• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Nişan Elbisesi ama gelinlik olabilir

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Merhaba arkadaşlar bu modelleri çok beğendim....Ve bunlara nişan elbisesi gözüyle bakmadım...Beyaz olunca güzel bir gelinlik olabilir mi diye düşündüm......Hayalimde beyaz canlandırdım....Çok şahane gelinlik oldular....Belki sizlere de fikir olabilir.......
Tabii ki alt ve üst olarak ayrı ayrı düşünüyorum....

x9039.jpg
1
img021k.jpg
2
x9177.jpg
3
x9168t9137r.jpg
4
x9104.jpg
5
x9045.jpg
6
x9041.jpg
7
x9034sfm.jpg
8
x9033.jpg
9
x9028.jpg
10
x9027.jpg
11
x9007.jpg
12
img5702n.jpg
13
img5683i.jpg
14
img5227u.jpg
15
img024fm.jpg
16
img023oq.jpg
17
img022x.jpg
18
img020g.jpg
19
img019ay.jpg
20
img018qx.jpg
21
img017z.jpg
22
img017z.jpg
23
img015jk.jpg
24
img014yv.jpg
25
img013ik.jpg
26
img012ch.jpg
27
img011fc.jpg
28
img010ew.jpg
29
img09i.jpg
30
img08u.jpg
31
img07q.jpg
32
img011s.jpg
33
img010et.jpg
34
img09t.jpg
35
img07bw.jpg
36
img06.jpg
37
img05tf.jpg
38
fsni2292.jpg
39
fsni309p.jpg
40
fsni309k.jpg
41
51380198.jpg
42
5163.jpg
43"]

Son düzenleme:
Süper modeller..

gerçekten çok şıklar

emeğine sağlık çok güzeller

acayıp guzeller...

beğenmenize sevindim kızlar..........umarım sizlerede benim gibi fikir olmuştur....

bu linkten gelinlik modellerine de bakabilirsiniz....devamlı güncelleyeceğim...Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

İçlerinde beğendiğim modeller oldu.Ama gelinlikte bu kadar hoş olurmu bilemedim çünkü gelinlik beyaz olacak modellerin cazibesi kaybolur gibi düşündüm...

İçlerinde beğendiğim modeller oldu.Ama gelinlikte bu kadar hoş olurmu bilemedim çünkü gelinlik beyaz olacak modellerin cazibesi kaybolur gibi düşündüm...

haklısın oda olabilir canım ama taşlarla,başka aksesuarlarla modellerde biraz oynama yapılarak hoş şeyler çıkabilir diye düşünüyorum... tabiki herşeyin kendisi daha güzel

İçlerinde gelinlik olsa daha hoş olabilir dediklerim oldu ancak straplez olayını hiç sevmiyorum.Resimde ki mankenlere de bakacak olursak hepsinin kaba bir tabir olacak ama göğüsleri fırlamış ve gelin masumiyetine bence hiç uymayan bir görüntü.​

15 numaralı kıyafetin çok benzerini nişanımda beğendim kırmızı kabarık olan
fakat kayınpederim bana o elbiseyi almadı
nedeni ise evlendikten sonra başka bir düğünde giyemezmişim :63:

Son düzenleme:
İçlerinde gelinlik olsa daha hoş olabilir dediklerim oldu ancak straplez olayını hiç sevmiyorum.Resimde ki mankenlere de bakacak olursak hepsinin kaba bir tabir olacak ama göğüsleri fırlamış ve gelin masumiyetine bence hiç uymayan bir görüntü.​

evet canım o straplez konusunu çok abartıyorlar yani çok fazla açık olanları için diyorum...Ama bazı straplezler var çok fazla açık değil...onu diktirirken ayarlatılabilir canım...bende açık giymem onlar kadar ama diktirmeyi düşündüğüm için o aran kapatılabilir....

15 numaralı kıyafetin çok benzerini nişanımda beğendim kırmızı kabarık olan
fakat kayınpederim bana o elbiseyi almadı
nedeni ise evlendikten sonra başka bir düğünde giyemezmişim :63:

evet canım gerçekten güzelmiş.......keşke kayınpederin karışmasaydı sana da gönül rahatlığıyla alabilseydin onu......

çok güzelleri var, ama sanki etekler bir noktadan sonra kabarıklaşıp işlemeler, ayrıntılar arttıkça kötüleşiyor bir kıyafet. bana öyle geldi yani. balık kesimlerse ideal duruyor benim zevkime göre. elinize sağlık...

aralarında güzeller var ama bazıları çok demode geldi bana tabi herkesin zevki farklı,teşekkürler emeğin için :16:

yorum yaptığın için ben sana teşekkür ederim canım
çok güzelleri var, ama sanki etekler bir noktadan sonra kabarıklaşıp işlemeler, ayrıntılar arttıkça kötüleşiyor bir kıyafet. bana öyle geldi yani. balık kesimlerse ideal duruyor benim zevkime göre. elinize sağlık...

yorum yaptığın için ben sana teşekkür ederim canım...bende kabarık modelleri çok seviyorum ama gelinlik olarak üstümde nasıl duru bilemiyorum
pembe etekleri kat kat balığı çok beğendim hatta bayıldım kına da falan giyilebilir belki :69:
inşallah en güzeli senin olur canım ...hayalindekini giyersin...
bazıları gercekten kötü ama genel olarak güzeller...

teşekkürler ilgine canım...

Back