• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

günyadın kızlarr nasılsınız nasıl geçti dününüz

Yarın doktora gidicem yumurta takibi için dua edin lütfen güzel geçsin kontroll:34:

kızlar geyik bölümünde laklak yapıyoruz muhteşem yüzyıl,fatmagül ve buz feriha dizileri saatlerinde..
hem izliyoruz,hem çekiştiriyoruz..topikleri var geyikte..
bekleriz,çok eğlenceli :66:

Pco polikistik over ın kısaltılışı kuşum...Öncelikle adını yeni duyduğum bu hastalığı size anlatmaktan şeref duyarımmm:7::7::7:Polikistik over sizdeki normal yumurtalar bizde küçük küçük kist şeklinde gözüküyor bu da düzensiz adet olma kilo sivilce saç dökülmesi gibi gibi sonuçlar doğuruyor ayrıca yumurtalar küçük gözüktüğünden döllenmede geç oluyor zor oluyor tabi bunun yaşlada ilgisi çok 20 yaşındaki pcolu ile 30 yaşındaki pcolu arasında çok fark var çünkü yaş ilerledikçe hormonlar daha yavaş gelişiyor yani şanslıyım o bakımdan ama işin garip tarafı bende kilo sivilce saç dökülmesi gibi şeyler hiç yokkk dr senin işin diğer hastalara göre çok kolay dedi onun yalancısıyımm:34::34::34:

anladım canım dr bu durumu saklamaz dimi benden bende de varmıdırki:18: Allahım amma paranoyak oldum haaaa:52:

anladım canım dr bu durumu saklamaz dimi benden bende de varmıdırki:18: Allahım amma paranoyak oldum haaaa:52:

Kısss delüüü senden niye saklasın...Kötü bişey değilki:32::32::32:Merak etme kanser hastalarının bile yüzüne söylüyorlar artık herşeyi:43::43::43:Annem için öyle yaptı uyuz görümcemlerrrr:20::20:

arkadaşlar ben kahvaltıya gidiyorummmm gelmek isteyen varsa bir yumurta daha kırayımmm:52::52::56:

Kısss delüüü senden niye saklasın...Kötü bişey değilki:32::32::32:Merak etme kanser hastalarının bile yüzüne söylüyorlar artık herşeyi:43::43::43:Annem için öyle yaptı uyuz görümcemlerrrr:20::20:

görümcenlerle alaka ne dr söylemedimi ??? bu arada çok üzüldüm canım benim :48::48:

Görümcem ve eşi annemin dr uydu canım...Dua edelim olurmu tüm ölmüşlerimize...Annemi kaybedeli 6 ay oldu...:59:

başın sağ olsun canımm :59:
Allah sana ve doğacak olan bebelerine uzun ömürler versin inşallahhh...

Back