canımmm ancak girebildim nete doktordan annemlere geçtim,bu sabah kontrolümüzü olduk ense pilisi boşluğu 0.8 mm çıktı doktor gayet güzel dedi ama crl tahminimizden biraz küçük çıktı 44 mm çıktı ikili test için min.45 mm olması gerekiyormuş dolayısı ile kanı almadı doktor pazartesi tekrar çağırdı kaç vercem tekrar usg v.s.ama ense pilisi ölçümü hamdolsun beni rahatlattı.benim özeldeki doktorum erken demekle haklı çıktı tatlım((
tavuk suyundan çorba içemiyorum ki öyle bir et ve et ürünlerinden tiksindimki ne et ne balık ne tavuk yediğim var,keza süt yoğurt peynirde öyle ne olacak böyle bilmiyorum(( ama tavsiyelerine uymayı denicem canım çok sağol.
ya bu crl nin bu hafta boyunun yavaş gitmesi canımı sıktı niye duraksadı ki bu hafta rahatsız olunca besinsiz kalmıştım acaba ondan mı ki.
bu arada doktoru cinsiyet için fena sıkıştırdım ama bu haftalarda doktorların yaptığı tahminler aynı kahve falı gibi oluyo bebeğin yapısını neye benzetirlerse ona göre atıyolar yoksa cinsel organını henüz ayırt edebilmek mümkün değil dedi ben yine kendi doktoruma kaldım cinsiyete sanırım çok sabırsızlanıyorum kızlar yaa:)))
sağol canım pastilden eminsen hemen kullanayım o zaman tuzlu suyuda yapayım bugün iyice arttı gribim:2::2::2:
hayırlı olsun canım sonucun nasıl neler yazıyor yanı ptesi ben alacagım sonucu ılk sıze yazarsam degerlendırırmısınız
hayırlı olsun canım sonucun nasıl neler yazıyor yanı ptesi ben alacagım sonucu ılk sıze yazarsam degerlendırırmısınız
Arkadaşım doktor önce ultrasonla bebeğin kese kalınlığından tutta midesine kadar herşeyini öğrencilerine analatarak inceledi. Bu kısımda konuşulanlardan pek birşey anlamadım ama sonra sordum herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür. Kan sonucuma gelince "down sendrom riski tarama cutoff değerinin altındadır" yazıyor. yani çok şükür negatif. Benim yaşımdan dolayı yaş faktörü yüksek çıkıyor doktorum onu sıkıntı yapma dedi..şimdilik böyle. kendinize iyi bakın...
Artık pek kimse girmiyor herhalde herkes meşgul. Neyse zamanla düzelir belki bu durum. Herkes bir kere girse günde bir çok yazı olur forumda.
selam kızlar ben yazamıyorum fazla ama takip ediyorum sayfamızı. biz de bu hafta doktora gideceğiz pazartesiye randevu aldık. önceden bir şey söylememişti dr. sadece en son gittiğimizde bir ay sonra gelin dedi sanırım bizim de testlerimizi yaparlar artık. inşallah sağlıklıdır hepimizin bebişleri.aynen canm ya ben hergün takip etmeye çalışıyorum ama ilk günlerdeki gibi değil artık belli kişiler kaldık forumda zaten inş arkadaşlar unutmaz bizleri bizde salı günü gidicez doktora Allah nasip ederse inş hepimizin testleride güzel ter temiz çıkar biz 10 gün sonra sonucu alıcaz ama ultrasyonda ölçümlere göre doktor birşey söler heralde
Merhaba kızlar, ya benim 1 haftadır bulantılarim basladi ve bulantım basladı baslayalıda karnım çok gurulduyorkarnım ac ondan heralde diyorum yemek yiyorum ama karnım hala gurulduyo aç tok farketmiyo sizinde karnınız çok gurulduyormu neden bukadar gurulduyo anlamadım???
evet canım sanırım herkesin heyecanı geçmeye başladı amka benim için risk ne zaman kalktı,hareketlerini usg de görmeye başladım o zaman asıl heyecan başladı ben hep düşük korkusu,kalbinin durma korkusu yaşadığım için öğrendiğimden bu yana kaptırmama korkusuyla bebişimin sevincini yaşayamadım benim gibiler için asıl şimdi başlıyor hamilelik:)))senin salı benim pazartesi ikimizin sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorum canım ve senin içinde dua edeceğim rabbim evlatlarımızı korusun.senin salı cinsiyetde belli oluraynen canm ya ben hergün takip etmeye çalışıyorum ama ilk günlerdeki gibi değil artık belli kişiler kaldık forumda zaten inş arkadaşlar unutmaz bizleri bizde salı günü gidicez doktora Allah nasip ederse inş hepimizin testleride güzel ter temiz çıkar biz 10 gün sonra sonucu alıcaz ama ultrasyonda ölçümlere göre doktor birşey söler heralde
evet yaa gitgide azalmaya başladıkArtık pek kimse girmiyor herhalde herkes meşgul. Neyse zamanla düzelir belki bu durum. Herkes bir kere girse günde bir çok yazı olur forumda.
canımm o gün senin tavsiyen üzerine hemen pastili aldım ağızıma hatta dayanamadım burun spreyi yaptım ama bi endişe doktorumu aradım o sırada doktorum pastile çok kullanmamaya gayret et dedi burun damlası içinde okyanus suyu haricinde sprey kullanamazsın dedi okyanus suyu aldırdım eşime hatta çokda pahalı bişey ama hiç burnumu açmıyo bende arada nefessiz kaldığımda burun damlasını yapıyorum.ben kızıma hamileyken kullanmıştım canım mecburen dr sormuştum kullanabilirsin dedi yada bol naneli şekerler vardı bi zamanlar onlardan da kullanabilirsin canım
doktor cok ıyı dedı 0,8 sanırım 1 e yakın dedı ya ben cok sıgara içiyordum gunde 1 paket hatta daha fazla e ilk bır ay zaten bılmeden içtim ve hamıle oldugumu ogrendıgımden sonra gunde 3 4 tane içtim bırakamadım vıcdan azabı cekıyorum ama hala daha bırının elınde gorunce yalvar yakar cekıyorum ıkı uc fırtve cok uzuluyorum bu yuzden bu teste cok kafamı takmıştım sımdı hayırlısı dıyorum (
aynen canm ya ben hergün takip etmeye çalışıyorum ama ilk günlerdeki gibi değil artık belli kişiler kaldık forumda zaten inş arkadaşlar unutmaz bizleri bizde salı günü gidicez doktora Allah nasip ederse inş hepimizin testleride güzel ter temiz çıkar biz 10 gün sonra sonucu alıcaz ama ultrasyonda ölçümlere göre doktor birşey söler heralde
Merhaba kızlar, ya benim 1 haftadır bulantılarim basladi ve bulantım basladı baslayalıda karnım çok gurulduyorkarnım ac ondan heralde diyorum yemek yiyorum ama karnım hala gurulduyo aç tok farketmiyo sizinde karnınız çok gurulduyormu neden bukadar gurulduyo anlamadım???
Merhaba arkadaslar
Ben dunku kontrolumde bir oglumun daha olacagini ogrendim. Cok guzel bir duygu gercekten ve benim gonlumden gecen de oglandi. Allah saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almamizi nasip eder insallah
merhaba tatlım gözün aydın rabbim sağlık sıhhatlee kucağına alabilmeyide nasip etsin o zaman abiye hem arkadaş hem kardeş olacak desene:)))senin adına çok sevindim canım.
Merhaba arkadaslar.. binbir umutla heyecanla takip ettigim bu konudan uzulerek ve icim yanarak ayriliyorum.. persembe gunu gittigimiz kontrolumde 9 haftalik bebegimin kalp atislarinin durdugunu ogrendik... Allah yavrularinizi hayirlisiyla saglikla kucaginiza almak nasip etsin.. dualarinizi bekliyorum..
Arkadasim akista gordum yazdigini.( ben de ayni haftada ayni sebebten agustosta kurtaj oldum. Simdi coook zor geliyo gecmeyecekmis gibi geliyo biliyorum.ilk mi bilmiyorum ama ilk hamileliklerde cok sık rastlanan bi durummus malesef bak ben bir bucuk ay sonra tekrar hamile kaldim ve 12haftayi atlattik
İnsallah kisa surede atlatir saglikli bi hamilelik yasarsin. Allah sabir versin canim