sıcak kuşumm valla ...
Sen merak etme bak bakayım bu gözlerden bişey kaçarmııı
Sen hamile değilsen ben bu topiği terkederimmmm
ya ben tuvaletimi yaparken fark ettim beyaz beyaz parçalar var içinde neden olur o kızlar iltihap fln mı?
yapma benim için kıyma kendine ve bu kıslarraaaaaay iyki varsınız stresimi alıonuz canlarım yaaa
İlithap parça şeklinde gelmez kuşum beyaz yumurta akı gibi akıntı olur bildiğimm hade yaaa gitsene sen delirtmeee
yapma benim için kıyma kendine ve bu kıslarraaaaaay iyki varsınız stresimi alıonuz canlarım yaaa
öğle tatilinde gidicem hadi dayanamadım ısrarlarınızaa
öğle tatilinde gidicem hadi dayanamadım ısrarlarınızaa
Ben hislerime güveniyorum daha dün yine tuttu bu kaç olduu dün arkadaşa senin kızın olacak dedim ultrasona gitti eşime telefon açmış nurhandan kork diyeeee bak hadii gittt
senin stres gidiyo bizimki tavan yapıyo kızım git şu testi yaptır yaaaadamı hasta etme
seni topiğimizin medyumu ilan etmeme az kaldı kuşumm benimkide çıkarsaa ozaman ermiş olduğuna inanırımmm... bercestede yardımcı medyumm
Çak ortak çakkkkk
kısss nurhan banada söylersin dimi böyle zamanı gelince kesin hamişsin diyeeee ne olur söyle kıss sevaptır senin kalbin temiz demekki bebişim içine doğuyorValla dün ceren tuttu benim 3 arkadaşada tuttu eğer sanada tutarsa yeni topik açcam buraya medyum nurhan diye ama giriş beleş değilllll
yaa kıslar benim bi derdim var benim kocam her sabah işe gitmeden annesine uğruo mutlaka oturuo onda önce takmıodum şimdi sinir olmaya başladım kopamıo gibi gelio ana kuzusu gibi gelioo.. sizce yanlış deilmi hergün gitmesine bide evde ne olsa annesinden duyuyomm herşeyi anlatıoo üzülüomm
hımm bencede kötü bi durum yani sonuçta bu sizin özeliniz aranızda kalmalı 3.kişiler bilmemeliyaa kıslar benim bi derdim var benim kocam her sabah işe gitmeden annesine uğruo mutlaka oturuo onda önce takmıodum şimdi sinir olmaya başladım kopamıo gibi gelio ana kuzusu gibi gelioo.. sizce yanlış deilmi hergün gitmesine bide evde ne olsa annesinden duyuyomm herşeyi anlatıoo üzülüomm
kısss nurhan banada söylersin dimi böyle zamanı gelince kesin hamişsin diyeeee ne olur söyle kıss sevaptır senin kalbin temiz demekki bebişim içine doğuyor
kısss nurhan banada söylersin dimi böyle zamanı gelince kesin hamişsin diyeeee ne olur söyle kıss sevaptır senin kalbin temiz demekki bebişim içine doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?