Kv mi umursamıyor ben mi abartıyorum ve eşim asla beni anlamıyor

Allahım ne dertler var..

Öncelikle bence de bu tarz işlerinizi yalnız yapmanız daha iyi, yoksa herkes kendinde bir hak bulmaya başlıyor. Saatlerce yorulmuş kadın, bir de memnun edememiş.

Diğer yandan da bir insana bir şeyi istemiyorum dedikten sonra ısrar edilmesinden nefret ediyorum. Surda buluşalım fazla yürüme dedik, yok geleyim dedi. Ya gelme işte. Arabayı başkası sürünce rahat edemiyorum. Sebebi olsun veya olmasın, rahat edemiyorum yani ısrar etme. Bu her konuda böyle ama nedense sürekli bir ısrar durumu yaşıyorum ne zaman turkiyeye gelsem. İlla ye, illa biraz daha otur, illa istediğimi yap. Bitmiyor bu muhabbet ya

Olay bebek arabası sürmek değil ki

Kayınvalide bebek arabasını verseydi sorun kalmazdı. Kadın sürmek istemiş. Bence abartıyorsunuz.

Yanlış anlamayın ama ben hem herkes bana yardım etsin, hem her dediğim olsun olmuyor. Büyüklerle yaşamak zor. Ya işimizi kendimiz görcez, yardım istemeyeceğiz yada herşeye takılıp sinir olmayacagız.

Bende çocuklarımı annem ve babamla büyütüyorum.bizde çatışıyoruz ama orta yolu bulmak zorundayım. Yada yardım istememek zorundayım. Özellik çocukları hastaneye götürme, evde kalan çocuklarla ilgilenme konusunda elim ayağım oluyorlar. Onlar bunu yaparken her şeye alınamam. Çocuklara koyduğum kurallar bunun dışına tabiki.

Eşim konusunda ben de sonradan dediğiniz gibi düşünmeye başladım çünkü onun da çözebileceği bir şey değil . Ama Kv konusunda onun tavrından rahatsızlık duydum, sen yapamazsın ben yaparım tarzından dolayı. Yorumunuzu olumsuz da bulsanız bunu nasıl düzgün ve güzel dile getirilir, üslubu olmayan insanlara örnek diye çerçeveletip asmak gerekir. Teşekkürler

Sadece bu olay olsa neyse de siz baya takmışsınız eşinizin ailesine. Bir sürü başlık açıp destan yazmışsınız resmen. Takıntı haline gelmiş bu durum. Bu şekilde nasıl devam edeceksiniz bir ömür bilemedim.

Bütün konularınızın temelinde bence kendinize güveninizin olmaması yatıyor. “Sanki ben yapamıyorum, sanki ben bakamıyorum, sanki ben bilmiyorum..” bu kompleksinizden kurtulmaya çalışın.

Siz kendinize güvenseniz başkalarının dediğine de yaptığına da takılmazsınız. Gelsinler, gitsinler, çocuğunuza baksınlar işte daha ne istiyorsunuz?

Ben olsam “ay senin gibi yapamıyorum der yükümü hafifletmelerine izin verir hem de kendilerini iyi hissetmelerini sağlardım.”

Olayı savaşa çevirirseniz en çok yıpranan siz olursunuz.

Okuyup fikrinizi kibarca dile getirdiğiniz için teşekkür ederim. Ben de artık dediğiniz gibi illa beraber gidilmesi gereken bir durumsa takılmamaya, mümkün mertebe de kendim işimi görmeye çalışacağım.

Ama sizin içime sinmiyor demeniz de sen yapamazsın ben yaparım demek olmuyor mu? Kayınvalidenizin size yardımı dokunuyormuş üstelik, dert etmeyin böyle ufak şeyleri, izin verin üzerinizden yükünüzü alsın biraz. Ben teşekkür ederim asıl, genelde sivri dilliyim diye eleştirirler beni, çok mutlu oldum böyle düşünmenize

Kendimi ne kadar hissettiğim bence hassas bir konu olsa da bu konuda abarttığımı düşünüyorum ancak diğer konularda haklılık payımın çokça olduğunu biliyorum. Özellikle buraya bu konuları açmamın sebebi de yakın çevremden birine aile özelimi anlatmak istememem çünkü olay bir süre sonra dedikoduya dönüyor. Buraya yazınca hem rahatlıyorum hem de yanlışım varsa da görüyorum sonuçta burada yorum yapan insanlar daha objektif davranıyor beni tanımadığı için sebebi bu :) Yine de dediğiniz gibi her şeyi daha az takmaya çalışacağım . Güzel üslubunuz için teşekkür ediyorum.

Allah baska dert vermesin gardas

Daha mantıklı düşünmeye çalışacağım dediğiniz gibi, işte bunu da anlatamıyorum zaten arabayı sürmesine değil artık onu tanıdığım için “ ben daha iyi yaparım” tavrına üzüldüm

Seni çok iyi anlıyorum bende bebek arabasını vermiyorum kimseye sanki bişey olacak yanlış bir yerden geçecek ne bilim arabayı gormuyecek diye içsel olarak böyle düşünüyorum...kimse arabasını sürmesin ben sürerim diyorum

O da var zaten hissiyat olarak bir de “sen yapamazsın ben yaparım “ tavrı üzüyor beni

Dert değil , lohusalıktam dolayı çok hassasım sanırım
Ilk cocuklarda illaki boyle sacmlaiklar yapiliyor ama gercekten karsidan cok itici duruyor buldumcuk gibi ama anne ic gudusu sanirim yeni dogum yapmis hayvanlar bile bebeklerine yaklastirmiyor.Olabildigince rahat olun sizin gerginliğinz cocuga geciyor bir de ilerde o kadar bıkacaksınız ki yollarına guller serem de gel kaynana al uzerimden digeceksinz

Anladım dediğiniz gibi mi olacak bakalım zaman gösterecek , ama ilk çocuk olduğu için hassasım artı bir de bu ben daha iyi bilirim tavrı beni yoruyor

Ay bende hiç bi zaman bebek arabasını sürmedim ya eşime verirdim ya da yanımdaysa kiz kardeşime ben rahat rahat gezer işimi hallederdim yanımda ki de çocuğa bakardı. Boşuna gelmiyor sonuçta baksın çok fazla takilmissiniz gerek yok. Kendiniz dediniz ilk torun die bırakın doya doya gezdirsin.

Tutma işte bacım. Ezerler sustukça. Sınırı çekeceksin olmak istiyorsa yanında senin kurallarınla olsun yoksa güle güle.
Bebek arabası vermemekle ezmenin ne alakası var?İyiye iyi, kötüye de kötü demek gerek.Belki kadın anne biraz dinlensin diye yapmak istedi bunu, taşıdığı bebekte torunu yani.Hiç bir art niyet göremedim ben davranışında.Konu sahibine gelince, kimseden yardım istemesin madem böyle durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…