Kv mi umursamıyor ben mi abartıyorum ve eşim asla beni anlamıyor

Saçmalamışsınız. Kadın işinizi görün diye yardıma gelmiş zorunlu muydu? Kendince babaannelik yapmış .Hiç gelmese ayrı dert gelip iki torun arabası ittirse ayrı kabahat ne istiyosunuz anlamıyorum ki.

Ah ne bilirim o halleri seni kaale almıyorlar kendi bildiklerini yapıyorlar seni kendi çocuğuna sahip çıkarmıyorlar her halta bir yorumları olur hep kendi yaptıkları doğru olur

Selam bacım uyeligini iptal etmeseydin ne iyi olurmus ama bence buralari okursun. Senin kocan sutten kesilmemis bir anakuzusu ve ona asla anasinin hatasini anlatamazsin. Anasiyla ayri esinle ayri ugrasacagina meseleni kaynananla coz. Kocan sana kizacaksa anamla kavga ettin diye kizsin boyle iki posta laf dinleme. Kaynanan isguzar kocan uydumakilli. Ona asla derdini anlatamazsin bosuna kendini yorma. Kaynanana da izin verme madem bak kediler nasil yapiyor cirmigi basiyor yavrusuna uzanan ele. Kaynanan cekti mi sen ondan daha cok cek. Anne rica ediyorum isime karisma. Hevesin varsa buyur sur ama bu benim cocugum ben ne zaman istersem o zaman pusetini surerim de gec. Lafi dolandirma acik konus. Eve benimle yurumeni istemiyorum de. Benim kaynana da bir ara benim cocugumu benden cok dusunurmus triplerine girdi ben de dedim ki kimin cocugunu kimden koruyorsun biz dusunemiyor muyuz? Eminim o aksam o da oglusuna beni cekistirmistir. Kafam rahat ya banane alsinlar ana ogul ne halleri varsa gorsunler. Benim bu haytta bir tane evladim vsr. Onlar.buyutecegini buyutmus heveslerini alsalarmis. Benim icimde.kalan hevesim ne olacak peki sonra? Asla alttan alma acikca telefonu ac rahatsiz oldugun seyi kaynanana soyle. Kocan konuya dahil olmak isterse senlik durum yok de konuyu kapat gec. Emin ol tek cozum bu. Bir daha da duymak istemediklerin soylendi diye uyelik iptali yapma. Insanlar.cesit cesit fikirler cesit cesit.

Arti 1. Netlik her zaman iyidir. Dediginiz gibi bu kadinlar bu dilden anlar. Konu sahibini elestirenler bu tip kaynanalardan haberdar degiller. Onlardaki guc savasi. Cocugu kendi dogurdu zannedenler. Kadin yardim icin yapsa yaptiklarini zaten yardima ihtiyacin var mi diye sorar da ypar. Isguzarlik yapan kaynananin amaci yardim etmek degil kirilgan egosunutatmin edip gelinle analik yarisina girmek.

Madem o kim ki diyebiliyorsunuz oglunu da bosayin bi zahmet. Oyle bir kadinin ogluda kim ki? Bu da saygisizlik yani.

Hah işte bunu anlatmaya çalışıyorum. Yardım etme amacı olan yada yol gösterici olmak isteyen anneye bırakır bir yanlış görürse kızım şöyle yap istersen daha iyi olur minvalinde öğüdü verir yapan yapar yapmayan yapmaz. Bu kaynana milleti bu tavırla gelinle yarışa girerse saygı filan beklemesin. Başkasının hassasiyetlerine saygı duymuyorsa bunun adı yardım değildir. Net olmak lazım kestirip atacaksın derdi yardım etmek olan zaten senin şartına uyar.

Ben galiba kv olmaktan korkarım ilerde bu ne ya nefes alsalar kabahat. Abartıyoruz artık sevmesin öpmesin gelince asistan gibi dursun yanımda herşeyi ben yaparım bilirim ne bu afra tafra hiç anlamıyorum.
Kendi annenize der misiniz bilmiyorum.
Bir örnek vermek isterim ki annesi ve anaannesi yakın zamanlar da ölmüş 2 çocuğa babaanne bakıyor demem o ki bu kadınları da üzmeyin hayat ne getirir bilinmez onlar da çocuğun büyük annesi olduğunu unutmayın o kim ki derken haddinizi bilin.

Yok artık ya, o kim ki arabayı kullanacakmış.Oldu, koskoca kadın getir götürünü yapsın.Bu arada o kim ki dediğin kadın, eşinin annesi ve çocuğunun babaannesi.

+1 şaşırdım kaldım kendi annesine kimsin sen diyor mu? acaba. Kaynana ile bende yüzeysel olurum da ama abartı ötesi abartı artık.

Son düzenleme:
Anne istemediğini söylüyor oradan sonrası benim gözümde art niyet taşır. Aynı şey kendi ailem için de söz konusuydu. Ben istemiyorum o zaman bu tavrı devam ettirmemeleri gerekiyor. Hanımefendi bebek arabasından örnek vermiş ama genel olarak kayınvalidesinin onun bebekle ilgili birşeyden anlamaması ona toy gibi davranması durumlarından yakınmış. Siz örneğe takılıp kalmışsınız. Ben genel olarak tüm yazıları tek tek okuduğum üstün körü inceleme yapmadan kimseyle bugüne kadar konuşmadığım için kendi adıma geneline cevap verdim konu sahibinin anlattıklarına göre. Ortada bir ezmeye çalışma çocuğu üzerinden bir üstünlük kurma çabası var. Kaynana torununun annesine doğurduğu çocuğu hakkında güvensizlik yaşıyorsa bu onun sorunu. Anne de aynı şeyi yaşıyor ama saygı göstermiyor. Bu noktada ilişkiyi bu şekilde tahsis edemezler. Açıkca söyleyip kestirip atacak.

+1 şaşırdım kaldım kendi annesine kimsin sen diyor mu? acaba. Kaynana bende yüzeysel olurum da ama abartı ötesi abartı artık.
Canım benim, kimse bayılmıyor tabi ki bu bir gerçek. Ana kız gibiyiz diyenlere de inanmam ben mesela, mutlaka bir mesafe oluyor arada ama bu kadarı da insafsızlık artık.Bayılmak, yüz göz olmak zorunda değiliz tabi ki ama saygı güzel şeydir her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…