Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Hepinize maşaallah diyorum bu kadar çabuk belli oluyomu cinsiyeti. Bende bir hafta sonra gideceğim kontrole belli olurmu acaba. şuan 11+2 haftalık oldu. Ayy inşaallah belli olur çok merak ediyorum. Benim içime doğuyor sanki kız gibi. Eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hiç farketmez. Allah kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşaallah.

hamile arkadaşlar gebeliğinzn ilk haftalarında ağzınızda acı bir tat oluştumu boğazdan ağza doğru yayılan acı bir tat oldumu sizde

kızlar çok şukur doktorum aradı ve ikili test sonuçlarıma normal dedi 15 gün sonra gidecegım daha cok var 16 haftalık olacak inşallah :))
canım gözün aydın çok sevindim kaygıyı atlattın maşallah:)))
oyoyoyoyyy teyzesi yer onuuuu yakışıklı bı damat adayı gelıyor bana desene :)))) kocaman olmuşşş inşallah sonuçların temiz cıkar canım
sağol canımm yaa seninki kızdı dimi?aynen öyle şimdiden gelin bakmaya başlamak gerek:)))inşallah canım senin sonuçların darısı bana inşallah.

ayy dişim kırıldııı ((
nasıl kırıldı ki?gerçi hamilelikte kalsiyum vücuttan karşılanamıyosa annenin dişlerinden çalınıyo ya belki onun da etkisi vardır geçmiş olsun tatlım(
sağol tatlım erkekse %80 olmak kaydı ile belli oluyor,kızsa genelde 14-16 arası belli oluyor ben bugün 11+6 idim öğrendim işte:)))öyle canım sağlıklı sıhhatli olsun da heleki ilk çocukta inanki hiç önemi olmuyor sadece sahip olacağın evladın cinsiyetini merak etmek işte:))içine doğan genelde çıkıyor canım anneler hissediyor ben hep buradada yazdım yoğun şekilde erkek hissediyorum diye çıktı:)))aminnn inş.

Cinsiyet ogrenen arkadaslara Hayirli olsun ins saglicakla kucaklariniza alirsiniz bebisleri,Darisi basimiza ins.9 ocakta 12 hafta lik kontrolumuz var ins saglicakla sonucumuzu alir,sizlerle paylasiriz.

Slm annecikler bizde bugun doktordan geldik daha doğrusu testimizi yaptirdik benim sipacik uykuya dalmis uyanmadi uyandirmaya calıstik sipacik inatci cikti cikolata yedim banamisin demedi mecbur vajinadan kontrolle ogrendik cok sukur iyi ama kan testi sonucunu beklemek zorundayiz kesin sonuc icin cumartesi gunune kadar sabretmek gerek :-( boyu da 6cm olmus sipacigin

Son düzenleme:

ay canımm inşallah seninde iyi çıkar 1/10000 altındaymış benım ıyı dedı ya o yettı
ya şaka maka dişin yarısı gıttı yarın dişçiye gosterıp ne yapılması gerekıyorsa ogrenıp doktora soracagım (

hamile arkadaşlar gebeliğinzn ilk haftalarında ağzınızda acı bir tat oluştumu boğazdan ağza doğru yayılan acı bir tat oldumu sizde

oluştu canımmm hala devam edıyor benım arada gelıyor (( ilk haftalardamısın hadı hayırlısı Rabbım saglıklı bebişler versin

oluştu canımmm hala devam edıyor benım arada gelıyor (( ilk haftalardamısın hadı hayırlısı Rabbım saglıklı bebişler versin

kaçıncı haftandan sonra başladı canm acımsı tat bende 2 gündür var ve adetime 5 gün var

Cinsiyet ogrenen arkadaslara Hayirli olsun ins saglicakla kucaklariniza alirsiniz bebisleri,Darisi basimiza ins.9 ocakta 12 hafta lik kontrolumuz var ins saglicakla sonucumuzu alir,sizlerle paylasiriz.
sağol canım inşallah sizde en kısa sürede önce sağlıklı sonuçlar sonrada cinsiyet haberlerini alırsınız:)))benim sonuç hemen 3 gün sonra çıkıyor birde devlet hastanesinde ikili tarama testi laboratuatı oluşturmuşlar danışman falan var hoşuma gitti yani:))
olsun canım sağlıklı sıhhatli olsun da bizler beklemeye razıyız.çikin şey nereden nereye geldi yavrucaklarımız ilk öğrendiğimizde kese 3 mm idi yaa şimdi bebişlerimizin boyu bile doğum boylarının 10 da birini geçti.

inşallah canım ben araştırmıştım geçenlerde, sonuç için sınır 1/200 imiş yani risk 200 de 1 ve altı ise yüksek risk kategorisinde oluyo ne kadar büyük çıkarsa sonuç o kadar risk az oluyo senin 1/10.000 ise maşallah yani.kıyamam ya nasıl kırıldı yemek yerken falan mı?beyaz dolgu ile kırılan kısmı doldururlar canım ön dişlerden biri mi?

Kızlar hamam,sauna,buhar odası ve masaj yasak mı hamilelikte bilginiz var mi?

canımmmm benim ya çok sevindim adına ayy kıyamam ben o paşaya ya canım bizim bugün 1 de randevumuz hastaden sonra eve yada işe geçersem mutlaka hemen yazarım bakalım bizim bıdık göstercek mi kendini ya birde sen hangi hastaneye gittin bizim sonuçlar 10 gün sonra çıkıcak bende senin gittiğin hastaneye mi gitseydim ki bilemedim şimdi

kızlar sizin de aklınıza bebeğimin kalbi durdu mu acaba diye saçma sapan sorular geliyor mu? Yoksa ben yalnız mıyım?

( Ay yok canım ya arkada ama insan hamıle olunca bişey olmaz deselerde korkuyor ama mecbur yaptıracagım ayy çok korkunç ruyamda hepsi kırılıyordu :))) ya bide hergün ceviz yemek gerekıyor mesela ben hiç yemıyorum cok duzensız beslenıyorum sonra folık asıt ben düzenli kullanamadım hep unuttum 1 aydır falan hıc ıcmıyorum inşallah saglıklı olur bebegım ya 15 gün sonra demir ilacına baslayacagız dedı doktor onu düzenli kullanacagım inşallah (

kaçıncı haftandan sonra başladı canm acımsı tat bende 2 gündür var ve adetime 5 gün var

Ya canım benım 6 7 haftalarda basladı sanırım halada devam edıyor ayyy inşallah hamışsındır Rabbım gonlune gore versın benım belirtim kasık agrım cok fazlaydı ve goguslerım cok hassaslaşmıştı. ay inşallah adetin geçer test yaptırıp bize güzel haberler verırısın :))

Aaaaay ne güzel bebişlerimizin cinsiyeleri belli olmaya başlamış, darısı bizim başımıza. Ben de ikili tarama için haftaya gidiyorum. Inşallah benim bebişimde gösterir cinsiyetini.

kızlar 1 de randevumuz var bıdığımla görüşcez inş bugün ikili testimiz olucak ilk olarak inş testimiz sorunsuz geçer ikinci olarakta bıdığım kendini gösterir inş dua edin bizim için çok ama çok heycanlıyım sabahtan beri saatler geçmek bilmiyor resmen

inşallah canımmmm hersey sorunsuz gecer bebişini gorursun ay kızını dıyesım geldı :)))

Ya kızlar bişey soracam. Hamile olanlarda göğüs ucu kararması oluyomuş. Ama bende öyle bişey yok. Bide erkek çocuklarda daha erken kararıyomuş. Sizlerdede benim gibi göğüs ucu kararmayan varmı, lütfen cevap verin çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…