• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv min dediği hoş mu sizce

Benimm çevremde köyde yaşayan yaşlılar bi yaştan sonra şehirde 1+1 ev vs alıp yerleşiyor babaannemlerde köyde yaşıyor ama köy evi aşırı büyük uzun zamandır kalorifer var 15 seneden fazla kat kaloriferi yine de kışın merkezde 1+1 eve giderler nisan gibi köye dönerler. Kazan da zor kaloriferde. Eşimin köyünde de böyle köyde kışın insan kalmıyor

Aynen. Bence konu sahibin kv desi ve kpi de bu durumun farkina variyor hastalaninca. Bir zaman sonra sagliklari el vermesi mecbur dönecekler. Konu sahibinin yerinde olsam bu ihtimali göz önünde bulundurur birikim yaparim. Allah gecinden versin, ama ikisinden birisine birsey olursa digeri zaten tek basina köy yerinde idare edemez

Aynen. Bence konu sahibin kv desi ve kpi de bu durumun farkina variyor hastalaninca. Bir zaman sonra sagliklari el vermesi mecbur dönecekler. Konu sahibinin yerinde olsam bu ihtimali göz önünde bulundurur birikim yaparim. Allah gecinden versin, ama ikisinden birisine birsey olursa digeri zaten tek basina köy yerinde idare edemez
O zaman ev alsalardı düğün altınıyla vs şimdiye kredisi ödenirdi. Çoook yanlış kararlar. O insanlara da yazık hasta olmuşlar daha geline bakma diyorlar yine yaranamıyorlar. Köyde yaşamak kolay mı buz gibi su donar eder. Tek bir oda ısınır. Soba boşalt et.

O zaman ev alsalardı düğün altınıyla vs şimdiye kredisi ödenirdi. Çoook yanlış kararlar. O insanlara da yazık hasta olmuşlar daha geline bakma diyorlar yine yaranamıyorlar. Köyde yaşamak kolay mı buz gibi su donar eder. Tek bir oda ısınır. Soba boşalt et.

Yaranmak degil mesele. Yaslilar orda yalnis bir karar almis, kendi konforlarini azaltmis. Yeni evlenen cift de bu kadarini düsünmeyip eve gecmisler. Ev ev üstüne olmuyor. Ilerde tamamen eve geri dönmeleri gerekebilir yaslarindan veya hastaliktan dolayi. O durumlar icin kendilerine ev almalari veya kiralamalari daha iyi bir fikir olurdu. Ama konu sahibi calismiyorsa bu tek maasla belki de su anda mümküm degil. O halde böyle durumlara mecbur katlanacak. Cünkü o yaslilarin baska gidecek yeri yok. Ama farkli acidan baksak: yaslilar köyde hastayken bende orda kalmalarini istemezdim. Yanima getirirdim ev onlarin olsun olmasin.

Merhaba herkese 3 yıldır kayınbabamin evinde yaşıyoruz ev kirası vermeyelim diye sağolsunlar evlerinj verdiler bize onlar köye yerleşti. İkiside çok yaşlı kv 71 kb75 yaşında. Ara ara gelirler gelirken de 1 2 gece kalırlar. Son gelislerinde gelme sebepleri keyfiydi ama ikiside domuz gribiydi. Yani evde 3 çocuğum var madem hastasınız sonra gelin bizi niye hasta edeceksiniz diye eşime söylendim. Eşimde bişey diyemedi tabii. KV biz çok hastayız sen istersen çocukları al annende kal dedi. Bu durumda beni çok rahatsız etti. Annemde aynı köyde ama niye evimi bırakıp gideyim ki. Dün yine geldiler daha iylesmemisler yine aynı şekilde biz yabancı değiliz çocukları al annene git hastalık bulaşmasın dedi yani ben evimde yokken bu benim ailemde olsa kimsenin evimde olmasını istemem. Kendi ailemi de istemem. Bunu ona nasıl anlatabilirim bı akıl verir misiniz. Özünde çok iyi insanlar
Maddi durum iyiyse sizde çıkın kiraya evim evim diyorsan kendine ait bir evin olsun başkasına ait değil.Onlarda gelirler kendi evlerinin kapısını açıp rahat ederler snde kendi evinde o zaman hiç birsorun yaşanmaz ki.

sizin tek kat doğalgazlı apartman daireniz köy evinden daha rahattır muhtemelen ve yaşlı insanlar hasta olmuşlar. Keyfi bir geliş değil belli ki idare edin.

Yani ben de cocuklarim varken hasta hasta gelip sen annene git denilmesini asla kabul etmezdim. Diyemezlerdi zaten çünkü ev benim😁 hoşunuza gitmemesi normal ama ev onların olduğu için de diyecek bir lafınız yok. Gelip gidecekler sürekli belli. Fedakarlik yapmışlar yeterince. Son yorumunuzda yanlış düşündüğünüzu anlamışsınız zaten. Söz hakkı istiyorsaniz ya kendi evinizi alacaksınız ya da kiraya çıkacaksınız. Bu konuya müge yakışır diyerek bir video birakayim😁

Mantıklı olan elleri ayakkalri tutuyorsa herkes kendi evinde kalmaları bı da hastalarda hastalık bulaşır diye hiç gitmez insan anlayış yok gibi

Back
X