Walla kıslar maşallahınız var sohbet koyu yarım saat bakmadık 10 sayfa atlamışsınız yetişemiyorum hen işime hemde sizin hızınıza
Hemen alt tarafında beğen yazıyor onu tıkla canımmm
Canım çenemiz düşünce böyle oluyorr....Napalım...Gerçi cuma saati yaklaşıyor bende çıkacağımmm biraz daha durayım...Dua edelim değil mi...
kızlar hangi bi tedavi görüyor muunuz bebiş için yoksa denemeye mi başladınız
canım çenemiz düşünce böyle oluyorr....napalım...gerçi cuma saati yaklaşıyor bende çıkacağımmm biraz daha durayım...dua edelim değil mi...
ben 3 ay önce doktora kontrolle gititm canım bi problem çıkmadı çok şükür.folik asit verdi onu kullanıyorum. denemeye devam ama hala tık yok
Kızlar aslında beni o kadar farklı tanıyorsunuzkiii şen şakrak deli dolu gözüksemde aslında hiç öyle olmadığımıda bilmenizi isterim...
Hayat o kadar yıprattıki beni şuan yaşanmışlıklarla tecrübeliyim burda...O kadar yalnızımki bazen böyle deliliklerle mutlu olmak hoşuma gidiyorr...
canım bende 6 ay önce bebişim kaybettim kürtaj oldum korunma verdi doktor nisandan beri korunmuyorum olmadı benimki de doktor sorun olmadığını söylemişti mayıs ayında gittiğimde rahim duvarın incelmiş dedi acaba kürtjadan mıvar mı aranızda kürtaj olup böyle bi sorun yaşayan
canım benim yaşadıkların kolay değil ama kendini salmadığın için tebrik ederim seni. sen üzülürsen anneciğinde hisseder ve oda üzülür. dualarını eksik etme.bebişine yoğunlaş canım benim...
Ben sadece annemi kaybetmedim canım annemin ölmesiyle babamıda kaybettim(sildim onu hayatımdan)Ailemiz dağıldı huzurmuz bozuldu...Buna sebep olanları bu cuma saatinde Allahıma havale ediyorum
kıyamam canım geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın inşallah.hiç kimseye yaşatmasın.Allah hepimiz için doğru zamanı kararlamıştır o zamanı bekliycez
Ben sadece annemi kaybetmedim canım annemin ölmesiyle babamıda kaybettim(sildim onu hayatımdan)Ailemiz dağıldı huzurmuz bozuldu...Buna sebep olanları bu cuma saatinde Allahıma havale ediyorum
anladım canım. Rabbim sana evinde huzur versin.senin çocuğun inşallah çok mutlu bir ailesi olarak büyüsün
amin canım benim inşallah tekrar yaşatmaz Allah'ım çok zor bi şey halen kendime gelemedim gelecek ay doğacaktı Allah'ım böyle takdir etmiş neyler biz kullar.
Bu rahim incelmesi nasıl bsi şey acaba çok bilmiyorumda korkuyorum açıkçası :18::18:
canım benim kıyamam sana allahım sana bebişlwerin en güzelini nasip eder işşallahhhÖyle canım ama ben annemin rahimini parçalamışım...Üzgünüm annem için...
İnş.canım çok ihtiyacım var bebişimee o benim annem babam çocuğum ailem herşeyim olacak çünkü ondan başka kimse yokkk
İnş.canım çok ihtiyacım var bebişimee o benim annem babam çocuğum ailem herşeyim olacak çünkü ondan başka kimse yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?