Eşimin annesinin lafı.

ya evet demek istediğim tam olarak bu
fiziksel konularda hakaret komiğime gidiyor herkes çeşit çeşit ne yapalım ne istiyorsunuz diyorum :D
Allah çeşit çeşit insanlar yaratmış. Çeşitlilik çok güzel değil mi? Hepimiz aynı görünsek, birbirimizi ayıramayız ayol dışarda. Kim kimdir tanıyamayız. Olduuuu o zaman isimleri de aynı koyalım. Tüm kadınlar Ayşe, tüm erkeklerin adı Mehmet olsun mesela😂🤣

Allah çeşit çeşit insanlar yaratmış. Çeşitlilik çok güzel değil mi? Hepimiz aynı görünsek, birbirimizi ayıramayız ayol dışarda. Kim kimdir tanıyamayız. Olduuuu o zaman isimleri de aynı koyalım. Tüm kadınlar Ayşe, tüm erkeklerin adı Mehmet olsun mesela😂🤣
herkesin kendine has bir enerjisi ve doğal güzelliği var ama görmüyorlar
kıyas berbat bir şey, kıyasla bakmamak lazım insanlara
Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim,gerçekten harikasınız.
Hep var olun güzel kadınlar 🌸

Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim,gerçekten harikasınız.
Hep var olun güzel kadınlar 🌸
Sitede gerçekten ağır eleştiriyi hakeden üyeler gördüm bunca yıl. Ama onlar çok çok az kişiler. Normal konu açanlara faydalı yorumlar yapmalıyız . Bizlerin hiç mi derdi sıkıntısı yok? Hepimiz yaşıyoruz.

İnsanın uzunu kısası ,zayıfı kilolusu ,okumuşu okumamışı, zengini fakiri ,çalışanı çalışmayanı,evlisi bekarı vs suçu değil yahu. Kötü insan var iyi insan var . Asıl konuşulması gereken bu.
bravo kesinlikle budur 👏 yaklaşık 4.5 milyar yaşında olan dünyanın gelmiş geçmiş tarihinde hepimizden 1 tane var, biriciğiz bunu hep hatırlayın

Sitede gerçekten ağır eleştiriyi hakeden üyeler gördüm bunca yıl. Ama onlar çok çok az kişiler. Normal konu açanlara faydalı yorumlar yapmalıyız . Bizlerin hiç mi derdi sıkıntısı yok? Hepimiz yaşıyoruz.
Daha önceki konumda da objektif yorumlara ihtiyacım var,yanlışım varsa söyleyin lütfen kendimi düzelteyim deyip,konuyu anlatmıştım.

Benim bu yazdığımı değil de,eşin 9kardeşmiş,bilmem neymiş cümlesini kullanmış.

Daha önceki konumda da objektif yorumlara ihtiyacım var,yanlışım varsa söyleyin lütfen kendimi düzelteyim deyip,konuyu anlatmıştım.

Benim bu yazdığımı değil de,eşin 9kardeşmiş,bilmem neymiş cümlesini kullanmış.
Boşverin. Bu konuda ben sizi haklı buldum , eşiniz de haklı bulmuş. Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok sebepsiz .kaynananız o sözleri söyleyemez, siz de sebepsiz yerde ona hakaret vs edemezsiniz .

Boşverin. Bu konuda ben sizi haklı buldum , eşiniz de haklı bulmuş. Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok sebepsiz .kaynananız o sözleri söyleyemez, siz de sebepsiz yerde ona hakaret vs edemezsiniz .
Kendimi ifade etmek varken,haklı dahi olsam kimseye hakaret etmem.Eden de sadece kendisine etmiş olur.Ben bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum ama o çok şey kaybetti.

Söze emin olmak için baktım, Kurnaz ve cambaz anlamındaymış. Sizin boyla tam ilgili değil. Eşinizi kandırdığını düşünüyor. Adam saf ya🤪

Eşiniz biliyor, o an susmamış zaten. Annesini silmesini bekleyemezdiniz… uzak durun yeter.

Söze emin olmak için baktım, Kurnaz ve cambaz anlamındaymış. Sizin boyla tam ilgili değil. Eşinizi kandırdığını düşünüyor. Adam saf ya🤪

Eşiniz biliyor, o an susmamış zaten. Annesini silmesini bekleyemezdiniz… uzak durun yeter.
Eşimin annesini silmesini beklemem,oraya ilk gittiğimde eşim annesinin bana davranışlarını,bakışlarını gözlemlemiş ve rahatsız olmuş.Annemle konuşmak istiyorum dedi,ilk izin vermedim.Nihayetinde annesi,kalbini kırmasın diye düşündüm.

Sonrasında annesi davranışlarında ısrarcı olunca,eşim bana danışmadan konuyu pat diye açtı.
Kesinlikle anne hitabını kaldırdım ona.Annemden gördüğüm şefkati ve merhameti ondan elbette beklemiyorum ama benim için anne hitabını hak etmiyor.

Normal şartlarda kızlar bayrama geliyor muydu, gelmiyor muydu ? Siz 10 gün boyunca kayınvalidenizde kalacağınız için mi gelmediler ?

70 + yaşta insanlar; kızlarıyla gelinleri arasındaki bitmeyen tartışmalar nedeniyle çocuklarının hepsinin bayramda onları ziyaret etmemesi sizin için önemsiz olabilir ancak anne ve babaları için önemlidir.
Konunun eski konularla alakası ne?

Konunun eski konularla alakası ne?
Eski konuyla alakasını ben de bağdaştıramadım.
Bağlamak isteyenlere de söyleyeyim:eski konularımın başında,benim bir hatam var mı,ya da bu şekilde düşünerek ve davranarak hata mı ediyorum,objektif yorumlarınıza ihtiyacım var yazmışım.
Bir hatam varsa eğer,kendimi düzelteyim diye yazdım diğer konularımda ama hanımefendi bunu görmedi.Çok farklı yerden bağladı.
Ne alaka?
Çok enteresan bazı insanlar.
Kendisinin görümcem olma ihtimali çok yüksek,bu cahillik tanıdık geldi 😂

Eski konuyla alakasını ben de bağdaştıramadım.
Bağlamak isteyenlere de söyleyeyim:eski konularımın başında,benim bir hatam var mı,ya da bu şekilde düşünerek ve davranarak hata mı ediyorum,objektif yorumlarınıza ihtiyacım var yazmışım.
Bir hatam varsa eğer,kendimi düzelteyim diye yazdım diğer konularımda ama hanımefendi bunu görmedi.Çok farklı yerden bağladı.
Ne alaka?
Çok enteresan bazı insanlar.
Kendisinin görümcem olma ihtimali çok yüksek,bu cahillik tanıdık geldi 😂
Eşiniz durumun farkında ya. Çok şanslısınız siz. Büyük bir sorununuz yok demektir evliliğinizde. Mutluluklar diliyorum tekrardan🥰

Eşiniz durumun farkında ya. Çok şanslısınız siz. Büyük bir sorununuz yok demektir evliliğinizde. Mutluluklar diliyorum tekrardan🥰
Teşekkür ederim,ancak eşimin gerçekleri anlaması uzun zaman aldı .Bizim çok yıprandığımız ve üzüldüğümüz anlar oldu.
Hamdolsun sonu güzel oldu.

Rabbim sizin de yuvanıza hep huzur ve mutluluk versin 🌸

Benzer bir kavga evliliğimizin ilk yıllarında yaşandı. Daha çok eşime laf sokarlardı kılıbık tarzı vs vs. Bu tarz ağır bir itham olmamıştı ciddi bir tartışma bu. Eşiniz gerekeni yapmış. Cahillik kıskançlık çekememezlik ne derseniz diyin. Üzgünüm ama siz unutmazsınız da genelde herkes unutur birinin annesi birinin karıısı vs. Benim kayınvalidem eşimle ciddi tartışma yaşadığında bıraktı laf sokmayı. Görümcemle de mesafeli olduğum için pek bu noktaya gelemedi. Kaynananız bu olaydan sonra akıllar belki siz çizginizi bozmayın.
Yorumunuz gözümden kaçmış.
Teşekkür ederim düşüncelerinizin için 🌸

Back
X