Yaaaa:18::18::18:Neyse sende benim gibi kasık ağrısı numarası yap kocişine acile götürt kendini kan tahlili yapıyorlar zaten hemencecik çıkar sonuçççÇok fenayım demiii
sen varya çok fenasınama bugünlerin iyi sonra yemez bu numaralarııı
Canım böyle bir konu açılmıştı bi ara kk da bayan hamile çıktı dr hamile olmazsan ne kadar beklersen bekle çift çizgi gözükmez teste demişti...Senin gözüktüğüne göre hamişssin bence hadi hayırlısı
çok fenasın ama sen yaaaaseviorum seni senden öğrenecek çok şey var
FEnayım kısss biliyorum valla
Dün kociş senden gizli bişey yapmaya çekinirim dedi sen anında hissedersin tepeme binersin aman aman dedii ne korkutmuşum adamın gözünüüü
kız bak beeni heyecan yapmaaa .... neyse bekleyek görekkkk
FEnayım kısss biliyorum valla
Dün kociş senden gizli bişey yapmaya çekinirim dedi sen anında hissedersin tepeme binersin aman aman dedii ne korkutmuşum adamın gözünüüü
kıslar dün yaptığım test akşam baktığımda ikinci silik çizgi vardı bi an umutlandım ama o kadar saat geçti üstünden tabikide yanlıştır...
off bi öğrensem olumlu olumsuz çok rahatlıcam kocişide sıkıom acaba varmı yok mu die beni oyalıcak şeyler bulmaya çalışıo kıyamam yaa
:ama karar verdim günüm bi gün geçmeden test yapmıcam hayalkırıklığı oluo oluo da oluo işte.. :18:
sen varya çok fenasınama bugünlerin iyi sonra yemez bu numaralarııı
Kısımmm taktik bilcen...Her zaman kasıklarım ağırıyo dersen yemez tabiiiKıçın başın heryerin ayrı ayrı ağırırsa onu yerrr
ahahahaha süper yaaa iyi ama dizginler sende olsun korksun kıymetini daha çok bilirrr...
ah biz kadınlar yokmu bende bişi öğrenmek istediğim zaman sakince sohbet eder gibi konu açar sorarım bizimki fark etmeden dökülür sonra eğer kızacağım birşeyse o sakinlikten eser kalmaz dabiii...
bi dakka sen ikinci çizgiyi gördünmüseni kutluyorum hemen gidip bir kan testi yapıyorsun biz burda seni bekliyoruzz
Kısımmm taktik bilcen...Her zaman kasıklarım ağırıyo dersen yemez tabiiiKıçın başın heryerin ayrı ayrı ağırırsa onu yerrr
seninki hala aşık sanaAllah gözünü açtırmasın
bi dakka sen ikinci çizgiyi gördünmüseni kutluyorum hemen gidip bir kan testi yapıyorsun biz burda seni bekliyoruzz
Her zamanki gibi geriden gelmeyi nasıl beceriyosun kuşummm benimmm yerim seniiii
cnm çok silik bi çizgi gördüm ama 6-7 saat geçmişti aradanondan güvenmiom beklicemmm cumartesi veya pazar yapabilirim bi idrar testi bak gene gözüm karardı..
Kaos ummm gögüslerin nasıl hemen uçlarına bak bakemmm sıcakmıı:26::26:
ben senin görmediklerin varmı diye arkanı topluyorummmsen işine bak kuzum arkalar sağlam:82::82::82:
cnm çok silik bi çizgi gördüm ama 6-7 saat geçmişti aradanondan güvenmiom beklicemmm cumartesi veya pazar yapabilirim bi idrar testi bak gene gözüm karardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?