evet canım sanırım herkesin heyecanı geçmeye başladı amka benim için risk ne zaman kalktı,hareketlerini usg de görmeye başladım o zaman asıl heyecan başladı ben hep düşük korkusu,kalbinin durma korkusu yaşadığım için öğrendiğimden bu yana kaptırmama korkusuyla bebişimin sevincini yaşayamadım benim gibiler için asıl şimdi başlıyor hamilelik:)))senin salı benim pazartesi ikimizin sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorum canım ve senin içinde dua edeceğim rabbim evlatlarımızı korusun.senin salı cinsiyetde belli olur
evet yaa gitgide azalmaya başladık(
canımm o gün senin tavsiyen üzerine hemen pastili aldım ağızıma hatta dayanamadım burun spreyi yaptım ama bi endişe doktorumu aradım o sırada doktorum pastile çok kullanmamaya gayret et dedi burun damlası içinde okyanus suyu haricinde sprey kullanamazsın dedi okyanus suyu aldırdım eşime hatta çokda pahalı bişey ama hiç burnumu açmıyo bende arada nefessiz kaldığımda burun damlasını yapıyorum.
canım arkadaşım inşallah sonucun güzel çıkacak. Anlarsam değerlendiririm tabi.Ama anlayabilirmiyim inanınki bilemiyorum.Doktor bakarken o kadar heyecan yaptım ki nelere baktı anlamadım. Birde burası tıp fakültesi olduğu için yanında öğrencileri ve uzmanlık yapan bir doktor vardı habire onlara tıbbi konuşarak ne yapmaları gerektiğini anlattı..Bana bakan doktor prof bu arada. Demir ilacı başladı. Bir kere içtim maltofer fol diye bir ilaç. Siyah renk dışkılıyorum. İçinde yazmıyor normaldir diye. İnternetten araştırdım demir ilacı siyah renk dışkılama yaparmış..Yani senin sonucunu anlayabilirsem yardımcı olmayı çok isterim. İçini ferah tut.
kızlaaar acıl cevap ikili test sonucum boyle cıktı
PAPP-A 1.52 mIU/ml
Serbest Beta-hCG 64.9 ng/ml
canım hiç bir bilgim yok bu konuda ama inş sonuçlar çok güzeldir. internette araştırdın mı belki bilgi bulabilirsin nette
canım hiç bir bilgim yok bu konuda ama inş sonuçlar çok güzeldir. internette araştırdın mı belki bilgi bulabilirsin nette
ay yok canım ya heryerde farklı yazıyor doktorun aramasını bekleyecegım artık((
doğrru sölüyosun cnm bende değerlerine göre araştırayım dedim netten düzgün bir cevaba rastlayamadım doktorun en doğru bilgi vericektir içini ferah tut bizde yarın gidicez Allah nasip ederse ama sonuçlar 10 gün sonra çıkıcak yarına iple çekiyoruz bizde
ınsallah canııım ınsan yıne de ıste aklına gelıyor aslında kotu dusunmemek lazım
aynen ıste gecer dıyo herkes ılerleyen aylarda kımının daha ılk aydan ıstahı cok acık oluyo gercı oda cok ıyı deıl sumocu gıbı de olmayalım:)
ılk aylar ayda 1 kılo 7 . aydan snra 2 ser kılo almamız normalmıs toplamda 12 kılo
selam kızlaarrr bende gordum bebişimi 6 cm olmus ellerını ayaklarını oynatıo eşim vıdeoya aldı.cınsıyet ıcın dr henuz bısey demedı pozısyondan ense kalınlıgınada bakamadı tekrar gıdıcez ıkılı test yaptıramadık
Mrb kızlar bugün itibarıyla 11+1 olduk çok şükür. Ama iki gündür canım sıkılıyo. Hiç ağrım sızım yokken iki gündür kasık ağrılarım oluyo ve bu ağrı beni çok tedirgin ediyo. Mide bulantılarımda geçti.Sizlerde oluyomu bu ağrılar. Off yaa daha doktora gitmeme 1 hafta var. İnşaallah bebeğim sağlıklıdır. Ne olur benim için dua edin kızlar. 10 yıldır evliyim ve dördüncü tüp bebek denememde hamile kalabildim. Çok zor bulabildim kaybetmekten çok korkuyorum...
canm bnmde dr um artık yawas yawas gecer ıstahsızlıgın dedı bıde baska bı dr dedı kı ılk aylar anneler pek yemek yıyemez bebeklerını besleyemedıklerını dusunur ama korkmasınlar hiç bişey yemeseler bıle bebek buyur cunku cok cok az anneden beslenıyorlarmıs ıhtıyacları yokmus anneye ilk aylaraynen çok kilo almakda iyi değil ama bebeğim gelişmez diye çok üzülüyorum akşam yemek bile bulamıyorum insanın canı istemeyince yemekde bulamıyor inşallah geçer bu aydan sonra hayırlısı inş.
maşallah canım nasılda büyüyorlar şaka gibi geliyor insana ilk gittiğimiz zaman doktora sadece kese ve yolk sacı görmüştük bebişimiz nokta kadar olduğu için doktor gördüğünü sölemişti ama biz görememiştik tabiki şimdi 6 cm diyosun Allah nazarlardan saklasın mucize bişey insanın aklı almıyor test için tekrar ne zaman gidiceksin birde bitter çikolata yediğin zaman hareketler çoğalıyormuş öyle duymuştum bilgin varmı bu konuda bilmiyorum bizde yarın gidicez ikili test için için pozisyon uygun olur birde doktor karnına felan bastırıyormuş hareket etmesi ve ölçüm yapması için tabi bunlar hep duyumlarımız inş bizide geri göndermez doktorumuz
canm bnmde dr um artık yawas yawas gecer ıstahsızlıgın dedı bıde baska bı dr dedı kı ılk aylar anneler pek yemek yıyemez bebeklerını besleyemedıklerını dusunur ama korkmasınlar hiç bişey yemeseler bıle bebek buyur cunku cok cok az anneden beslenıyorlarmıs ıhtıyacları yokmus anneye ilk aylar
inşallah canım ya biraz önce meyve yedim onu bile isifa ettim zaten zorla yiyiyordum meyveyi oda gitti
inşallah sonradan iştahım açılır.
canimm arkadasim samimiyetine bayiliyorum seninle herseyimiz ayniii emin ol sende yarin ogrenirsin ben bide devlet hast.ogrendim doktorum %80 erkek dedi babasi meger dile getirmekten kacsada gonlunde yatan erkekmiscanım güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla inş herşey güzel olcuak bundan sonra yarınıda iple çekiyorum resmen cinsiyetinin gerçektende hiçbir önemi yok kızda istiyorum erkekte istiyorm Rabbim inş 2 3 çocuklarımızıda nasip eder kız erkek hepsinin tadına varırız ama acayip merak içindeyiz ailecek erkek mı kız mı çok merak ediyorum biran önce alışverişlere başlamak istiyorum artık gerçi şimdiden bir dünya şey aldık ama krem ve beyaz yoğunluk bazı çok beğendiğim şeyleride alıyorum valla mavi pembe bakmadan ikinci giyer diyorum :))) dualarımız hepimiz için RAbbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bu yolda olan arkadaşlarımıza da tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın
canim ense kalinligi 3 mm alti ise sonucun %80 iyidir.ins guzel haberler alirsin gonlunu ferah tut.kılaaar acıl cevap ikili test sonucum boyle cıktı
PAPP-A 1.52 mIU/ml
Serbest Beta-hCG 64.9 ng/ml
yaa nasilda buyuyolar dimiii?benimde her hafta gitmeme ragmen her gorusumde sasiriyorumselam kızlaarrr bende gordum bebişimi 6 cm olmus ellerını ayaklarını oynatıo eşim vıdeoya aldı.cınsıyet ıcın dr henuz bısey demedı pozısyondan ense kalınlıgınada bakamadı tekrar gıdıcez ıkılı test yaptıramadık
canimm allah yardimcin olsun simdi heyecanin doruktadirdoğrru sölüyosun cnm bende değerlerine göre araştırayım dedim netten düzgün bir cevaba rastlayamadım doktorun en doğru bilgi vericektir içini ferah tut bizde yarın gidicez Allah nasip ederse ama sonuçlar 10 gün sonra çıkıcak yarına iple çekiyoruz bizde
canim vit.ilacina ve kan ilacina basliyolar ya onlar hic bisey yemesen bile bebise yeterde artar ben bugun basladim.aynen çok kilo almakda iyi değil ama bebeğim gelişmez diye çok üzülüyorum akşam yemek bile bulamıyorum insanın canı istemeyince yemekde bulamıyor inşallah geçer bu aydan sonra hayırlısı inş.
canim kolay oluyo bastirma durumu olmiyo rahat ol .maşallah canım nasılda büyüyorlar şaka gibi geliyor insana ilk gittiğimiz zaman doktora sadece kese ve yolk sacı görmüştük bebişimiz nokta kadar olduğu için doktor gördüğünü sölemişti ama biz görememiştik tabiki şimdi 6 cm diyosun Allah nazarlardan saklasın mucize bişey insanın aklı almıyor test için tekrar ne zaman gidiceksin birde bitter çikolata yediğin zaman hareketler çoğalıyormuş öyle duymuştum bilgin varmı bu konuda bilmiyorum bizde yarın gidicez ikili test için için pozisyon uygun olur birde doktor karnına felan bastırıyormuş hareket etmesi ve ölçüm yapması için tabi bunlar hep duyumlarımız inş bizide geri göndermez doktorumuz
sen içini ferah tut ALLAHa emenetler inş.benimde oluyor bugünlerde ağrı çok ayakta kalırsamda oluyor dinlenince geçiyor.
bulantılarım eskisi gibi kalmadı ama ilaçsız idare ediyorum artık.bugünlerde benimde doktora gitmem lazım yarına gidecem heralde ağrıların nedeninide sorarım içini ferah tut sen canım.
kizlar kizlaarr hala heyecandan kalbim pir pir carpiyoteyzelerimiz ben bugun doktor teyzeme pipimi gosterdim annem benim bi erkek oldugumu,pasasinin olacagini ogrendi.sonunda bende pipimi aciverdim ama annem hep duygusala bagliyo yine benim mutlulugum annemin yuregini pir pir,gozlerini yasli yapti ama annem zaten tahmin ediyodu ayrica 5.2 cm olmus boyum,ense kalinligim da 0.7 mm cikti doktor teyzem cok iyi dedi kanimizida verdik sonuclari persembe alacagiz dualariniza ihtiyacimiz var teyzeciklerimm