- 16 Ağustos 2024
- 1.828
- 2.388
- 48
- Konu Sahibi akrephanim
Aslında yeni bir yere taşınmanın verdiği bir boşluk oldu. Burda yalnızım haliyle yardıma ihtiyaç duydum evet ama bundan ziyade birlikte zaman geçirmekten de keyif aldım. Alışverişe gittik birlikte, oturup bir yerlerde kahve içtik vs aramızda geç kalınmış bir anne kız ilişkisi gibi düşündüm ben, hala da öyle düşünüyorum. Düşünmek istiyorum. Aramızda hem fiziksel hem de manevi hep mesafe olmuştur. Sadece ayda yılda bir bir araya geldiğimiz için belki de bazı olumsuzlukları görmezden gelmeyi tercih ettim, nasıl olsa farklı şehirlerdeyiz diye. Şimdi haliyle yakınlaşınca ilişkiye de yansıdı. Onu da anlıyorum ilk defa oğlu ve gelininin evine gelebiliyor, torunu olacak heyecanlı, ben yalnızım diye endişe ediyor belki. Bu yüzden uzaktaki gibi bir mesafeyi devam ettirmeye gerek duymamıştım ama eğer gerekirse tabii ki sınırı çizeceğim. Güzelce konuşarak çözebileceğime inanıyorum. Devam ederse önerilen şeyleri yapacağım sırayla. bakalım nasıl olacak fakat neticede genel olarak sınır çizilmemesinin bazı suistimallere sebep olduğu konusunda sizinle hemfikirimBi insandan ne kadar çok yardım istiyorsanız o kadar özel alanınıza girmeye kendini hak görüyor. Ben asla yardım istemem kvden ilk evlendiğim zaman bir kaç kere bişi sordum fikrini aldım yardım istedim sonra baktım ki benim sorduğum şeyden bağımsız ek olarak başka konular da da fikrini beyan ediyor. O zaman anladım sınırı çizdim şimdi hiç müdahil ettirmem evime o da sınırını bilir.