hobulduk canlarımmmm bu arada ben artık işi bırakıyorum artık teeek tesellim sizsiniz beni sakın yalnız bırakmayın emihoş geldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hobulduk canlarımmmm bu arada ben artık işi bırakıyorum artık teeek tesellim sizsiniz beni sakın yalnız bırakmayın emihoş geldin canım
Görümcem ve eşi annemin dr uydu canım...Dua edelim olurmu tüm ölmüşlerimize...Annemi kaybedeli 6 ay oldu...
Görümcem ve eşi annemin dr uydu canım...Dua edelim olurmu tüm ölmüşlerimize...Annemi kaybedeli 6 ay oldu...
hobulduk canlarımmmm bu arada ben artık işi bırakıyorum artık teeek tesellim sizsiniz beni sakın yalnız bırakmayın emi
Benim hobilerimden biride laptop karşısında kahvaltı yapmak şuan tıkınıyorummm
yaşasınn o zamannnn artık heeepp birlikteyiz.kocişi işe yollar aranıza gelirimmm dimisen yeterki iste keten helvam nasıl olsa bende artık okula falan gitimiyorum müdür diyecekki sen evden dersleri idare et aslı hanımmm
aynen öyle hayatım rabbim öbürlerin hayırlısını versin hepimize işşallahKızlar hepinize teşekkür ederim ama napıyoruz moral bozmak yok çünkü Allahtan geldik Allaha gideceğiz üzülmek isyan etmek düşmez bize...Sizleri seviyorum dostlarım benimmm...
günaydın şekerBen geldiiim, ben yokken yazılanları okuya okuya anca gelebildim. Günaydın herkesee.
günaydın kızlar nasılsınız gerçi sormam hata iyisiniz maşallah hep böyle olalım berceste pco olsaydı dakkasında söylerdi doktor saklamaz umutdeniz ben daha başlamadım folik asite ya doktor vermedi adetimin 3. günü yine gidicem o zaman söylerim olmazsa guluphogace verdi onu kullanıyorum yarım yarım içiyorum bünye alışsın die ama oda yarım olduğu halde yapıyo yinede mide bulantısını ama dayanıcam alışacam inş gerçi bu ay bizde bişi olmayacak eşim seminer için şehir dışına çıktı ama bakalım hayırlısı önümüzdeki ay inş
walla bana dr verdi ve içmeye başladımmm b u kez çok dikkatli olucam.be daha önce bebişimi 10haftalıkken kaybetmiştim.kalbi durdu bebişimino yüzden şimdi çok daha dikkatli olmalıyım bana çok dua edin kısslarrKızlar folic asitleri ihmal etmiyorsunuz değilmi???
günaydın kızlar nasılsınız bebek haberi yok mu bu sabah ???