HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

yapma benim için kıyma kendine ve bu kıslarraaaaa ay iyki varsınız stresimi alıonuz canlarım yaaa

Ben hislerime güveniyorum daha dün yine tuttu bu kaç olduu dün arkadaşa senin kızın olacak dedim ultrasona gitti eşime telefon açmış nurhandan kork diyeeee bak hadii gittt

Ben hislerime güveniyorum daha dün yine tuttu bu kaç olduu dün arkadaşa senin kızın olacak dedim ultrasona gitti eşime telefon açmış nurhandan kork diyeeee bak hadii gittt

seni topiğimizin medyumu ilan etmeme az kaldı kuşumm benimkide çıkarsaa ozaman ermiş olduğuna inanırımmm... bercestede yardımcı medyumm

seni topiğimizin medyumu ilan etmeme az kaldı kuşumm benimkide çıkarsaa ozaman ermiş olduğuna inanırımmm... bercestede yardımcı medyumm

Valla dün ceren tuttu benim 3 arkadaşada tuttu eğer sanada tutarsa yeni topik açcam buraya medyum nurhan diye ama giriş beleş değilllll

yaa kıslar benim bi derdim var benim kocam her sabah işe gitmeden annesine uğruo mutlaka oturuo onda önce takmıodum şimdi sinir olmaya başladım kopamıo gibi gelio ana kuzusu gibi gelioo.. sizce yanlış deilmi hergün gitmesine bide evde ne olsa annesinden duyuyomm herşeyi anlatıoo üzülüomm

Valla dün ceren tuttu benim 3 arkadaşada tuttu eğer sanada tutarsa yeni topik açcam buraya medyum nurhan diye ama giriş beleş değilllll
kısss nurhan banada söylersin dimi böyle zamanı gelince kesin hamişsin diyeeee ne olur söyle kıss sevaptır senin kalbin temiz demekki bebişim içine doğuyor

sen şimdi takma bunları o şimdi hala ana kuzusu ne zaman ki çocuğu olur değişir korkma sen ama annesinden hoşlanmadığını hiç belli etme daha çok yaklaşırlar birbirlerine

hımm bencede kötü bi durum yani sonuçta bu sizin özeliniz aranızda kalmalı 3.kişiler bilmemelisöyle kocişe öylee zırt pırt gitmesinnnn bakiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…