbim beklemelerinşn sabrının mükafatını verir. İnşallah pozitifleri görmeyi de nasip etsin. Dualarım seninleEvet canım doğru hatırlıyorsun. Ben küçüklüğümden beri ikizim olsun isterdim. Belki de böyle dua ettiğim için Allah bana tüp bebek kapılarını açtıinşallah bunlar benim ikizlerimdir kuzum. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah sağlıklı bebişlerimizle amin ❤ çok sağol canım.
Bende de aynı şekilde . Bende ek olarak 5 gündür kahve akıntı oluyor . Ama yarın regl olurugm gibi hissediyorum regl belirti ve ağrılarını insan biliyor ciddemBende regl ağrısı var olacakmışım gibi her an
ay çok sevindim canım umarım ikisi de sağlıklı bir şekilde döllenir ve sen ikiz istiyordun ikizlerin olur inşallahKızlar yunurtalarımın ikisi olgunmuş. İkisini işleme almışlar. İkisi de döllenmiş❤ çok şükür buna şükür ❤ @Merveeee57 Zumruduanka96 beyons @bernaad @tatluboncuk Gul220 ve diğer tüm arkadaşlarım ❤
Çok sağol canımKuzucummm inşallah rabbim beklemelerinşn sabrının mükafatını verir. İnşallah pozitifleri görmeyi de nasip etsin. Dualarım seninle
İnşallah bitanem inşalahay çok sevindim canım umarım ikisi de sağlıklı bir şekilde döllenir ve sen ikiz istiyordun ikizlerin olur inşallah
ben sadece ilk ay bıraktım sonrası deniyorum hala bişey yok bakalım ne zaman nasip olur bilemiyorum sadece takviyelerle devam ediyorumİnşallah bitanem inşalahbu iki embriyo inşallah benim ikizlerimdir. Sen nasılsın? Bu ay denemeye devam mı kuzum?
Bebeğiiim zaten iki gündür oruç olduğum için su içmiyorum ondan önceki günlerdede dikkat etmeye çalıştım. Bu size attığımın üzerinden çok geçti hani ama ilk 10 dakikada bu size öekip attığım gibi çıkıyor zaten testlerKuzum sıvı alımına dikkat ediyormusun testi yapmadan önce birde kaçıncı dakkada çekiyorsun resimleri
Ramazan hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlısıyla tez zamanda ❤Evet canım doğru hatırlıyorsun. Ben küçüklüğümden beri ikizim olsun isterdim. Belki de böyle dua ettiğim için Allah bana tüp bebek kapılarını açtıinşallah bunlar benim ikizlerimdir kuzum. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah sağlıklı bebişlerimizle amin ❤ çok sağol canım.
bende dahil olmak istiyoruum sat 23 şubat bat 22 nisan :)Evetttt hanımlar sahalara geri dönüş yapıyorum Eylül Ekim Kasım aralık ayından sonra biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedimo zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSiM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart @Merveeee57 18 Şubat 19 Mart @eflatundunya 12 Şubat 09 Mart Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart B brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart @bestemilka 15 Şubat 22 Mart ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart O ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan
Adet gününde mi verdin test yoksa daha var mı adet gününüzeYumurtlamadan 14 gün sonra beta 18 çıktı canlar doktorum daha çok erken gebelik için dedi
Böyle olup yükselen var mı hiç
İnofolic combi hp kullanıyorum bennkızlar kullandığığnız ek bir takviye vitamin varmıı yada fermotil women duyanınızz kulllananızz
doktorunuzmu verdi acaba? ben sağlık ocağına gittim sadcce folik asit kullanmamı söyledi ekstra vitamin gebe kaldıktan sonra doktorun bakıp verir zaten dedi ama forumda birkaç kişide okuyunca kullanmam gerektiğini düşündümİnofolic combi hp kullanıyorum benn