Kv mi umursamıyor ben mi abartıyorum ve eşim asla beni anlamıyor

Ama kayinvalideyi zaten bebekle ilgilensin diye götümüyor mu? Arabayi da süremeyecekse götürmenin de anlami yok. Benim de bebegim var resmi islerimde de yanimda götürüyorum. Bir problem olmuyor
Kurumda bebek ağlarsa bakması için ama sorun bebek arabası vs değil sanki ben yapamazmışım gibi olan tavırları

Ben aslında konuyu çok iyi anlıyorum.

O yüzden bebek ağlasa da bağırsa da kendi başıma hareket etmeye başladığım anda işimin olduğunu bile hiç kimseye söylemedim.

Ama benim şansım kocam.

O hep benden yana çıkar asla başkasını savunmaz.

Ortada bir inatlaşma var karşılıklı belli ki.
Onun ısrarla size bırakmaması sürekli birşekilde, sizin de ona bırakmamanız biraz inatlaşma gibi.
Ama anne olarak kayınvalidenize özellikle böyle düşünmüyorsanız ve sizi yetersiz gördüğü hissi yaratıyorsa, önemli olan sizin ne hissettiğiniz. O yüzden ya mümkün olduğunca hiç derecesinde kayınvalidenizle bir işinizi halletmeyin dışarıda, eğer illa gerekliyse de ya bu konuyu önemsememeyi aşmayı ya da rahatsızlığınızı açık açık konuşmalı, sonuçlarına da katlanmalısınız

sanıyor ki annesini kötülüyorum sadece üzüldüğüm bir konuyu onunla paylaşmak istedim, Kv ile ilgili başkasıyla dedikodu yapmak istemedim

Evet olasın tüm çözümler burada :) sanırım mümkün mertebe dışarı kendim çıkmaya çalışacağım zaten bu durumları da genelde eşim bana sormadan annesigile beraber gidersiniz diye söylediği için oluyor

sanıyor ki annesini kötülüyorum sadece üzüldüğüm bir konuyu onunla paylaşmak istedim, Kv ile ilgili başkasıyla dedikodu yapmak istemedim
Bence sıkıntı kayınvalide,görümce değil.

Eşin senin yanında olmaması.

Bebek bu ağlar ve bebeği sadece anne babası sakinleştirebilir evde de dışarıda da…

Kayınvalide senin otuz sene sonraki halin ...

Arabayi vermek istemeyen birinin elinden israrla neden alınır ya tamam kızım sen sür yorulunca bana ver denir. Bence de kötü niyetli davranmis

Kadın sizin işiniz için yol gelmiş bebeğinize bakmış. Bu kadar güven vermiyorsa bebeğinizi nasıl emanet ediyorsunuz? Güveniyorsanız niye bebek arasını vermek istemiyorsunuz? Size yardımcı olurken iyi ama. Beklentiniz ağzını açmasın, hiçbir şeye elini sürmesin mi? Arabayı kötü sürdü gibi bir cümle de yazmamışsınız. İstiyor demek ki varsın o sürsün. İçime sinmiyor demeniz hoş olmamış bence. Sizin içinize sinmeyen başkasına elletmek istemeyen tavrınızın kayınvalidenizin ben iyi bakarım ben sürmeliyim tavrından farkı yok.

Kayınvalidenizle ikinizin aranızda yaşananları neden eşinize anlatma gereği duyduğunuzuysa gerçekten anlamadım. Sizin yaptığınız anlatmak değil gerçi şikayet etmek. Kimse ailesinden şikayet edilsin istemez. Kayınvalidenizle olan sorunlarınızı çözmesini beklediğiniz bir durum yoksa ortada eşinizle paylaşmanız doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…