Dolaplarımı izinsiz açan kv

Kültürümüzde genel kv davranışı bu sanırım 😂biz evlenince farklı şehirde yaşadığımız için bu kadar maruz kalmamıştık ama kalan yakın akrabalarımız var, hatta yengemin kayınvalidesi her akşam arayıp oğlum yemek yedi mi diye soruyordu. Kızcağız da en sonunda devreleri yakıp hayır aç oturuyoruz biz, bu evde yemek pişmiyor diye bağırmıştı 😂😂 Elbet annelerin evlatlarını merak etmesi doğal ama bu denli bağımlılık gerçekten çok fazla. Bırakmıyorlar ki evlatları da onlardan bağımsız olsun, kendi hayatlarını yaşasın; artık başka bir ailesi olduğu gerçeğini kabul etsinler. Zor işler vallahi.
Onu bizde yaşadık en başlarda ilk zamanlar arıyordu ne pişirdin ne pişirdin.
Kv kız kardeşiyle arayıp eşime evde iş yapma o yemekleri hazırlasın öyle eve gel eşim vardiyalı çalıştığı için şey demişlerdi evde olduğunda uyu uyu yorgandan çıkma işten geldiğinde de yemek hazır olsun öyle eve git marketlerde gez demişlerdi bu arada ikimizde çalışıyoruz o yüzden böyle konuşuyorlar Allahtan eşim hiç bi zaman onlara uymadı 😂
Neler neler yaşandı be 🤣
Kendi kızı evlendi de birazcık durulur gibi oldu

Adamın tepkisini okurken bi de bayılsaydın??? diyesim geldi. Bu kadar ayar verecek ne var yahu seks oyuncağı mı saklıyorsunuz orada Akrep agagags. İç çamaşırı bölümü de değildir herhalde açılan kısım. Kadın bence evi temizlerken iyice hakim olmuş nerede ne var, kazaktan pantolondan sıkıntı olmaz diye açmış. İyi niyetli bir tip gibi geldi bana, üzüldüm niyeyse okurken. Normalde kızardım böyle densizliklere.
😂😂😂 güldürdün beni 😂 evi temizlerken aslında özellikle dolaplarımı elletmemiştim. Birkaç kez teklif etti yardım edeyim, hamilesin eğilip kalkma diye ama ısrarla kendim yapmak istiyorum, kendim hallederim demiştim. Yani bilemiyorum dolap konusu benim için mahrem bir konuymuş onu anladım 😂 kv kötü niyetli biri değil, gerçekten aramız da iyi yani. Seviyorum kendisini ben. O yüzden aslında konu açmıştım kırmadan bu konuyu nasıl çözerim diye, çünkü dolap açmakla kalmadı. Öncesinde eşimle yattığımız odaya kapıyı çalmadan defalarca girmişliği var. Hatta bak yazarken şimdi aklıma geldi, bir keresinde sanıyorum 2-3 yıl önce ben onun evinde duş alırken banyoya girip havlum var mı diye kontrol etmişti. Ben böyle gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalmıştım. Hani uzakta olunca böyle şeyler çok göze batmıyor ama birikince ve parçalar birleşince aaa dedim ya mahremiyet kavramı yok benimkinde 😂😂😂 ya dolap evin gömme dolabı ve iç çamaşırı falan sepette duruyor çekmece olmadığı için. Dolap açılınca direkt gözüküyor aslında evet 😂😂😂

Neyse konuştuk bakalım şimdi dikkat edecek mi göreceğiz. Birkaç gün sonra evde yine misafir ağırlayacağız, bakalım onlara da gösterirse kapıları kilitleyeceğim 😂😂

Onu bizde yaşadık en başlarda ilk zamanlar arıyordu ne pişirdin ne pişirdin.
Kv kız kardeşiyle arayıp eşime evde iş yapma o yemekleri hazırlasın öyle eve gel eşim vardiyalı çalıştığı için şey demişlerdi evde olduğunda uyu uyu yorgandan çıkma işten geldiğinde de yemek hazır olsun öyle eve git marketlerde gez demişlerdi bu arada ikimizde çalışıyoruz o yüzden böyle konuşuyorlar Allahtan eşim hiç bi zaman onlara uymadı 😂
Neler neler yaşandı be 🤣
Kendi kızı evlendi de birazcık durulur gibi oldu
Ay ne büyük acımasızlık ya yazık kendi kızları için kızlarının kayınvalidesi böyle düşünse ne hisseder acaba 😒

Ya şey var yurtdışında görmüştüm böyle banyolara koymak için vakumlu pipi üzerine lif asabiliyorsun. Aslında tam dolabın ortasına ondan koycan 😂😂😂😂 böyle silikon sallanacak dokununca 😂
Ay sahne gözümde canlandı ya 🤣🤣 dolabı ben açmışım da ben şok olmuşum sanki . Aa şişme abla da olabilir .dolabı açınca göz göze gelir :)) ya şaka bir yana ben artniyet sezmedim kv de . Kırmadan anlamasının bir yolunu bulur umarım konu sahibi

Ay sahne gözümde canlandı ya 🤣🤣 dolabı ben açmışım da ben şok olmuşum sanki . Aa şişme abla da olabilir .dolabı açınca göz göze gelir :)) ya şaka bir yana ben artniyet sezmedim kv de . Kırmadan anlamasının bir yolunu bulur umarım konu sahibi
Bakalım konuştuk şimdi dikkate alacak mı yoksa devam mı edecek göreceğiz 😂😂

Yani ben daha fena düşünmüştüm ahahha🤣 En kallavisinden bir dildo, vibratör😎🫣
Aslında onu da yazacaktım da 🤣🤣 Mahmut abi ye bağlamıyım diye yazmadım 😁😁 ama şişme abla fikri de iyi değil mi ya :) deminden beri gülüyorum. Dolabı bir açıyor eciş bücüş memeler Fora şişme ablayla göz göze geliyor. Hatta dolabı açınca zorla sıkıştırılan şişme kadın üstüne doğru düşüyor falan ahagafadd

Aslında onu da yazacaktım da 🤣🤣 Mahmut abi ye bağlamıyım diye yazmadım 😁😁 ama şişme abla fikri de iyi değil mi ya :) deminden beri gülüyorum. Dolabı bir açıyor eciş bücüş memeler Fora şişme ablayla göz göze geliyor. Hatta dolabı açınca zorla sıkıştırılan şişme kadın üstüne doğru düşüyor falan ahagafadd
Gozumde canlandi🤣Kadını ya toplaşıp kalpten goturecez, ya da anam bunlar neymis diye daha da meraklanip odadan çıkmayacak🤣

Öncesinde eşimle yattığımız odaya kapıyı çalmadan defalarca girmişliği var. Hatta bak yazarken şimdi aklıma geldi, bir keresinde sanıyorum 2-3 yıl önce ben onun evinde duş alırken banyoya girip havlum var mı diye kontrol etmişti. Ben böyle gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalmıştım. Hani uzakta olunca böyle şeyler çok göze batmıyor ama birikince ve parçalar birleşince aaa dedim ya mahremiyet kavramı yok benimkinde 😂😂😂 ya dolap evin gömme dolabı ve iç çamaşırı falan sepette duruyor çekmece olmadığı için. Dolap açılınca direkt gözüküyor aslında evet 😂😂😂
Bana bu kadar acıma yeter 🤣

Ay ne büyük acımasızlık ya yazık kendi kızları için kızlarının kayınvalidesi böyle düşünse ne hisseder acaba 😒
Şimdi bu kadar değil biraz normalleşti ama iş işten geçti şuan da asla samimi gelmiyor hep yalandan davranıyor gibime geliyo.
Kızlarına da gelecek olursak onlar kızları dünyanın 8. ve 9. harikaları olduğu için kv leri de el üstünde tutmalılar.
Zaten hep benim kızım çok seviliyo modunda bana karşı hep onun kızı el üstünde tutuluyo 😂
Allah’a havale ettim ama içimde durmuyo bekliyorum bana yaptıklarının acısının çıkmasını muhtemelen çıkmıştır ama benim haberim olmamıştır oh olsun demiyim diye

Acaba düşünmeden anlık heyecanla mı yapıyor diye ben de düşündüm. Ayrı evlerdeyiz ama evlendiğimizden beri farklı şehirlerdeydik. Yeni taşındık aynı şehirdeyiz şimdi. Haliyle pek birbirimize alışkın değildik. Şimdi hamilelikle birlikte sürekli arayıp sormaya başladı. Gel diyor, geleyim diyor vs. Yalnız bırakmak istemiyor. Ben de şikayetçi değilim açıkçası. Odayı kilitlemek pek uygun olmayabilir evcil hayvanımız var ama tabii önünü alamazsam yapılacak şey bu sanırım 🤷🏻‍♀️
Bence suçu kedinin üstüne atın😂 kapıyı kimse açmasın kedi bu aralar işeme huyu çıkardı sokmuyoruz yatak odasına diyin🤓 kedi : ‘ben nalaka’

Back
X