Kv mi umursamıyor ben mi abartıyorum ve eşim asla beni anlamıyor

Eltim de doğumdan sonra böyle davranıyor du işe başlama zamanı kv ye yalvardı ama gitmedi çok kırıcı şeyler de söylemişti davranışları dışında ....
hep sizinle zaten bebeğiniz bırakın yanlarına geldiği zaman torunuyla zaman geçirsin şu an hassassın ama ileride daha çok desteğe ihtiyaç duyabilirsin

Kurda demişler ensen niye kalın, kendi işimi kendim görürüm de ondan demiş. "Hem başkası istediğim yerde işimi görsün hem de ben ne dersem o olsun"... Yok daha neler. Kadında biraz akıl varsa bir daha size yardım etmez.

İki saat süren yolculuk boyunca özellikle hiç bana vermemek için çabalaması normal mi sizce peki, yoksa üzerinde durmamak daha mı iyi?
Yani kadın sana yardımcı olmuş sürekli her seferinde her yere senle gelecek değil ya. Bitmiş gitmiş işini de halletmişsin ee daha ne

Bence sen bebek arabası muhabbetine fazla taktığın için özellikle vermemiş gibi geliyor çünlü sen de özellikle vermek istemiyorsun. Tavrınızın birbirinden farkı yok
Evet olabilir, buraya yazma sebebim bu. Düşünmediğim bir yönden düşünmeme sebep oldunuz. Teşekkür ederim.

İlk başta tavrımı belirttim diye daha fazla yüz göz olmak istemedim .
Ama bu şekilde de istemediğiniz hareketlere maruz kalmışsınız. Haklı ya da haksız olsanız da insanlar size nasıl davransın isterseniz ona izin verirsiniz. Aksi yönde iseler mani olursunuz. Durup da ben belirttim deyip beklentiye girmeniz ütopik. Çünkü insanoğlu iyisi de kötüsü de karşıdakinin sınırlarının mutlaka deneyip hükmetme çabasında olan bi varlık.

Sakin olmaya ve daha mantık çerçevesinde düşünmeye çalışacağım,nazik yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Belki şu an bir tık hassasım ama ilerleyen zamanlarda devam ederse kibar bir şekilde sınırlarımı çizeceğim. Teşekkür ederim yorumunuz için .

Sorun arabayı kimin sürdüğü değil ki, kv zaten kıza her zaman kendisini yetersizmiş gibi hissettirmiş. Bazı kv ler aşırı otokontrolcü malesef size de öylesi denk gelmiş. Ama benden bir tavsiye böyle durumlarda asla eşinize gidip birşey demeyin şikayet olarak algılıyorlar. Kv ile kendiniz muhatap olun. Sonuçta eşiniz o an orada yoktu ve malesef bazı erkekler objektif olamıyorlar hele de söz konusu kendi anneleri ise. Biz kadınların aytıntıya çok dikkat etmesinden kaynaklanıyor. Erkekler daha yüzeysel düşünüyor.

Sonunda beni anlayan birisi

Madem çok rahatsız oluyorsun kv ile gitme her yere eşine söyle tek başıma gidicem diye kadını hem yanında götürüp hemde haraketlerine konuşmalarına engel olamazsın. Bebek arabasını sürmesindede ne sakınca olabilir ayrıca? Şuan yeni anne olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz.

Yorumlari hic okumadim direkt kendi fikrimi yazmak istiyorum bana gore tamamen haklisiniz kendi annemize bile ayni sekilde yaklastigimizi kimse anlamiyor...aynisini benim kv de yapti ve elinden ceke ceke aldim israrla bi bebek arabasi surme derdi cok yardim seviyorlarsa 2 kap yemek yapsinlar aksini dusuneni de hic duyma diye tavsiye veriyorum sana hi bunun icin kotu de olma ama cek al öylesi boylesinden anlar

İmanın bilmiyorum takmayım desem içimdeki hissi susturamıyorum

Her yere onunla gitmiyorum zaten bir gittiğimde başıma geleni anlattım sadece

Ama kayinvalideyi zaten bebekle ilgilensin diye götümüyor mu? Arabayi da süremeyecekse götürmenin de anlami yok. Benim de bebegim var resmi islerimde de yanimda götürüyorum. Bir problem olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…