Moralim çok bozuk günlerdir ağlıyorum.Hakarete maruz kaldığımı hissediyorum artık.Bu psikolojik şiddet mi ? Bunlar hakaret mi ? Ben mi alınganım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ne oluyor biliyor musunuz, diyelim tartışma kavga vs var ve ben merkezdeyim, bacaklarım titriyor.. bundan 3-4 sene önce komşumla aniden gelişen bir kavgamız oldu, bacaklarım titredi kadın bakıp gülmüştü..Ellerimde aynı.Bu yüzden kendimi kontrol edemediğim için çekiniyorum yoksa kim ki o? parasını veriyorum ben oranın.Ama o adam sinirli, ben panik .. bu iş nasıl olur diye düşündüm hep cesaret edemedim... haklısınız çok pasif kaldım..
Siz pasif degilsiniz o haddini bilmez sizin yasadiginizi çok iyi anlıyorum ama bu böyle gitmez artık bu ve bunun gibilerine bir dur diyelim yeter artik bunların eziyetlerine boyun egmeyelim bunu kendimiz için yapalım herkes haddini bilsin bir daha kimse sizinle böyle konusmasin yoksa bu adam gider başkası gelir gardinizi alın zirhinizi kusanin

Adam sizi kurban seçmiş. İlk zorbaladığı kişi de siz değilsinizdir hayatında. Zorbalar acımasızdır, kendilerini çok akıllı sanırlar. Kendilerinin de bomboş hayatları vardır , hayatı başaramamışlardır. Acısını bir empat seçip ki bu sefer sizi seçmiş, o kişiden çıkarmaya çalışırlar. İzin vermeyin . Zayıf karakterli de olabilirsiniz herkes dişli olacak diye birşey de yok. Zaten harekete geçmişsiniz . Buradan da fikirler almışsınız avukat şu bu. Sorun yok. Herşey düzelir.
Dediklerinize katilmakla beraber,Ben bu kizin zayif karakterli oldugunu dusunmuyorum acikcasi tam tersi ilk gunden birakabilirdi devam etmis.Askine naif.Ve guclu.Edepsizlik kavga etmek degil asil olan bence. erdemlik sabretmek bence.Tek hatasi idare ile gorusmemek.Ben seneler once Tiyatroda yasadim buna benzer birsey.Klavye tepesinde ahkam kesmek cooooook kolay arkadaslar.Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar.Bekara es bosamak kolaydir.Tamamen psikolojik siddete maruz kalmis anladigim kadari ile pahali bir yer olunca bastan sona okudum herifte torpilli sesini çıkarmamis.Haberlerde goruyoruz basina bela almak istememis
Diger sinif arkadaslarida sessiz kaldigina gore demek oluyorki bu adam cok baskin bir insan.Bence Ayril o kurstan.Gastronomiden anlamam.Fakat ilgin coksa maddi durumun iyiyse kendine direkt bir is yeri ac ilgi alanina gore kruvasanci gibi mesela atiyorum.

Dediklerinize katilmakla beraber,Ben bu kizin zayif karakterli oldugunu dusunmuyorum acikcasi tam tersi ilk gunden birakabilirdi devam etmis.Askine naif.Ve guclu.Edepsizlik kavga etmek degil asil olan bence. erdemlik sabretmek bence.Tek hatasi idare ile gorusmemek.Ben seneler once Tiyatroda yasadim buna benzer birsey.Klavye tepesinde ahkam kesmek cooooook kolay arkadaslar.Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar.Bekara es bosamak kolaydir.Tamamen psikolojik siddete maruz kalmis anladigim kadari ile pahali bir yer olunca bastan sona okudum herifte torpilli sesini çıkarmamis.Haberlerde goruyoruz basina bela almak istememis
Diger sinif arkadaslarida sessiz kaldigina gore demek oluyorki bu adam cok baskin bir insan.Bence Ayril o kurstan.Gastronomiden anlamam.Fakat ilgin coksa maddi durumun iyiyse kendine direkt bir is yeri ac ilgi alanina gore kruvasanci gibi mesela atiyorum.
Yok konu sahibi ezilebilecek karakter demek istemedim ben. Adam onu hedef seçmiş bir şekilde dedim. Diğerlerine de yapmış zorbalık tek bu üyeye değil ki. Dozajı bu üyede artırmış sadece. Kendine işyeri açmak kolay değil. Hayat da daima bu gibi insanlarla karşılaşacak. Daha yaşı genç. Hep sessiz de kalmayacaktır başka olaylarda

🤔 Bu adamin bu tavirları.. kiza ilgisi vardir yada birine benzetip nefret etmistir bence.Kadin olsaydi hoca kiskanc derdim.İliski koclugu egitimi alicam iyice ilgimi cekti bu konu.
Yok konu sahibi ezilebilecek karakter demek istemedim ben. Adam onu hedef seçmiş bir şekilde dedim. Diğerlerine de yapmış zorbalık tek bu üyeye değil ki. Dozajı bu üyede artırmış sadece. Kendine işyeri açmak kolay değil. Hayat da daima bu gibi insanlarla karşılaşacak. Daha yaşı genç. Hep sessiz de kalmayacaktır başka olaylarda

Ben gastronomi - aşçılık kursuna yazıldım.Uzun yıllar aklımda olan bir şeydi.Para biriktirdim bunun için.
Öncelikle, 26 yaşındayım.
İsmini vermek istemeyeceğim bir yere yazıldım..
Minimum 6 ay sürüyor.
Sınıfta 25-27 kişiyiz.
Hocamız (erkek) kendisi 49-50 yaşında.
Kursta çok sevilen biri senelerdir burda zaten.
Dersin ilk günü sınıfta dediki ;
'' eşimden ayrıldım,canım çok sıkkın.. elimde olsa ertelerdim bu kursu.. neyse tanışalım'' dedi özgeçmişini vs anlattı.
Dersin ilk günü, o kadar kişi arasından durduk yere beni seçti.Ve ders ile alakasız, yani gastronomiden tamamen bağımsız hatta çok çok zıt bir konuda, bana bir soru sordu.
Arabalarla ile ilgili çok alaksız bir soru.
ben bilmiyorum dediğimde ( çünkü ehliyetim yok hiç ilgimde yok )
Bana direkt olarak ödev verdi bunu yarına araştır gel dedi.Ve sert bir mizaç ile alaycı bir tonuda vardı ..Ben bilmiyorum dediğimde ehliyetim yok dediğimde bazıları güldü hatta.
Sonra sınıfı tanımak istedi tek tek.Sınıfta 10 kişi kadar erkek bu arada.
Herkesi tek tek dinledi, en az 15 dk kadar,Öyle ki çok detaylı sorular sordu.Gündüz ne yemek yapıp yediklerini dahi sordu.Herkese, ve herkese çok ama çok kibar.
Hatta bazı kızlara hep iltifat etti.Çok güzelsin, harikasın..Gibi..
Neyse sıra bana geldi, tam kendimi tanıtırken, lafımı kesti ve kambur durduğumu söyledi aksine ben dik duran biriyim,boyumda uzun,kambur durunca ağrı yapıyor..doktorum özellikle dik dur dedi.. sınıftaki bir kaç kişi ‘’ hayır hocam, dik duruyor hemde baya dik ‘’ dedi.
Ben iyice düzelttim kendimi ve inatla bu durumdan rahatsız oldugunu söyledi ve çok ciddi bir şekilde.
''Ben böyle işleyemem seninle bu dersi..'' dedi..
Neyse , ben kendimi tanıtamadım bile.
Herkesi 15 dk dinledi beni 3 dk falan.
Neyse o ders baya rahatsız ediciydi benim için.
Sonra , yemekler ile ilgili çok Girik bir soru sordu.Sınıfta herkes ‘’ bilmiyorum’’ falan diye mırıldandı.Yine o kadar kişi arasından bana sordu.
Bende ‘bilmiyorum ‘ dedim ve bana ;
‘’ hani çok seviyordun mutfağı ? ‘’
dedi laf soktu ve bunu alaycı söyledi.Sınıf yine güldü.
Bu arada sınıfın yaş ortalaması 25-32 yaş gibi .. Ben 26 yım.
Sonra neyse, bana geldi yine dediki ;
‘’ sen evde ne yemekler yapıyorsun.Genelde pasta- kek-tatlı türü oldugunu ‘’ söyledim ve oda, alay ederek ;
‘’ bak bak.. pastaymış, pasta yapan kendini yetenekli sanıyor ‘’
Dedi.
Sınıf yine güldü.
Ertesi akşam, yine derse gittim ama inanın hiç istemeyerek.Evimden de baya uzakta, yolda bir çok kez geri dönmeyi düşündüm.
Sonra o ders,başlarda normal gitti ders ,bana iyiydi yani..
Sonra ödev vermiştim sana anlat bakalım dedi
Allah aşkınıza, gastronomi sınıfında arabanın işletilmesi, yani motor, akü falan ne alaka..Yinede çalıştım sıraladım hepsini.. bana ne dedi biliyor musunuz ?
‘’ bu kadar mı ? Arabanın lastiği nasıl değiştirilir bunu söylemedin çalış gel’’
Dedi.Ve bunu çok ama çok ciddi söylüyor gülerek degil, millete gülüyor bana gelince yüzü değişiyor.
Sınıf gülüyor hala.Yuh dedim artık içimden..
neyse ben moralim aşırı bozuk eve geçtim kurstan yine ve sınıfta bıraktığım ilk intiba kötü olcak diye üzülüyordum.
Ablamda evde anlıyor haimi..soruyor neyin var diye..

Sonra ki ders, uygulamalı derslere geçtik. Sınıftaki kızlar o kadar kötüydü ki, hele bir tanesi felaketti ama hoca yanına gitti ve ;
‘’ olsun çekinme, bak ne güzel yapıyorsun korkma bebeğim, çekinme ‘’
Falan dedi.Bana ne dedi biliyor musunuz ?
‘’ Ne biçim bıçak tutma şekli lan o ? Sen kimsin ki bıçağı öyle tutup mutfağa giriyorsun ? Buraya eğitime geldin, görende (ünlü bir şef ismi verdi ) o sancak. Köy evinde mi büyüdün lan sen ? ‘’
Dedi.Aynen bu üslupla ve bağırdı hemde çok , dışarıdan mutfak dışından sesi duyulmuştur.. ben zaten heyecanlıydım ellerim titriyordu, ağlamamak için kendimi zor tuttum.Elimi kestiğim için yara bandıda vardı zorlanıyordum zaten tam parmak boğumu, ağlamamak için sıktım yani kendimi.
Bir kız dediki ;
‘’ sen gayet düzgün tarif ettin ‘’
dedi hatta ki kötü bile olsam bu mu yani ?
İlk günden beridir ne bu nefret ?
En ufak bir saygısızlık dahi yapmadım bakın en ufak.Ben sessiz sakin çekingen biriyimdir, bir şey demeden önce 2 kez tartar düşünürüm, egolu özgüvenli asla değilim.
Lafını bölmedim,saygısızlık yapmadım…
Ben bu şekilde devam edemem ama ödeme yaptım.Nasıl çıkıcam burdan ?
inanın ağlıyorum devamlı evde.Özel hayatım zaten kötü kafam dağılsın dedim, iyice moralim bozuldu..Herkese aynı davransa hadi dicem adam disiplinli.. ..Mesela sınıfta bir kız var, onun anneside önceden eğitim almış bu kursta hoca tanıyor.. kız '' ben hazırlanmadım, dediklerinizi okumadım.. '' falan diyor adam diyorki '' sorun degil, idare ederiz derste toparlarız... '' falan.. Ve gülümsüyor kıza gidip sarılıyor falan.
Zaten kurs akşamüstü 6 gibi başlıyor herkes gündüz çalıştığı için bende dahil..hava kararınca çıkıyorum, eve dönüşüm inanın zor, bu kadar sıkıntıya değer mi ? Sinirlerim bozuldu.Hocayı tanısanız hak verirsiniz.
Diğer kızlara iltifatlar bana ise böyle.
Sınıftakilerle de aram iyi, hani bende bir iticilik olsa onlarla yakın olmazdım.2 kişi ile arkadaş olduk haftasonu hatta buluştuk sohbetler ettik.. onlarda diyor hoca sana çok sert senin bir yanlışın da olmadı diye….
Hatta sınıfta herkesle arası iyi olan tek kiş benim, samimi bir insanımdır.
Lütfen sessiz kalmayın ve bu olanları cimere yazın. Kurumunuza da ayrı şikayette bulunun.kırum birşey yapmazsa cimere şikayetinizi ileletin ve paranızı alabiliyorsanız alıp uzaklaşın bu şekilde eğitim alamazsınız

🤔 Bu adamin bu tavirları.. kiza ilgisi vardir yada birine benzetip nefret etmistir bence.Kadin olsaydi hoca kiskanc derdim.İliski koclugu egitimi alicam iyice ilgimi cekti bu konu.
Özellikle bu üyeye yapmasının altında muhakkak psikolojik bir sebep var. Ne onu biz bilemeyiz. Haklısınız.

Ilk terbiyesizliginde bozsaydınız asla devamini getiremezdi.Üniversitede sunum yaparken hocam dersle alakasız bir sey sormustu bilemeyince arastirmadin mi demisti hocam ben muhasebe okuyorum bu soruyu makine bölümündekilere sorarsınız demistim.Bazen bozmak gerekiyor ben de sizim gibi cekingenim aslında ama insanlara hadlerini bildirmekte iyiyimdir siz benim sınıf arkadasim olsaniz size o siddeti uygularken asla susmazdim onca insanin icinde bir tane babayigit yok muydu ? Kurumsal bir firmaysa sikayet platformlarina yazın kesinlikle mesleginde duayenlesmis bazı insanlarda yersiz bir ego oluyor nedense bu sahis da onlardan biri.

Çünkü çok sinirli biri..Sınıfta ki herkes bakın herkes susta duruyor o girince.Adama bir şey desem alıp ne yapar artık bilmiyorum.Ama neden bana böyle ? bir yanlışım olmadı.Diğerlerine pek bir kibar.Günlerdir ağlıyorum , Allah biliyor, çok ağrıma gitti.O kadar kişi arasında azarlanmak.Tabiki en iyisini yapamam o zaman kurtsa işim ne ?

onun sinirine mıçarım.
para vermişsiniz bedava eğitim veriyor sanki salak.
ben olsam istifimi bozmadan hocam benimle böyle sokak ağzıyla konuşmazsanız sevinirim okey arkadaşınız değilim sizin derdim.

Ben gastronomi - aşçılık kursuna yazıldım.Uzun yıllar aklımda olan bir şeydi.Para biriktirdim bunun için.
Öncelikle, 26 yaşındayım.
İsmini vermek istemeyeceğim bir yere yazıldım..
Minimum 6 ay sürüyor.
Sınıfta 25-27 kişiyiz.
Hocamız (erkek) kendisi 49-50 yaşında.
Kursta çok sevilen biri senelerdir burda zaten.
Dersin ilk günü sınıfta dediki ;
'' eşimden ayrıldım,canım çok sıkkın.. elimde olsa ertelerdim bu kursu.. neyse tanışalım'' dedi özgeçmişini vs anlattı.
Dersin ilk günü, o kadar kişi arasından durduk yere beni seçti.Ve ders ile alakasız, yani gastronomiden tamamen bağımsız hatta çok çok zıt bir konuda, bana bir soru sordu.
Arabalarla ile ilgili çok alaksız bir soru.
ben bilmiyorum dediğimde ( çünkü ehliyetim yok hiç ilgimde yok )
Bana direkt olarak ödev verdi bunu yarına araştır gel dedi.Ve sert bir mizaç ile alaycı bir tonuda vardı ..Ben bilmiyorum dediğimde ehliyetim yok dediğimde bazıları güldü hatta.
Sonra sınıfı tanımak istedi tek tek.Sınıfta 10 kişi kadar erkek bu arada.
Herkesi tek tek dinledi, en az 15 dk kadar,Öyle ki çok detaylı sorular sordu.Gündüz ne yemek yapıp yediklerini dahi sordu.Herkese, ve herkese çok ama çok kibar.
Hatta bazı kızlara hep iltifat etti.Çok güzelsin, harikasın..Gibi..
Neyse sıra bana geldi, tam kendimi tanıtırken, lafımı kesti ve kambur durduğumu söyledi aksine ben dik duran biriyim,boyumda uzun,kambur durunca ağrı yapıyor..doktorum özellikle dik dur dedi.. sınıftaki bir kaç kişi ‘’ hayır hocam, dik duruyor hemde baya dik ‘’ dedi.
Ben iyice düzelttim kendimi ve inatla bu durumdan rahatsız oldugunu söyledi ve çok ciddi bir şekilde.
''Ben böyle işleyemem seninle bu dersi..'' dedi..
Neyse , ben kendimi tanıtamadım bile.
Herkesi 15 dk dinledi beni 3 dk falan.
Neyse o ders baya rahatsız ediciydi benim için.
Sonra , yemekler ile ilgili çok Girik bir soru sordu.Sınıfta herkes ‘’ bilmiyorum’’ falan diye mırıldandı.Yine o kadar kişi arasından bana sordu.
Bende ‘bilmiyorum ‘ dedim ve bana ;
‘’ hani çok seviyordun mutfağı ? ‘’
dedi laf soktu ve bunu alaycı söyledi.Sınıf yine güldü.
Bu arada sınıfın yaş ortalaması 25-32 yaş gibi .. Ben 26 yım.
Sonra neyse, bana geldi yine dediki ;
‘’ sen evde ne yemekler yapıyorsun.Genelde pasta- kek-tatlı türü oldugunu ‘’ söyledim ve oda, alay ederek ;
‘’ bak bak.. pastaymış, pasta yapan kendini yetenekli sanıyor ‘’
Dedi.
Sınıf yine güldü.
Ertesi akşam, yine derse gittim ama inanın hiç istemeyerek.Evimden de baya uzakta, yolda bir çok kez geri dönmeyi düşündüm.
Sonra o ders,başlarda normal gitti ders ,bana iyiydi yani..
Sonra ödev vermiştim sana anlat bakalım dedi
Allah aşkınıza, gastronomi sınıfında arabanın işletilmesi, yani motor, akü falan ne alaka..Yinede çalıştım sıraladım hepsini.. bana ne dedi biliyor musunuz ?
‘’ bu kadar mı ? Arabanın lastiği nasıl değiştirilir bunu söylemedin çalış gel’’
Dedi.Ve bunu çok ama çok ciddi söylüyor gülerek degil, millete gülüyor bana gelince yüzü değişiyor.
Sınıf gülüyor hala.Yuh dedim artık içimden..
neyse ben moralim aşırı bozuk eve geçtim kurstan yine ve sınıfta bıraktığım ilk intiba kötü olcak diye üzülüyordum.
Ablamda evde anlıyor haimi..soruyor neyin var diye..

Sonra ki ders, uygulamalı derslere geçtik. Sınıftaki kızlar o kadar kötüydü ki, hele bir tanesi felaketti ama hoca yanına gitti ve ;
‘’ olsun çekinme, bak ne güzel yapıyorsun korkma bebeğim, çekinme ‘’
Falan dedi.Bana ne dedi biliyor musunuz ?
‘’ Ne biçim bıçak tutma şekli lan o ? Sen kimsin ki bıçağı öyle tutup mutfağa giriyorsun ? Buraya eğitime geldin, görende (ünlü bir şef ismi verdi ) o sancak. Köy evinde mi büyüdün lan sen ? ‘’
Dedi.Aynen bu üslupla ve bağırdı hemde çok , dışarıdan mutfak dışından sesi duyulmuştur.. ben zaten heyecanlıydım ellerim titriyordu, ağlamamak için kendimi zor tuttum.Elimi kestiğim için yara bandıda vardı zorlanıyordum zaten tam parmak boğumu, ağlamamak için sıktım yani kendimi.
Bir kız dediki ;
‘’ sen gayet düzgün tarif ettin ‘’
dedi hatta ki kötü bile olsam bu mu yani ?
İlk günden beridir ne bu nefret ?
En ufak bir saygısızlık dahi yapmadım bakın en ufak.Ben sessiz sakin çekingen biriyimdir, bir şey demeden önce 2 kez tartar düşünürüm, egolu özgüvenli asla değilim.
Lafını bölmedim,saygısızlık yapmadım…
Ben bu şekilde devam edemem ama ödeme yaptım.Nasıl çıkıcam burdan ?
inanın ağlıyorum devamlı evde.Özel hayatım zaten kötü kafam dağılsın dedim, iyice moralim bozuldu..Herkese aynı davransa hadi dicem adam disiplinli.. ..Mesela sınıfta bir kız var, onun anneside önceden eğitim almış bu kursta hoca tanıyor.. kız '' ben hazırlanmadım, dediklerinizi okumadım.. '' falan diyor adam diyorki '' sorun degil, idare ederiz derste toparlarız... '' falan.. Ve gülümsüyor kıza gidip sarılıyor falan.
Zaten kurs akşamüstü 6 gibi başlıyor herkes gündüz çalıştığı için bende dahil..hava kararınca çıkıyorum, eve dönüşüm inanın zor, bu kadar sıkıntıya değer mi ? Sinirlerim bozuldu.Hocayı tanısanız hak verirsiniz.
Diğer kızlara iltifatlar bana ise böyle.
Sınıftakilerle de aram iyi, hani bende bir iticilik olsa onlarla yakın olmazdım.2 kişi ile arkadaş olduk haftasonu hatta buluştuk sohbetler ettik.. onlarda diyor hoca sana çok sert senin bir yanlışın da olmadı diye….
Hatta sınıfta herkesle arası iyi olan tek kiş benim, samimi bir insanımdır.
Paramla hakaret dinlemeye gelmedim deyin lafınızı sokun sizin derdiniz ne benle diye haddini bildirin bu be okurken gerildim

Ya para iadesi yapın ya da başka bir şefle devam etmek istiyorum derdim.
Ayrıca adamın size lanlı lunlu konuşmasından çok diğer bir öğrenciye bebeğim diye hitap etmesi daha çok sinirlendirdi beni.

Konu sahibi durumunuza çok üzüldüm. Bazı insanların olgunlaşmamış kişiliği yüzünden naif insanlar haksızlığa uğruyor. Sinir bozucu

adam o kursun idaresi ile uni.den mi ne kanka gibiymiş..Yani torpilli mi diyim yeri sağlam mı diyim bilemedim..

Ya o kurum neyle dönüyor parayla, siz gelmeseniz baskasi gelmese neyle maaşini ödeyecekler kankalarinin, neyle giderler karsilanacak. Musteri kaybetmeye basladiklarinda ve ayni kişiden sikayet geldiginde yeri hiiiicte saglam olmaz. En kankasi bile işin icine para girene kadardir.

Kadın olsaydı direk kıskanç mi derdin gerçekten? Biraz onyargi değil mi?
On yargi degil aslinda.Secenekler dahilinde.Bir kadin hoca olsaydi, ya sahsi nefret ediyor yada kiskanıyor derdim.Ama bu adam, kizi neden kiskansin.Ya sahsi nefreti vardir, birine benzetmiste olabilir yada kiza ilgi duyuyordur.Bazi erkekler boyle oluyor.Kiz kucuk ya adamdan.Adam ofkesini kizdan cikartabilir duygularindan dolayi.Yoksa asla on yargim yok.

yorumların hepsini okuyamadım henüz ama net bir biçimde söyleyebilirim ki bu aşağılık herif senin sosyal anksiyeteni yenmen için gönderilmiş bir elçiymiş resmen 😅
ilk araba ödevini verdiğinde adamın yüzüne "yoo çalışmadım çünkü ben bu kursa yemek öğrenmek için para ödedim" diyecektin. her alakasız laf sokuşunda gıcık gıcık cevaplar verip duygusuz şekilde suratına bakacaktın. bağırıyor mu sen daha çok bağıracaktın. şöyle gözlerini belerte belerte masaya vuracaktın. asıl sen kimsin lan diyecektin. burada bu kadar insan lise öğrencisi mi sandın sen bizi, biz sana millete küfür et diye para vermiyoruz bir şeyler öğret diye geliyoruz ama belli ki senin de bir şey bildiğin yok diyecektin. sonra da o cengaverliğinle yanına birkaç şahit bulacaktın çünkü sen karşı koyunca insanlar sana destek olmak isteyecekti. lider olacaktın ve idareye gidecektiniz.... hatta ve hatta daha da pisleşip karına sözün geçmemiş ki gelip burada ağababalığı oynuyorsun hadi canım önce evine sahip çık sen diyecektin... ah ah. özgüven el becerisi öğrenerek kazanılmıyor ki, bu fırsatları değerlendirmek lazım ama sen ağlıyorsun be kuzum. bu fırsatı bu şansı görsene işte 😇

hadi sen ağzını açamadın kendini savunamadın da ağzını açıp seni savunmayan bütün sınıf arkadaşlarının da tek tek suratına tüküreyim. bir de onlarla çıkıp buluşmuşsun dışarıda ve herkesle "yakın" olduğuna seviniyorsun. bu insanlarla mı samimiyet kuracaksın? koca koca insanlar çıkıp seni savunup doğru olanı yapamamışlar gelip ya hoca da sana çok sert davranıyor diyorlar. onların da suratına gülsene "yapmayın yaaaa ne diyorsunuz öyle mi olmuuuş??" :KK53: kız delir artık. delirmek belirmektir.

Arkadaşlar ben kurstan ayrıldım.1-2 Gün giremedim buraya.Üzgündüm.İdare ile paylaştım , ödeme yapmayacağımı söyledim.Kibarlıkla '' hoca ile konuşalım '' vs dediler ama istemedim.Önemi bile yok.Zaten öğrendim ki 1 kişi daha ayrılmış.Kısmet buymuş..

Arkadaşlar ben kurstan ayrıldım.1-2 Gün giremedim buraya.Üzgündüm.İdare ile paylaştım , ödeme yapmayacağımı söyledim.Kibarlıkla '' hoca ile konuşalım '' vs dediler ama istemedim.Önemi bile yok.Zaten öğrendim ki 1 kişi daha ayrılmış.Kısmet buymuş..
senetler ne oldu? paranızı iade ettiler mi?
ve naçizane bunu kendinizi değiştirmek için bir vesile olarak görün. sizi uyandırmak için Allah tarafından kafanıza inmiş bir balyoz olarak. 😅 bundan sonra özgüvenli biri olmak istiyorsanız öyle biriymış gibi davranmaya başlayın ve zaman içinde tüm huyunuz suyunuz değişecek. korkularınızın üstüne gidin..

senetler ne oldu? paranızı iade ettiler mi?
ve naçizane bunu kendinizi değiştirmek için bir vesile olarak görün. sizi uyandırmak için Allah tarafından kafanıza inmiş bir balyoz olarak. 😅 bundan sonra özgüvenli biri olmak istiyorsanız öyle biriymış gibi davranmaya başlayın ve zaman içinde tüm huyunuz suyunuz değişecek. korkularınızın üstüne gidin..
Bu ayın parası gitti.. neyseki gitmiştim derslere..yeterki kurtulayım dedim yeterki.. ah bir bilseniz öyle üzüldüm öyle üzüldüm..

Bu ayın parası gitti.. neyseki gitmiştim derslere..yeterki kurtulayım dedim yeterki.. ah bir bilseniz öyle üzüldüm öyle üzüldüm..
üzülme eğer şimdi bu korkunun üzerine gidersen ileride o adama teşekkür bile edeceksin sana yaptıkları ve seni uyandırdığı için. olmak istediğin insan olmak için önündeki tek engel sensin aslında
geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X