-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
İnşallah kuşuminşallah bu ikizlerimin habercisidir amin amin amin
Allah biliyo ya ben de çok istiyorum kuzum sen şu an o ihtimale çok yaklaştın ikimize de nasip olsun inşallah
Amin bernoşum hepimizin inşallahAllahım gönlünüzden geçeni kolaylıkla tez vakitte nasip etsin kızlarımm
Bende inofolic şase kullanıyorum içinde inositol varkızlar kullandığığnız ek bir takviye vitamin varmıı yada fermotil women duyanınızz kulllananızz
Aminnn kuşum aminnnAllahım gönlünüzden geçeni kolaylıkla tez vakitte nasip etsin kızlarımm
Ben geçen ay proxywomen kullandım bu ay doktorum procoive kullanmamı istedi ona başlayacağımkızlar kullandığığnız ek bir takviye vitamin varmıı yada fermotil women duyanınızz kulllananızz
Kuzum valla haklısın. Ben hayıt suyu kaynatıp içmiştim. Fsh değerim biraz düşsün diye. Gerçekten düştü ama prolaktinim yükseldi bi tık. O yüzden hiç gerek yok küre falan doğru diyorsun. 215 iyi bi değerse tamam o zamanKuzucum bunları çok kafana takıp stres yapma geçen ay benim e2 215 çıktı doktor çok iyi dedi ve testim pikin pikiydi resmen yani senin yumoşun da gayet kaliteli
Hangi ovuyu kullanıyorsun kuzum bazıları çok net göstermiyor zaten. Ama benim de 2 gün sürmez pikim belki de gece pik oluyor o yüzden hemen çatladığını yakalıyoruz. Sen yine de güzel bir takviye al bir de öyle dene bu ay
Ama kür kullanmanı hiç istemem herkese etkisi farklı oluyor, bazen yarardan çok zararı oluyor kuzum
Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi gördüm yeni grubu. Dilerim bol bol pozitif testler görürsünüz sağlıklı hamilelikler nasip olsun inşallahEvetttt hanımlar sahalara geri dönüş yapıyorum Eylül Ekim Kasım aralık ayından sonra biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedimo zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSiM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart Merveeee57 18 Şubat 19 Mart @eflatundunya 12 Şubat 09 Mart Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart bestmb 15 Şubat 22 Mart ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart Z zesamu93 27 Şubat 23 Mart B bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart O ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan
Hah şöylee rahatla biraz kuzucumKuzum valla haklısın. Ben hayıt suyu kaynatıp içmiştim. Fsh değerim biraz düşsün diye. Gerçekten düştü ama prolaktinim yükseldi bi tık. O yüzden hiç gerek yok küre falan doğru diyorsun. 215 iyi bi değerse tamam o zamanbir gebenin günlüğü kullanıyorduk o biraz silik çıkıyordu. İnnovitaya geçtim o daha net
Ben de bir gebeninnünlüğüyle deneyince bi şok oldum. Sonra innıvitaya geçince rahatladımHah şöylee rahatla biraz kuzucum
Bir gebenin günlüğü kadar lanet bir test yok yaa güzel bir pik göremedim hiç onda sonra labo ve innovita denedim ben de
Amin inşallah canım benımSağol kuzumm inşallah dediğin gibi olur❤ birbirimize etttiğimiz duaların gücüne çok inanıyorum inşallah tez vakitte bebişlerimize kavuşacağız hep birlikte
inşallah öyledir kuzum kaldı 9 gün regle bekliyorum ama dün geceden bu yana baya bir ateş basması ve regl olacakmış gibi göğüslerim çok ağrıdı anlamadım bir türlü.. 3 aydır deniyorum rabbim inşallah güzel haberi verir morale çok ihtiyacım var.Canım umutlandırmak gıbı olmasın ama ilk gebelıgımde aynı senın basına gelen şey oldu benım de normalde iki gun kala göğüs agrım olurdu ama 10 gun kala göğüs agrım oldu böyle senın dedıgın gıbı yanlardan agrıyordu ve hamıleymişim
inşallah bu ay o istediğimiz güzel haberi alırız canımBenimde yok denecek kadar az, gögüs ağrım olurdu. Bu ay koltuk altımdan gögüs ucuna uzayan bir ağrı var. 24-27 günler arasında değişiyor regl sürem. Bekliyorum bende. Hiç adet belirtim de yok
Teşekkür ederim bebeğimmmHayırlı uğurlu olsun. Şimdi gördüm yeni grubu. Dilerim bol bol pozitif testler görürsünüz sağlıklı hamilelikler nasip olsun inşallah
Zumruduanka96 seni görmek çok güzel
İyi bari kuzum innovitadan devamBen de bir gebeninnünlüğüyle deneyince bi şok oldum. Sonra innıvitaya geçince rahatladımKuzum sanırım sizde de hiç bi sorun yok dimi ? Rahim filmi çektirdin mi sennnn
Hiç ummadığı anda bebiş haberi alan çok var bebişim inşallah sen de onlardan olursunGünaydın canlarımramazan ve iş beni baya yoruyor aktif olamıyorum pek yemekten sonra uyuyakalıyorum hemen sahurdan sonrada ev işi yapıp uyumuyorum ama aklım sizde çokk özlüyorum siziii dahil olamayıncada üzülüyorum ama kalbim sizinle umarım hepiniz iyisinizdir çalışmalara artık başların bu yoğunlukta nasıl olacak bilmiyorum ayrı ama allahın işi hiç belli olmaz
İnşallahh kuşummm hepimiz beklenmedik sürprizlerin müptelasıyızHiç ummadığı anda bebiş haberi alan çok var bebişim inşallah sen de onlardan olursun
Amiiinn amiinnn inşallah kuzucum bu sefer bu topicten hamile çıkacağız inanıyorumİnşallahh kuşummm hepimiz beklenmedik sürprizlerin müptelasıyızrabbim hepimize nasip edecek inanıyorum kasım aralık annelerindeyiz sağlıkla
9 Mart pik 10 Mart çatlama olmuş ama çatlamadan sonra yine pik olmuş. Sürekli yumurtlama mı oluyor tam anlayamadım canım.
Sat bat nedemekti acaba beni de ekleyin grubunuz hepinize şans getirsinEvetttt hanımlar sahalara geri dönüş yapıyorum Eylül Ekim Kasım aralık ayından sonra biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedimo zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSiM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart Merveeee57 18 Şubat 19 Mart @eflatundunya 12 Şubat 09 Mart Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart bestmb 15 Şubat 22 Mart ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart Z zesamu93 27 Şubat 23 Mart B bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart O ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan