anlıyorumda altı üstü nedir ki boşver bize dokunmaz hele bir gelsin o. kısmetiyle gelirmiş bebek
Kuzum ya dokunmuyosa bide bize el atsan olmazmı???Mesela kendi yavruna ne alıyosan burayada göndermekle başlayabilirsinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlıyorumda altı üstü nedir ki boşver bize dokunmaz hele bir gelsin o. kısmetiyle gelirmiş bebek
Senin ilk bebiş mi kuşum...
Kuzum ya dokunmuyosa bide bize el atsan olmazmı???Mesela kendi yavruna ne alıyosan burayada göndermekle başlayabilirsinnn
evet canım yoksa senin varmı hiç inanmam. kaç yıllık evlisinki
sen iste neden olmasın bakalım hele bir gelsinlerde bak onun için neler yapıyosunn
Yok kızzzz nirdeeeeeDaha 15 gün sonra 1 yıllık olcaz ilk teyzesiii o annesinin babasının ilki olacak yavruşumolursa tabeee
Gelmesini bekleyemiyorum canım yaaa...Deliyim ya ben daha şimdiden arabaya puset bakıyorum gezmemden geri kalmayayım diyeeee
Gezme dedimde bak aklıma geldi akşama bowling varrr yuppiii hoplamaya zıplamaya gidicemmmm
günaydın kısslarrrr ben geldimmm nasılsınız bakalım dün den bu yanahepinizi çoookçaa öpüyorummm
oy kıyamam siz daha bir yılınız dolmadan çocukmu istediniz benim ikinci yılım yaşım 31 kocamı zor ikna ettim Allahtan şimdi bir sıkıntı yok ama tabii dr ameliyat dediği için bu ay bizimki olmayacak:84:
günaydın kısslarrrr ben geldimmm nasılsınız bakalım dün den bu yanahepinizi çoookçaa öpüyorummm
Bende pco var canım o yüzden geç kalmamak için erken davranalım dedik eşimde çocukları cok seviyo eee ben çalışmıyorum evdeyim olsun madem didikkkk
Ama geçen gün eşim velet anasındanda inatçı çıktı gelmiyo dediii(azıcık inatçıyımda)
çok fazla hoplayıp zıplama biliyosun artık dikkat etmelisin
Haklısın ama dün siz yemek pişirmeye çıkınca bende sıkıldım çıktım bisiklet sürdüm eşim kocaman aferinnn dedi...Bide bisikleti aşağıya yukarıya taşıyan ben oldum ama daha çıkmam
selam günaydın hay hellöö kızlar :79:
iyi tabiiki sizin bileceğiniz birşey birşey sorcam bu pco nasıl bir hastalık ???? cahilliğimi hoşgör hiç bilmiyorumm
sanada günaydın fıstık hayırdır?güzel bi gelişme mi var sendeHoşgeldin günaydın kuzummmmmmmm