Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

aynen canım bende sabahları midem gurultusuna ve o açlık hissinin verdiği bulantıya uyanıyorum çok kötü oluyor yaaaaa ama ben şimdilik kilo almadım:)))) almamam lazımmış zaten inşallah çok almammm

Virgolibro doktorunu çok merak ettim, İstanbul'da hangi hastane acaba?
Hastane değil canım doktorun muayenehanesine gidiyorum adı Müzeyyen Tekin yeri nişantaşında benim kayınvalidemin doktoruymuş. 4 yaşında bi kaynım var da:) o da geldi bugun bizimle inanmıyordu karnımda bebek olduğuna şimdi yanıma gelip gelip yengecik diyip gülüyor:))))
amin canım bence de doktor yanlış umutlandırmak istememiştir şimdi 1 ay sonra bana tutup da erkekmis deseler hop en basa doneriz dusunsene:) olumlu konusuyordu zaten bana o kalinligi soylerken ama dinlemedim iste heyecandan hayirlisiyla sorun cikmaz insallah:)

amin canım ense normal olunca birde burun kemiği oluşunca zaten test normal çıkıyomuş bakalım bende sabah test için hastaneye gidicem 10 gün sonrada kendi doktoruma gidicem.inşallah bizde haırlı haberler alırız şimdiden stres bastı benide.senin erken öğrenmiş olmanda tabi 3 boyutlu usg ninde büyük etkisi olmuştur adına çok sevindim canım cinsiyetin belli olmasına da diyorum ki gözün aydııınnn:)))

aynen canım bende sabahları midem gurultusuna ve o açlık hissinin verdiği bulantıya uyanıyorum çok kötü oluyor yaaaaa ama ben şimdilik kilo almadım:)))) almamam lazımmış zaten inşallah çok almammm

yaa sorma canım ne yesem farem kemiriyo demekki bide sabahları fix ya benim alarmım gurultum önceden uyku tatlı gelirdi 1 haftadır gurultular beni yataktan kalkmaya mecbur bırakıyo:)))))bende almadımmmm:))))

kızlar bu arada eşim 3 gündür 39 derece ateşle yatıyodu bayağı ağır gribe yakalanmıştı bana geçmesin diye sırt sırta yattık hep uzak durduk ama benim vücudun enfeksiyonlara karşı direnci çok zayıf kaç gündür korkusunu çekiyodum zaten veee hasta oluyorum boğazlarım çok acıyo yutkunurken acısından dişimi sıkıyorum ne yapabilirim sıcak tüketmek haricinde?:26:

hadi bakalım hayırlısı eminim ki testi tekrarlamana gerek kalmıcak iyi haberlerini bekliyorum canım bugün işlerim çok yoğun yıl sonu malum ama senin için giricem sürekli güzel haberlerini beklicem

oyoyyy hadı inşallah canım benım bizimkide kız dedi ya daha 12.haftada şimdi kıza alıştırıyoruz 3 hafta sonra bide pipi gösterirse şoka gırerız valla :)))

ben şalgam suyuyla atlattım, birde tavuk suyuna çorba

kızlar benım kılom pek değişmemiş.yemek yıyemıyorum elımde deıl aç gezıyorum resmen ölmicek kadar yıyorum elevıt ıcıyorum bebek ıcın.az yemem bebege zarar vermez umarım bıde boyle kalbı duran gıbı hıkayeler okuyunca ınsan etkılenıyor oyle bişey olsa ınsan hısseder ama demı kanama felan olur mu kı

canım merak ettim seni ya sabahtan gidicektin ama inş herşey yolundadır.

Allah korusun canım aklına oyle kotu seyler getırme bebişin senınle sıkıca tutundu o artık kocaman oldu :) hem doktorlar ılk uc ay zarar vermez dıyorlar ınsallah bundan sonra duzelırsın guzel guzel hem bebege hem kendıne sağlıkla beslenırsın

merhaba kızlar nasılsınız yemek bende yiyemiyorum herşeyden miğdem bulanıyor inşallah daha sonra yiyebiliriz iştahım yok hiç meyveyi bile zorla yiyiyorum çok üzülüyorum ne olacak böyle ya.

pastil kullanabilirsin tuzlu su ile gargara yapabilirsin canımm

merhaba kızlar nasılsınız yemek bende yiyemiyorum herşeyden miğdem bulanıyor inşallah daha sonra yiyebiliriz iştahım yok hiç meyveyi bile zorla yiyiyorum çok üzülüyorum ne olacak böyle ya.

canım üzülme geçecektir benim de çok oldu bulantılarım ama yavaş yavaş geçiyor canımmm seninde geçer inşallahhh

hadi bakalım hayırlısı eminim ki testi tekrarlamana gerek kalmıcak iyi haberlerini bekliyorum canım bugün işlerim çok yoğun yıl sonu malum ama senin için giricem sürekli güzel haberlerini beklicem

canımmm ancak girebildim nete doktordan annemlere geçtim,bu sabah kontrolümüzü olduk ense pilisi boşluğu 0.8 mm çıktı doktor gayet güzel dedi ama crl tahminimizden biraz küçük çıktı 44 mm çıktı ikili test için min.45 mm olması gerekiyormuş dolayısı ile kanı almadı doktor pazartesi tekrar çağırdı kaç vercem tekrar usg v.s.ama ense pilisi ölçümü hamdolsun beni rahatlattı.benim özeldeki doktorum erken demekle haklı çıktı tatlım((

ben şalgam suyuyla atlattım, birde tavuk suyuna çorba
tavuk suyundan çorba içemiyorum ki öyle bir et ve et ürünlerinden tiksindimki ne et ne balık ne tavuk yediğim var,keza süt yoğurt peynirde öyle ne olacak böyle bilmiyorum(( ama tavsiyelerine uymayı denicem canım çok sağol.

canım merak ettim seni ya sabahtan gidicektin ama inş herşey yolundadır.

ya bu crl nin bu hafta boyunun yavaş gitmesi canımı sıktı niye duraksadı ki bu hafta rahatsız olunca besinsiz kalmıştım acaba ondan mı ki.

Bende merakla bekliyorum beren i hayirli haberlerle gelir ins
bu arada doktoru cinsiyet için fena sıkıştırdım ama bu haftalarda doktorların yaptığı tahminler aynı kahve falı gibi oluyo bebeğin yapısını neye benzetirlerse ona göre atıyolar yoksa cinsel organını henüz ayırt edebilmek mümkün değil dedi ben yine kendi doktoruma kaldım cinsiyete sanırım çok sabırsızlanıyorum kızlar yaa:)))

pastil kullanabilirsin tuzlu su ile gargara yapabilirsin canımm
sağol canım pastilden eminsen hemen kullanayım o zaman tuzlu suyuda yapayım bugün iyice arttı gribim:2::2::2:

bak işte bu hafta bende çok iştahsızdım kilo almamamdan belliydi ama bebişimi hemen etkilemiş boyu yarım cm küçük kalmışş artık bizden besleniyolar ya mecbur zorlamamız lazım kendimizi.

canım en son ne zaman gitmiştin sen ve o gün kaçtı crl ölçümü bence olabilcek birşeydir doktor ne dedi bilemiyorum ama istersen değerlerimizi karşılaştırmaya çalışalım tahmini tarihlerimiz aynı yada bir iki gün oynar arada ben 04.12 de gittiğimde crl 14.9 du 14.12 de 2.53 dü en son 23.12 de gittim 3,79 çıktı ben salı günü 31.12 de tarama testine gidicem o zamana kadar 4,5 olur mu acaba

günaydın tatlımm iyi fikir bana akıl ver hadi, 07.12 de 21 mm,16.12 30 mm ve 21.12 38 mm idi benim ölçümlerde.sanki öncesinde daha iyi artış olmuşda bu hafta daha yavaş gitmiş gibime geldi.bilmiyorum canım inşallah 45 mm yi bulmuş olur ben pazartesi tekrar gidicem ya sende benim ölçümlerime göre gidersin olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…