Dolaplarımı izinsiz açan kv

Bi insandan ne kadar çok yardım istiyorsanız o kadar özel alanınıza girmeye kendini hak görüyor. Ben asla yardım istemem kvden ilk evlendiğim zaman bir kaç kere bişi sordum fikrini aldım yardım istedim sonra baktım ki benim sorduğum şeyden bağımsız ek olarak başka konular da da fikrini beyan ediyor. O zaman anladım sınırı çizdim şimdi hiç müdahil ettirmem evime o da sınırını bilir.
Aslında yeni bir yere taşınmanın verdiği bir boşluk oldu. Burda yalnızım haliyle yardıma ihtiyaç duydum evet ama bundan ziyade birlikte zaman geçirmekten de keyif aldım. Alışverişe gittik birlikte, oturup bir yerlerde kahve içtik vs aramızda geç kalınmış bir anne kız ilişkisi gibi düşündüm ben, hala da öyle düşünüyorum. Düşünmek istiyorum. Aramızda hem fiziksel hem de manevi hep mesafe olmuştur. Sadece ayda yılda bir bir araya geldiğimiz için belki de bazı olumsuzlukları görmezden gelmeyi tercih ettim, nasıl olsa farklı şehirlerdeyiz diye. Şimdi haliyle yakınlaşınca ilişkiye de yansıdı. Onu da anlıyorum ilk defa oğlu ve gelininin evine gelebiliyor, torunu olacak heyecanlı, ben yalnızım diye endişe ediyor belki. Bu yüzden uzaktaki gibi bir mesafeyi devam ettirmeye gerek duymamıştım ama eğer gerekirse tabii ki sınırı çizeceğim. Güzelce konuşarak çözebileceğime inanıyorum. Devam ederse önerilen şeyleri yapacağım sırayla. bakalım nasıl olacak fakat neticede genel olarak sınır çizilmemesinin bazı suistimallere sebep olduğu konusunda sizinle hemfikirim 🙏🏻

Dolabın izinsiz açılmasından, tanımadığım bir ustaya açılmasından ya da aileden bir erkeğe açılmasından daha önemlisi içinde ne olduğu mu ? 😧 tüylü kelepçe, dildo, dantelli iç çamaşırı, gecelikler her şey olabilir. Neden olmasın?
Olsun canım ne istersen koy çok kafayı takma merkez bankası kasası gibi korumanıza gerek yok

Bu yatak odası mevzusu benim için herşeyden önce başkasının mahremiyet anlayışına duyulan saygıyla ilgili. Ne başkasının yatak odası, ne kendi yatak odam cinselliği güçlü bir şekilde çağrıştıran mekanlar olmamıştır.
Yani mekanı cinsellikle bağdaştırdığım için değil, kendime ait özel bir alan olarak benimsediğim için kimseyle paylaşmak istemiyorum. Mesela bir çekmecem var eşim bilir, orayı açmasından, kurcalamasından hoşlanmam.

Bu bende bir yapı meselesi.
Kendimi bildim bileli -maddi ve manevi anlamda- alanıma çok düşkündüm. Sadece bana ait olan bir alana dair her zaman güçlü ve derin bir ihtiyaç hissettim.
Buraya da benim içimin aldığı, kabul ettiğim kişiler dışında kimsenin girmesini istemiyorum.
bakın bu hanımefendi ne güzel anlatmış kendini. kayınvalide ile sohbetiniz var, yine sohbet ederken aynı bu hanımefendinin yaptığı gibi kendinizden bahsetseniz, mahremiyet olarak gördüğünüz alanlarınızı anlatsanız? ve mesela kapı çalmadığı için rahatsız olunca o gün söyleyin bunu, sonraya kalıp birikmesin her şey o zaman derdinizi anlatamazsınız. ben eşyalarımın kurcalanmasından elbette hoşlanmam ama mesela birisi zaten evime girip çıkıp üstüne bir de evimde iş yapıyorsa, dolabımı bir sebepten benim yanımda açmasından veya usta varken açılmasından rahatsız olmam. ustayı bir daha nerede göreceğim? :D dolabımda da o kadar özel ne olabilir? ama bu benim işte. ben de mesela kitaplığımın kurcalanmasından hoşlanmazdım çünkü kişisel yazılarım var orada bir yerde atıyorum veya kayınvalideyi sizden gizli yatak odasındaki çekmeceleri falan kurcalarken bassaydınız başka konuşurdum. siz kendinizi açıklayın, iletişim kurmayı deneyin önce. ha olmadı mı, keskin çizgiler çekersiniz.

Bir de yatak odasini ozel alan gibi gormek sacma, tek bu konu icin demiyorum bu arada, acilan konularin rahatsizlik noktası tek yatak odasi oldugu icin avzcf sexin tek bir odayla sinirlanmasindan ötürü oluyor böyle sanirim, sex yapilan ozel bolge diye korundukca korunuyor sahip cikiliyor :) evin her yeri ozel alanim, her yerinden biseyim cikabilir dikkat etmezsem, yatak odası da zibardigim bi yer, ki diğer yerlerde de zibarabilme ozellikim var.
Biz fantazi ürünlerimizi yatak odasındaki dolapta saklıyoruz, mutfak dolabında değil. Bundan dolayı rahatsız olmuş olabilir mi konu sahibi? Yani kullandığım ürünleri baza altına koymam çok mantıklı olmadığından gardolabına koyuyorum da...
Konu sahibi haklı. Yatak odasına destursuz girilmez, kaldı ki dolap açılacak... Belki kocamla fantazi yaptım ürünleri de fırsatım olmadı hemen tıktım dolaba

Kv ile olay anlarında uzun uzun konuşmak şeklinde olmasa da ufak tefek tepkiler vermiştik eşim de ben de, fakat dün oturup konuştuk. Dolabınızı açmakta bir sıkıntı görmemiştim dedi. Biz de özel eşyalarımızın olabileceğini, başkalarına sergilemekten hoşlanmadığımızı ve nitekim özel bir eşyamız olmasa bile dolabın yabancılara sergilenecek bir şey olmadığını vs anlattık. Konu konuyu açınca kapıyı çalmadan odaya girme gibi huyları olduğunu da söyledik. Ne var ki biz aileyiz diye itiraz etti ama net bir şekilde aile kavramının ve mahremiyet kavramının ne olduğunu falan anlattık. Garip hissettim yani şey gibiydi, o zaman biz sevişirken de izle sonuçta hepimiz aileyiz 😂😂😂

Neyse hanımlar çok teşekkür ederim tüm yorumlarınız için. Konuştuktan sonra aynı davranışlar devam ederse çocuk kilidi, kapı kilitleme gibi aksiyonlar alacağız. Umarım devam etmez. Bazen yetişme tarzı, kültürel farklar böyle davranışlarda etkili oluyor maalesef. Kırmadan dökmeden çözmek istedim. Umarım da çözülmüştür.

♥️♥️♥️

Back
X