HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kıslarrr yalnız ben 4,5 kilo doğmuşum benden çıkacak velette öyle olursa yandımm....Şimdi aklıma geldi yahuuu

bizim bi arkadaş var burda geçen ay senin gözlerin parlıo ben hissederim hamilesin dedi regl oldummm... senin hislerin asparagas olmaz inş...

iyide gözlerin parlaması adetin haberidir arkadaşın bunu bilmiyosa daha ne diyim iyide umutdenizcim sen değilmisin medyumlığa soyunan bu laf sadece bana değil tatlişkommm sanada

iyide gözlerin parlaması adetin haberidir arkadaşın bunu bilmiyosa daha ne diyim iyide umutdenizcim sen değilmisin medyumlığa soyunan bu laf sadece bana değil tatlişkommm sanada

Ama sen demiş tekil kullanmış senin yazının altındaydı bende hiçççççç üstüme alınmadımmm

emelist den hiç haber yok yahu :44: acaba hamilelik uyku yapıyoya uykuya mı daldıki

Arkadaşlar günaydınnn...

Bende listenizdeyim ama bikaç gündür hiç yazamadım buraya nasılsınız...Geçmişi okuyamadım..Güzel haberler varmı bakalımmm...

Ya arkadaşlar ben cereni merak ediyorum bugün doktora gitçekti mercimeği görebildiler mi acaba.

Walla kıslar maşallahınız var sohbet koyu yarım saat bakmadık 10 sayfa atlamışsınız yetişemiyorum hen işime hemde sizin hızınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…