Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

canım güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla inş herşey güzel olcuak bundan sonra yarınıda iple çekiyorum resmen cinsiyetinin gerçektende hiçbir önemi yok kızda istiyorum erkekte istiyorm Rabbim inş 2 3 çocuklarımızıda nasip eder kız erkek hepsinin tadına varırız ama acayip merak içindeyiz ailecek erkek mı kız mı çok merak ediyorum biran önce alışverişlere başlamak istiyorum artık gerçi şimdiden bir dünya şey aldık ama krem ve beyaz yoğunluk bazı çok beğendiğim şeyleride alıyorum valla mavi pembe bakmadan ikinci giyer diyorum :))) dualarımız hepimiz için RAbbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bu yolda olan arkadaşlarımıza da tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın

kızlaaar acıl cevap ikili test sonucum boyle cıktı

PAPP-A 1.52 mIU/ml
Serbest Beta-hCG 64.9 ng/ml

Canım sonucum bu cıktı başka bırsey yazmıyor çok saçma yaaa anlamadım doktorda musaıt degılmış ogleden sonra arayacagım dedı beklemek cok zor

PAPP-A 1.52 mIU/ml

selam kızlaarrr bende gordum bebişimi 6 cm olmus ellerını ayaklarını oynatıo eşim vıdeoya aldı.cınsıyet ıcın dr henuz bısey demedı pozısyondan ense kalınlıgınada bakamadı tekrar gıdıcez ıkılı test yaptıramadık

ay yok canım ya heryerde farklı yazıyor doktorun aramasını bekleyecegım artık ((

doğrru sölüyosun cnm bende değerlerine göre araştırayım dedim netten düzgün bir cevaba rastlayamadım doktorun en doğru bilgi vericektir içini ferah tut bizde yarın gidicez Allah nasip ederse ama sonuçlar 10 gün sonra çıkıcak yarına iple çekiyoruz bizde

ya bende o 10gün gecsin diye bekledım gectı ama sonucu alınca cok meraklandım Allahım hayırlısı neyse o olsun inşallah saglıklı bebişlerimiz olur

aynen çok kilo almakda iyi değil ama bebeğim gelişmez diye çok üzülüyorum akşam yemek bile bulamıyorum insanın canı istemeyince yemekde bulamıyor inşallah geçer bu aydan sonra hayırlısı inş.

maşallah canım nasılda büyüyorlar şaka gibi geliyor insana ilk gittiğimiz zaman doktora sadece kese ve yolk sacı görmüştük bebişimiz nokta kadar olduğu için doktor gördüğünü sölemişti ama biz görememiştik tabiki şimdi 6 cm diyosun Allah nazarlardan saklasın mucize bişey insanın aklı almıyor test için tekrar ne zaman gidiceksin birde bitter çikolata yediğin zaman hareketler çoğalıyormuş öyle duymuştum bilgin varmı bu konuda bilmiyorum bizde yarın gidicez ikili test için için pozisyon uygun olur birde doktor karnına felan bastırıyormuş hareket etmesi ve ölçüm yapması için tabi bunlar hep duyumlarımız inş bizide geri göndermez doktorumuz

sen içini ferah tut ALLAHa emenetler inş.benimde oluyor bugünlerde ağrı çok ayakta kalırsamda oluyor dinlenince geçiyor.
bulantılarım eskisi gibi kalmadı ama ilaçsız idare ediyorum artık.bugünlerde benimde doktora gitmem lazım yarına gidecem heralde ağrıların nedeninide sorarım içini ferah tut sen canım.

aynen çok kilo almakda iyi değil ama bebeğim gelişmez diye çok üzülüyorum akşam yemek bile bulamıyorum insanın canı istemeyince yemekde bulamıyor inşallah geçer bu aydan sonra hayırlısı inş.
canm bnmde dr um artık yawas yawas gecer ıstahsızlıgın dedı bıde baska bı dr dedı kı ılk aylar anneler pek yemek yıyemez bebeklerını besleyemedıklerını dusunur ama korkmasınlar hiç bişey yemeseler bıle bebek buyur cunku cok cok az anneden beslenıyorlarmıs ıhtıyacları yokmus anneye ilk aylar

ınsallah canım banada dr ılk sıkısık gel dedı olmazsa tuolete gıdersın bıde oyle bakarız dedı bellı olmuyormus bazen boşken bazen sıkısıkken daha net goruluyormus dr ıkı gun snra tekrar gel dedı 12+3 um ama eşim çalısıo o yuzden cmt gıdıcez bır hafta snra

Son düzenleme:

kizlar kizlaarr hala heyecandan kalbim pir pir carpiyoteyzelerimiz ben bugun doktor teyzeme pipimi gosterdim annem benim bi erkek oldugumu,pasasinin olacagini ogrendi.sonunda bende pipimi aciverdim ama annem hep duygusala bagliyo yine benim mutlulugum annemin yuregini pir pir,gozlerini yasli yapti ama annem zaten tahmin ediyodu ayrica 5.2 cm olmus boyum,ense kalinligim da 0.7 mm cikti doktor teyzem cok iyi dedi kanimizida verdik sonuclari persembe alacagiz dualariniza ihtiyacimiz var teyzeciklerimm

canimm arkadasim samimiyetine bayiliyorum seninle herseyimiz ayniii emin ol sende yarin ogrenirsin ben bide devlet hast.ogrendim doktorum %80 erkek dedi babasi meger dile getirmekten kacsada gonlunde yatan erkekmisgercekten oyle bugun doktorumada dedim bizim gibi arayanlar icin heleki cins.bi onemi yok sadece merak dedim oda o sirada acti bacaklarini bu arada usg uzun surmuyo benim ense 2 kez olculdu yatar pozisyondaidi hemen olculuyo bastirma v.s. olmuyo yanliz doktor bangir bangir kesinlikle tok olun yoksa geri gonderiyoruz diyo mutlaka siki kagvalti ysp bide sonucumu persemde alacagim ben,gunde 2 kez kullanmak uz.kan ilacima ve 1 kezde vitamin ilaclarima baslattilar.yarin beni fazla bekletme hemen sonuclarini yaz sabirsizlikla bekliyo olacagim canimm

kılaaar acıl cevap ikili test sonucum boyle cıktı

PAPP-A 1.52 mIU/ml
canim ense kalinligi 3 mm alti ise sonucun %80 iyidir.ins guzel haberler alirsin gonlunu ferah tut.

yaa nasilda buyuyolar dimiii?benimde her hafta gitmeme ragmen her gorusumde sasiriyorum

canimm allah yardimcin olsun simdi heyecanin doruktadir

canim vit.ilacina ve kan ilacina basliyolar ya onlar hic bisey yemesen bile bebise yeterde artar ben bugun basladim.

canim kolay oluyo bastirma durumu olmiyo rahat ol .

ayy o agri bendede oluyo artik 10 dk ayakta dursam belime agri giriyo bide o agri karin kaslarimi geriyo simdiden boyleysek 5-6 ay sonra ne yapacagiz acaba.bide benim bas agrim son 3 gundur dayanilmaz boyutta minoset kullanabilir miyim ki?

kızlar çok şukur doktorum aradı ve ikili test sonuçlarıma normal dedi 15 gün sonra gidecegım daha cok var 16 haftalık olacak inşallah :))

oyoyoyoyyy teyzesi yer onuuuu yakışıklı bı damat adayı gelıyor bana desene :)))) kocaman olmuşşş inşallah sonuçların temiz cıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…