HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kız bak beeni heyecan yapmaaa .... neyse bekleyek görekkkk

neyse kızlar size doyum olmaz öpüyorum hepinizi kendinize çok ii bakın ben kaçıyım artık yoksa bugünde kalıcak benim işler

FEnayım kısss biliyorum valla

Dün kociş senden gizli bişey yapmaya çekinirim dedi sen anında hissedersin tepeme binersin aman aman dedii ne korkutmuşum adamın gözünüüü

ahahahaha süper yaaa iyi ama dizginler sende olsun korksun kıymetini daha çok bilirrr...

ah biz kadınlar yokmu bende bişi öğrenmek istediğim zaman sakince sohbet eder gibi konu açar sorarım bizimki fark etmeden dökülür sonra eğer kızacağım birşeyse o sakinlikten eser kalmaz dabiii...

bi dakka sen ikinci çizgiyi gördünmü seni kutluyorum hemen gidip bir kan testi yapıyorsun biz burda seni bekliyoruzz

biz gerçekteb çok fenayız yahuuu

bi dakka sen ikinci çizgiyi gördünmü seni kutluyorum hemen gidip bir kan testi yapıyorsun biz burda seni bekliyoruzz

cnm çok silik bi çizgi gördüm ama 6-7 saat geçmişti aradan ondan güvenmiom beklicemmm cumartesi veya pazar yapabilirim bi idrar testi bak gene gözüm karardı..

cnm çok silik bi çizgi gördüm ama 6-7 saat geçmişti aradan ondan güvenmiom beklicemmm cumartesi veya pazar yapabilirim bi idrar testi bak gene gözüm karardı..

Ammaaa sabırlı cıktınız haaa git şimdi yap ya ben 10 güne 15 tane yaparım heraldeeee

yok yok senin daha üç günün var bence çizgi varsa sen bir tahlil al bak yaa şunlara meraktan öldürüyolar adamı

ya ben tuvaletimi yaparken fark ettim beyaz beyaz parçalar var içinde neden olur o kızlar iltihap fln mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…