Eşimin annesinin lafı.

"bir onun kadar da yerde var" cok yaygin bir deyis aslinda. Hic duymadiysam 100 kere duymusumdur. kadin karadenizli mi?
buralarda cok soylenir "sen onun ufak tefek olduguna bakma, bir o kadar da yerde var" diye. hatta kurtlar vadisinde elif diye ufak tefek ama canavar gibi tuttugunu koparan bir karakter vardi ona da soylerlerdi. genelde bu tarz insanlara söylerler zaten kötülere degil de.
biraz gereksiz bir dram yaratmissiniz. keske madem bunca kavga cikti gitseydiniz, neden kalip bir de kadinin elini öptü kocaniz?
Söyleyiş tarzı ve bakışları farklıydı.Bir anlık sinirle söylenmiş bir şey de değildi.
Ben çıkmadık istedim odadan zaten.

Bunu mu anladınız ya?Keşke bazıları hiç yazmasa.

Gereksiz duyar kasıyor hanımefendi.
Şu an duygularınız bunlar . Bayram daha yeni bitti . Bu 1 ay da yaşadıklarınızı anlattınız. Üzülmüşsünüz paylaştınız. Bizler de haklı ya da haksızsınız , veyahut şöyle davranın artık vs demeliyiz . Şu an ki olay boyunuza vs hakaret . Geçmiş değil. Eşinize de helal olsun. Siz görüşmeyin mesafe koyun ama annesiyle ilişkisine de karışmayın.

Aaaa bayramda sorun yaşayan tek kadın degilmişim :)
20 yıllık evliliğin ardından eş ailesiyle görüşmeme kararı aldım ben de.
Ciddi büyük saygısızlık ve kavga oldu.
Gerçi 20 yıl önce olsaydı daha iyiydi :)
Neyse bunda da vardır bir hayır diyorum.
Size de geçmiş olsun 😂

Şu an duygularınız bunlar . Bayram daha yeni bitti . Bu 1 ay da yaşadıklarınızı anlattınız. Üzülmüşsünüz paylaştınız. Bizler de haklı ya da haksızsınız , veyahut şöyle davranın artık vs demeliyiz . Şu an ki olay boyunuza vs hakaret . Geçmiş değil. Eşinize de helal olsun. Siz görüşmeyin mesafe koyun ama annesiyle ilişkisine de karışmayın.
Asla karışmam,buna hakkım yok.
Onun annesiyle ilişkisi farklı,benimle farklı.
Teşekkürler 🌸

çok saçma fiziksel olarak değiştiremeyeceğin bir şeyden vurması ciddiye alma o yüzden. dalgasını geç sen de, öyle öyle o anın ve sözün etkisi de geçecek güldükçe
Kendimi çok seviyorum ve kendimle barışık bir insanım.Boyumun kısa olması bir kusur değil,hatta çoğu zaman avantajlı olduğunu düşünüyorum 😄

Diğer gelinlerinin önünde bu şekilde davranması uzaklaştırdı beni.

ben kendime g*tten bacak diyorum baya baya öyle söyleyeyim beni kimse boyumdan üzemez düşmanım bile çünkü gülerim :Dbi şeye yükselip söylenince kızdırmayın küçük enişteyi falan diyorum

Kendimi çok seviyorum ve kendimle barışık bir insanım.Boyumun kısa olması bir küsür değil,hatta çoğu zaman avantajlı olduğunu düşünüyorum 😄

Siz kayınvalidenize bir haksızlık yaptıysanız , oğlum şöyle bir şey geçti aramızda diye onu anlatsaydı ve konuşsaydınız. Yok boyu şu yok yetin altında da bu kadar var yok çok fena vs denmez. Bu düpedüz terbiyesizlik. Eşiniz de farkına varmış. Çok şanslısınız

Siz kayınvalidenize bir haksızlık yaptıysanız , oğlum şöyle bir şey geçti aramızda diye onu anlatsaydı ve konuşsaydınız. Yok boyu şu yok yetin altında da bu kadar var yok çok fena vs denmez. Bu düpedüz terbiyesizlik. Eşiniz de farkına varmış. Çok şanslısınız
Kesinlikle öyle,hatta normal bir sohbette boyun kısa dese dahi alınmazdım ama benim ona ve kızlarına yaptığım asla bir şey yok.

Bir yanlışım varsa söyle dedim,yok diyor.

Kendimi çok seviyorum ve kendimle barışık bir insanım.Boyumun kısa olması bir kusur değil,hatta çoğu zaman avantajlı olduğunu düşünüyorum 😄

işte bazı durumlarda uzunlar bazı durumlarda biz şanslıyız. yerine göre :) ben de seviyorum minyon olmayı, bu işin estetiği olsa 10 cm.cik isterdim ama :D

Back
X