menüm hazır pasta yapcam ama öncesinde temizlik yapcam :18: ama daha hiç birşey yapmadım
Olur olur boşverrr gitme bi yere yaaaa
ayarlarsın kıss ne olucak sıkma tatlı canınımenüm hazır pasta yapcam ama öncesinde temizlik yapcam :18: ama daha hiç birşey yapmadım
hoşbuldukkk şafak 3 ! yok mu başka gebiş haberi yawww
kıslar dün yaptığım test akşam baktığımda ikinci silik çizgi vardı bi an umutlandım ama o kadar saat geçti üstünden tabikide yanlıştır...
off bi öğrensem olumlu olumsuz çok rahatlıcam kocişide sıkıom acaba varmı yok mu die beni oyalıcak şeyler bulmaya çalışıo kıyamam yaa
:ama karar verdim günüm bi gün geçmeden test yapmıcam hayalkırıklığı oluo oluo da oluo işte.. :18:
amaannn yaparsın ben kalkıcam birazdan açarım müziği başlarım temizliğe
kahkahayla güldüm vallahadi git bizden kurtuluşun yok biliyosunnn [/QU
izin alamam derslerim varr.. pazartesi ancakkk :18:
canım günün neydi senin
amaannn yaparsın ben kalkıcam birazdan açarım müziği başlarım temizliğe
canımcım bi dur bakalım umudunu yititme daha vakit varrrkıslar dün yaptığım test akşam baktığımda ikinci silik çizgi vardı bi an umutlandım ama o kadar saat geçti üstünden tabikide yanlıştır...
off bi öğrensem olumlu olumsuz çok rahatlıcam kocişide sıkıom acaba varmı yok mu die beni oyalıcak şeyler bulmaya çalışıo kıyamam yaa
:ama karar verdim günüm bi gün geçmeden test yapmıcam hayalkırıklığı oluo oluo da oluo işte.. :18:
Müzik her derdin ilacı....Valla ben sizinle sohbetim bölünmesin diye 7 de kalktım yaptım temizliğimi yemekte yapmıcam dün olduğu gibi bugünde dışarda yeriz artıkk valla kıslarr sayenizde batıcazzz
ayarlarsın kıss ne olucak sıkma tatlı canını
canımcım bi dur bakalım umudunu yititme daha vakit varrr
kahkahayla güldüm vallahadi git bizden kurtuluşun yok biliyosunnn [/QU
izin alamam derslerim varr.. pazartesi ancakkk :18:
Yaaaa:18::18::18:Neyse sende benim gibi kasık ağrısı numarası yap kocişine acile götürt kendini kan tahlili yapıyorlar zaten hemencecik çıkar sonuçççÇok fenayım demiii
6 haziran canımmm
Yaaaa:18::18::18:Neyse sende benim gibi kasık ağrısı numarası yap kocişine acile götürt kendini kan tahlili yapıyorlar zaten hemencecik çıkar sonuçççÇok fenayım demiii
çok fenasın ama sen yaaaaseviorum seni senden öğrenecek çok şey var
kıslar dün yaptığım test akşam baktığımda ikinci silik çizgi vardı bi an umutlandım ama o kadar saat geçti üstünden tabikide yanlıştır...
kesinlikle katılıyorum canım sana biraz daha bekle bakalım yerleşme kanamasını bekleyelimmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?