Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Bence yeniden yaptırmakta fayda var canım aklında soru işareti kalmamış olur. Tedavi dediği de klomen femara tarzı bir şey olabilir

Screenshot_20241002-132115_e-Nabz.jpg
Screenshot_20241002-131856_e-Nabz.jpg
Screenshot_20241002-131856_e-Nabz.jpg

Merhaba kızlar 1 eylülde adetim bitmişti ovalüsyona başladım ve yumurtlama görmedim ayın 30 u yani geçen pazartesi günü sabah kahverengi lekelenmem oldu ve devamı gelmedi Salı günü sabah tekrar bi lekelenmem oldu ve yine devamı gelmedi çarşamba günü yine sabah oldu ve devamı gelmedi bugün olmadı hiç ya i lekelenme çok az ve açık kahverengi gebelik testi yaptım acaba mı diye ama negatif çıktı ilk kez böyle birşey yaşıyorum adet oldum desem kırmızıya dönüp devam etmesi gerekirdi bu arada afetlerim genel anlamda düzensiz yani bazen 35 bazen 40 günde bir değişiyor en son ki 40 günde olmuştu birde normalde bir ağrım falan yoktu ama dünden beri kasık ve göğüs ağrım başladı varmı bir yorumu olan

Kızlar ben test yaptırdım negatif çıktı yine adette olmadım halen ve çok fazla hissediyorum halen hamile olduğumu neden böyle oldu

Kızlar adetime 6 gün varken kan 2 çıktı bugün 5 gün kala oluyor tekrar kan vericem bende hiç 1 bile çıkmadı bu zamana kadar acaba yükselir mi ? Kaşık ağrısı geliyor 1 dk sürüp gidiyor aralıklı ağrım var kasıklarımda şişkinlik hissediyorum yüzümün her yeri mayın tarlası oldu 😂😂

X