- 18 Ocak 2025
- 10
- 0
- 1
- 30
Teşekkür ederim sizce gebelik varmıdır bunlar belirtilerimiEvet kan testide verip ona göre ilaç kullanmanız gerekiyor adet fazla geciktiği için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sizce gebelik varmıdır bunlar belirtilerimiEvet kan testide verip ona göre ilaç kullanmanız gerekiyor adet fazla geciktiği için
Bence akışına bırak tedirgin olma rahat olmaz isteğin zamnalar ilişkiye gir zaten akintin olduğunda ovulasyon döneminde istekli olunur akintin olunca falan ilişkiye gir rahat ol ilişkiye çocuk için girme bende öyleyim rahatım ama benimki oluyor düşük boş gebelik falan yaşıyorum o yüzden olmuyor Allah büyük her koşulda İnanıyorum olucak Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bı lr hamilelik sağlıklı bir bebek dünyaya getiririz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar ben şuan regl dönemindeyim iki aydır ovülasyon ile deniyorum bu ay yine mi ovülasyon ile denemeliyim sizce yoksa akışın mi birakiyım ?
Evet kan testi yaptırın mutlaka sağlık ocağı yapıyor ama geç cıkıyor acilde 2 ve ya 3 saat sonra cikarMerhaba ben bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum benim adetim 8 gün geçti 1 yıllık evliyim ilk defa böyle oldu 3 gün önce hafif kasık ağrısı mide bulantısı karın ağrısı oldu evde test yaptık negatif çıktı kan testimi yaptırmam gerekiyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizce gebelik belirtisi olabilir miEvet kan testi yaptırın mutlaka sağlık ocağı yapıyor ama geç cıkıyor acilde 2 ve ya 3 saat sonra cikar
Ney gebelik belirtilerin kiTeşekkür ederim Allah razı olsun sizce gebelik belirtisi olabilir mi
İlk defa bu durumu yaşıyorum geçikmesi gebelik ihtimalide olabilir mi sizceNey gebelik belirtilerin ki
Adet gecikmesi en net belirti ama testte çıkmaması başka problemden ötürü geciktiğini gösteriyor doktora gitmelisinizTeşekkür ederim sizce gebelik varmıdır bunlar belirtilerimi
Benim bir ara gecikti yumurtam catlamamis bir ara yine gecikti yani benim öyle oluyor ilaçla falan adet oldum ama sizin böyle bı durumunuz yok sa benim bir ara sürekli gecikiyordu ama bazende gecinkince hamile oluyordum ki kayıplarım var yani test yapmadan anlayamazsınız kan testi belki geç döllenmeyse idrarda gözükmeye bilirİlk defa bu durumu yaşıyorum geçikmesi gebelik ihtimalide olabilir mi sizce
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun ilk defa öyle bir durum yaşamadım hiçBenim bir ara gecikti yumurtam catlamamis bir ara yine gecikti yani benim öyle oluyor ilaçla falan adet oldum ama sizin böyle bı durumunuz yok sa benim bir ara sürekli gecikiyordu ama bazende gecinkince hamile oluyordum ki kayıplarım var yani test yapmadan anlayamazsınız kan testi belki geç döllenmeyse idrarda gözükmeye bilir
Cnm hayırlı olsun bebisin öncelikle catlamdan emin isen ve 13.gunde isen adete 5 günün kalmaz enfazla 2 günün kalır bu durumda ki bence adet geçmeden bu değer gayet iyi 2 güne bir artışı önemli olan kaç çıktığı değil hamileliğin keyfini çıkar kimseye söyleme hemen buda tavsiyem herkez bişey der ve kafan bulanırKızlar adetime 5 gün var çatlamamın üzerinden de 13 gün geçti beta hcg 34 çıkmış düşük mü sizce daha önce kimyasal olduğunda adet günümde 22 çıkmıştı ondan 3-4 ay sonra da dış gebelik olmuştu az yükseliyordu çok korkuyorum yine aynısı olur diye
Çok teşekkür ederim canıım ben bu ay klomen+ovitrelle kullanmıştım ondan erken oldu yumurtlama ve çatlama inşallah 2 katı olur o kadar korkuyorum ki yine aynılarını yaşamaktanCnm hayırlı olsun bebisin öncelikle catlamdan emin isen ve 13.gunde isen adete 5 günün kalmaz enfazla 2 günün kalır bu durumda ki bence adet geçmeden bu değer gayet iyi 2 güne bir artışı önemli olan kaç çıktığı değil hamileliğin keyfini çıkar kimseye söyleme hemen buda tavsiyem herkez bişey der ve kafan bulanır
Canım daha adetine 5 gün var değer iyi benimki adet günü 45 di bugün tekrar kan vericem önemli olan artışKızlar adetime 5 gün var çatlamamın üzerinden de 13 gün geçti beta hcg 34 çıkmış düşük mü sizce daha önce kimyasal olduğunda adet günümde 22 çıkmıştı ondan 3-4 ay sonra da dış gebelik olmuştu az yükseliyordu çok korkuyorum yine aynısı olur diye
Hadi inşallah iki katı artmış olur canım senin deCanım daha adetine 5 gün var değer iyi benimki adet günü 45 di bugün tekrar kan vericem önemli olan artış
Amin canm inşallah Allah razı olsunnBence akışına bırak tedirgin olma rahat olmaz isteğin zamnalar ilişkiye gir zaten akintin olduğunda ovulasyon döneminde istekli olunur akintin olunca falan ilişkiye gir rahat ol ilişkiye çocuk için girme bende öyleyim rahatım ama benimki oluyor düşük boş gebelik falan yaşıyorum o yüzden olmuyor Allah büyük her koşulda İnanıyorum olucak Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bı lr hamilelik sağlıklı bir bebek dünyaya getiririz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Böyle canmCnm sen şu tahlilini tekrar atarmisin bakayım
Dahiliyeye yönlendirdi düştükten sonra basliycaz klomene gerek kalırsa dedi şuanda baslayamayız dedi araştırmama göre de tiroid yüksekliği gebeliğe engelmis gebe kalırsan da düşükle sonuçlanıyormus sanırımBelkide budur sorun cnm en azından ilaçla düşürerek hamile kalbilirsin bence ne dedi doktor tam olarak
seninki yüksek değil canım düşük hipotroidi bu düşük teoid troid yetmezliği diye geçiyoDahiliyeye yönlendirdi düştükten sonra basliycaz klomene gerek kalırsa dedi şuanda baslayamayız dedi araştırmama göre de tiroid yüksekliği gebeliğe engelmis gebe kalırsan da düşükle sonuçlanıyormus sanırım
Doktor yüksek dedi canm ondan dedm bende tam anlamıyorumseninki yüksek değil canım düşük hipotroidi bu düşük teoid troid yetmezliği diye geçiyo