HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

sen iste neden olmasın bakalım hele bir gelsinlerde bak onun için neler yapıyosunn

Gelmesini bekleyemiyorum canım yaaa...Deliyim ya ben daha şimdiden arabaya puset bakıyorum gezmemden geri kalmayayım diyeeee

Gezme dedimde bak aklıma geldi akşama bowling varrr yuppiii hoplamaya zıplamaya gidicemmmm

Yok kızzzz nirdeeeeeDaha 15 gün sonra 1 yıllık olcaz ilk teyzesiii o annesinin babasının ilki olacak yavruşumolursa tabeee

oy kıyamam siz daha bir yılınız dolmadan çocukmu istediniz benim ikinci yılım yaşım 31 kocamı zor ikna ettim Allahtan şimdi bir sıkıntı yok ama tabii dr ameliyat dediği için bu ay bizimki olmayacak:84:

günaydın kısslarrrr ben geldimmm nasılsınız bakalım dün den bu yanahepinizi çoookçaa öpüyorummm

Gelmesini bekleyemiyorum canım yaaa...Deliyim ya ben daha şimdiden arabaya puset bakıyorum gezmemden geri kalmayayım diyeeee

Gezme dedimde bak aklıma geldi akşama bowling varrr yuppiii hoplamaya zıplamaya gidicemmmm

çok fazla hoplayıp zıplama biliyosun artık dikkat etmelisin

Bende pco var canım o yüzden geç kalmamak için erken davranalım dedik eşimde çocukları cok seviyo eee ben çalışmıyorum evdeyim olsun madem didikkkk

Ama geçen gün eşim velet anasındanda inatçı çıktı gelmiyo dediii(azıcık inatçıyımda)

iyi tabiiki sizin bileceğiniz birşey birşey sorcam bu pco nasıl bir hastalık ???? cahilliğimi hoşgör hiç bilmiyorumm

çok fazla hoplayıp zıplama biliyosun artık dikkat etmelisin

Haklısın ama dün siz yemek pişirmeye çıkınca bende sıkıldım çıktım bisiklet sürdüm eşim kocaman aferinnn dedi...Bide bisikleti aşağıya yukarıya taşıyan ben oldum ama daha çıkmam

Haklısın ama dün siz yemek pişirmeye çıkınca bende sıkıldım çıktım bisiklet sürdüm eşim kocaman aferinnn dedi...Bide bisikleti aşağıya yukarıya taşıyan ben oldum ama daha çıkmam

vallahi eşinin yerinde olaydım kırardım o bisikleti bu nasıl iş ama çok özledim bende bisiklete binmeyi yahuuu

iyi tabiiki sizin bileceğiniz birşey birşey sorcam bu pco nasıl bir hastalık ???? cahilliğimi hoşgör hiç bilmiyorumm

Pco polikistik over ın kısaltılışı kuşum...Öncelikle adını yeni duyduğum bu hastalığı size anlatmaktan şeref duyarımmmPolikistik over sizdeki normal yumurtalar bizde küçük küçük kist şeklinde gözüküyor bu da düzensiz adet olma kilo sivilce saç dökülmesi gibi gibi sonuçlar doğuruyor ayrıca yumurtalar küçük gözüktüğünden döllenmede geç oluyor zor oluyor tabi bunun yaşlada ilgisi çok 20 yaşındaki pcolu ile 30 yaşındaki pcolu arasında çok fark var çünkü yaş ilerledikçe hormonlar daha yavaş gelişiyor yani şanslıyım o bakımdan ama işin garip tarafı bende kilo sivilce saç dökülmesi gibi şeyler hiç yokkk dr senin işin diğer hastalara göre çok kolay dedi onun yalancısıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…