Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ınsallah canııım ınsan yıne de ıste aklına gelıyor aslında kotu dusunmemek lazım
merhaba kızlar nasılsınız yemek bende yiyemiyorum herşeyden miğdem bulanıyor inşallah daha sonra yiyebiliriz iştahım yok hiç meyveyi bile zorla yiyiyorum çok üzülüyorum ne olacak böyle ya.

aynen ıste gecer dıyo herkes ılerleyen aylarda kımının daha ılk aydan ıstahı cok acık oluyo gercı oda cok ıyı deıl sumocu gıbı de olmayalım:)
ılk aylar ayda 1 kılo 7 . aydan snra 2 ser kılo almamız normalmıs toplamda 12 kılo

kızlar gebelık takvımımde yazıo : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :)

canım senin ölçülere göre benden 1 2 gün önde gibisin bile benim zaten adet tarihene göre baktık mı 15.07 ama ilk muayenede ult makinasında 16.07 çıktı sonra yine 16.07 14.12 de gittiğimde 17.07 göründü en son 23.12 de yine 16.07 oldu yani normal gibi doktor
zatenöyle birkaçgün oynamalar falan olabilir dedi sende bi tahmini doğum tarihlerine bak ultrasyon kağıdından bence normal herşey takma kafana ya aman sende ense kalınlığı iyi çıkmış bak olabilcek şeydir bunlar sonuçta farklı bir ult makinası bide o da var benim bildiğim halan daha aldığımız veya verdiğimiz kilolar bebişleri etkilemiyor onlar ihtiyacı olanı bizden alıyolar zaten sen rahat ol birde 9. haftalar en hızlı büyüdüğü hafta die biliyorum ben

Kızlar benımde crl 5.45 çıktı ayın 20sinde ve ogün yapıldı ikili test geçmi kalındı acaba pteside sonuç çıkacak çok merak ediyorum

canım ya cinsiyet tahmininde bulunmadımı doktor dün genelde ikili taramada tahmini bişey söleniyor ya

Bir arkadaşım yürüyememişti hamileyken ağrısı oluyordu. Şikayetleri seninki gibiydi. Doktorlar ona magnezyum başlamışlardı. Hemen etkisini hissetmiş ve rahatlamıştı. Sende çok rahatsızsan doktorunla görüş mutlaka...Çözümü var çok şükür...Geçmiş olsun.

Allah sabır ve şifa versin arkadaşım. Ama bir kaç doktora görünmeden sakın bebeğini aldırma. Hakkında hayırlısı olsun...

Tıp fakülteleri bu konuda iyi. İkili testimi yaptılar ertesi gün sonucumu verdiler. Ben memnunum. Ayrıca ceplerimizi korumuş oluyoruz.Özel hasteneler acayip para alıyor. Çok özel bir durum yoksa tıp fakülteleri en güzeli...Benden size nacizane öneri.

Virgolibro kullanıcısından alıntı
Kızlar ben dün akşamdan itibaren bel ağrısı çekiyorum. Değil oturup kalkmak musluga egilemez haldeydim dun aglayacaktim. Belimin sol tarafiyla beraber sol kalcam ve hatta sol baldirim. Gece nasil yatacagimi sasirdim. Suan dune gore daha hafif ama siddetlenirse diye korkuyorum siz yaşadınız mı böyle bir şey?

Canım genelde bebek erkekse bel ağrısı çok olur dıyor eskiler :))) bebişin cınsıyeti bellimi :)) ama inşallah gecer bıran once doktora danışmalısın

neden bu kadar sık doktora gidiyorsunuz? merak ettim benmi yanlış yapıyorum diye

canım umuyorum ikili test sonucun temiz çıkmıştır. hangi gün yaptırdın birde crl kaçtı o gün günlerimiz yakın bende salı günü gidicem Allah nasip ederse

canım umuyorum ikili test sonucun temiz çıkmıştır. hangi gün yaptırdın birde crl kaçtı o gün günlerimiz yakın bende salı günü gidicem Allah nasip ederse

Sağol arkadaşım çok şükür sonucum güzel çıktı. Darısı başınıza inşallah. Ben testi salı günü yaptırdım. Çarşamba öğleden sonra aldım. Crl baş popo mesafesi demek sanırım. Benimkisi 5.5 cm gibiydi..Hepinize selamlar..

şimdi baktım canım bende usg sonucuna orada dün 11 hafta 2 gün yazıyo gebelik,doğum tarihide 15.07 yazıyo,bende geçen hafta okumuştum en hızlı büyüdüğü hafta 11.hafta diye,haklısın canım yaa ben biraz fazla evhamlıyım işte

Kızlar benımde crl 5.45 çıktı ayın 20sinde ve ogün yapıldı ikili test geçmi kalındı acaba pteside sonuç çıkacak çok merak ediyorum

yok canım geç değil zaten minimum 45 mm olması gerekiyormuş yani 45 mm-84 mm arası yapılıyormuş bu test senin ense kalınlığı kaçtı?sonucun zaten en önemli bölümü ense kalınlığıymış merak etme iyi çıkar inş.sonucunu bizimle paylaşmayı unutma.

canım ya cinsiyet tahmininde bulunmadımı doktor dün genelde ikili taramada tahmini bişey söleniyor ya

yok canım hatta çok sıkıştırdım ama doktor bu haftalarda yapılan tahminler kahve falı gibidir doktorlar bebeği neye benzetirlerse onu söylereler cinsel organını ayırt etmek mümkün değil zaten söyleyen doktorların %50 yanılma payı olur dedi.belki ayın yedisinde kendi doktorumdan öğrenirim.
benimde bikaç gündür beim ağrıyo benim doktorumda ağrım oldukça içmem için magnezyum ilacı yazdı.

aslında benimde aklımdan ilk geçen yet tıp fal.oldu ama her iki fak.de bana o kadar uzak ki gözüm yemedi bende devlet hast.yaptırcam artık pazartesi 2.kez gidicem.

neden bu kadar sık doktora gidiyorsunuz? merak ettim benmi yanlış yapıyorum diye

canım ben ortalama 8-9 güne bir gidiyorum ama benim riskli gebelik olduğu için 12.haftama kadar sık çağıracağını baştada biliyodum 2 tane düşüğüm oldu şimdide kanımda pıhtılaşma sorunum var gebeliğim doktor kontrolü altında olmak zorunda yani inş.bu haftadan sonra rahatlarız.

doktor cok ıyı dedı 0,8 sanırım 1 e yakın dedı ya ben cok sıgara içiyordum gunde 1 paket hatta daha fazla e ilk bır ay zaten bılmeden içtim ve hamıle oldugumu ogrendıgımden sonra gunde 3 4 tane içtim bırakamadım vıcdan azabı cekıyorum ama hala daha bırının elınde gorunce yalvar yakar cekıyorum ıkı uc fırt ve cok uzuluyorum bu yuzden bu teste cok kafamı takmıştım sımdı hayırlısı dıyorum (

hayırlı olsun canım sonucun nasıl neler yazıyor yanı ptesi ben alacagım sonucu ılk sıze yazarsam degerlendırırmısınız

anladım canım benim çevremde hemen heemn herkez ikili teste öğrendi cinsiyetini yani doktorları hep büyük ihtimalle diye söledi sanıyorum hiç biri yanılmadı şans yani buda bakalım yanılma payları tabi çok yüksektir salı gününü iple çekiyorum bende inş herşey yolunda gider bu arada ense kalınlığı ne kadar olması gerekiyormuş salı gününden önce birazda olsa bilgim olursa ölçümden sonra bende yorumlayabilirsem ii olur sonuçlar 10 gün sonra çıkıcak ya oda bir sitres yaratcak üstümüzde

Bende şimdi geldim doktordan ikili tarama testi için kan verdim 2 gün sonra öğrenicem. Doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Bebeğin boyu 5,5 cm , kıpır kıpırdı içerde. Bende ense kalınlığının kaç olması gerektiğini merak ediyorum..

Canım genelde bebek erkekse bel ağrısı çok olur dıyor eskiler :))) bebişin cınsıyeti bellimi :)) ama inşallah gecer bıran once doktora danışmalısın
Kız dediler bebeğime canım ben de erkek sanmıştım:) topuklu ayakkabı da bel ağrısı yapıyormuş. Ben arada topuklu giyiyorum ondandır dedi doktor.

Hayır canım ben de 2 defa gittim ayda 1 den fazla gelinmesini dogru bulmuyor benim doktorum bebegi surekli ultrasona maruz birakmak sakincaliymis. Ama esim onumuzdeki ayi beklemeden 2 hafta sonra falan tekrar gitmek istiyor belki doktor yanılmıştır kız değildir erkektir diye:))))

sol göğsüm daha büyük ama bakalım artık ne olcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…