- 26 Ocak 2012
- 2.427
- 51
evet canım sanırım herkesin heyecanı geçmeye başladı amka benim için risk ne zaman kalktı,hareketlerini usg de görmeye başladım o zaman asıl heyecan başladı ben hep düşük korkusu,kalbinin durma korkusu yaşadığım için öğrendiğimden bu yana kaptırmama korkusuyla bebişimin sevincini yaşayamadım benim gibiler için asıl şimdi başlıyor hamilelik:)))senin salı benim pazartesi ikimizin sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorum canım ve senin içinde dua edeceğim rabbim evlatlarımızı korusun.senin salı cinsiyetde belli olur
evet yaa gitgide azalmaya başladık(
canımm o gün senin tavsiyen üzerine hemen pastili aldım ağızıma hatta dayanamadım burun spreyi yaptım ama bi endişe doktorumu aradım o sırada doktorum pastile çok kullanmamaya gayret et dedi burun damlası içinde okyanus suyu haricinde sprey kullanamazsın dedi okyanus suyu aldırdım eşime hatta çokda pahalı bişey ama hiç burnumu açmıyo bende arada nefessiz kaldığımda burun damlasını yapıyorum.
canım güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla inş herşey güzel olcuak bundan sonra yarınıda iple çekiyorum resmen cinsiyetinin gerçektende hiçbir önemi yok kızda istiyorum erkekte istiyorm Rabbim inş 2 3 çocuklarımızıda nasip eder kız erkek hepsinin tadına varırız ama acayip merak içindeyiz ailecek erkek mı kız mı çok merak ediyorum biran önce alışverişlere başlamak istiyorum artık gerçi şimdiden bir dünya şey aldık ama krem ve beyaz yoğunluk bazı çok beğendiğim şeyleride alıyorum valla mavi pembe bakmadan ikinci giyer diyorum :))) dualarımız hepimiz için RAbbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bu yolda olan arkadaşlarımıza da tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın