• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Görümcem ve eşi annemin dr uydu canım...Dua edelim olurmu tüm ölmüşlerimize...Annemi kaybedeli 6 ay oldu...:59:

oy kıyamam ederim tabii ama sende şunu bil annen senin üzlmeni istemezdi ve doğacak bebişini düşün olmazmı :26: yepyeni umutlarla gelcek ve sende annen gibi çok güzel fedakar bir anne olcaksınnn:71::54::54:

hobulduk canlarımmmm bu arada ben artık işi bırakıyorum artık teeek tesellim sizsiniz beni sakın yalnız bırakmayın emi:5:

sen yeterki iste keten helvam nasıl olsa bende artık okula falan gitimiyorum:52: müdür diyecekki sen evden dersleri idare et aslı hanımmm:52::52:

Kızlar hepinize teşekkür ederim ama napıyoruz moral bozmak yok çünkü Allahtan geldik Allaha gideceğiz üzülmek isyan etmek düşmez bize...Sizleri seviyorum dostlarım benimmm...:34:

Kızlar dün eşime sizlerden bahsettim benim adıma çok mutlu oldu....(kendi adınada mutlu oldu çünkü alışveriş hastası ben artık evden çıkmıyorum alışveriş yapmıyorum)

Ne güzel bir dostluktur bu böyle falan konuştuk yaneee:71:

günaydın kızlar nasılsınız gerçi sormam hata iyisiniz maşallah hep böyle olalım berceste pco olsaydı dakkasında söylerdi doktor saklamaz umutdeniz ben daha başlamadım folik asite ya doktor vermedi adetimin 3. günü yine gidicem o zaman söylerim olmazsa guluphogace verdi onu kullanıyorum yarım yarım içiyorum bünye alışsın die ama oda yarım olduğu halde yapıyo yinede mide bulantısını ama dayanıcam alışacam inş gerçi bu ay bizde bişi olmayacak eşim seminer için şehir dışına çıktı ama bakalım hayırlısı önümüzdeki ay inş

günaydın kızlar nasılsınız gerçi sormam hata iyisiniz maşallah hep böyle olalım berceste pco olsaydı dakkasında söylerdi doktor saklamaz umutdeniz ben daha başlamadım folik asite ya doktor vermedi adetimin 3. günü yine gidicem o zaman söylerim olmazsa guluphogace verdi onu kullanıyorum yarım yarım içiyorum bünye alışsın die ama oda yarım olduğu halde yapıyo yinede mide bulantısını ama dayanıcam alışacam inş gerçi bu ay bizde bişi olmayacak eşim seminer için şehir dışına çıktı ama bakalım hayırlısı önümüzdeki ay inş

Hayırlısı canım yaa takma belli olmaz dün cerende bu ay olmaz falan diyordu Allahın hikmetini gördükk...Belki girdiğiniz bi ilişki tutmuştur düşük ihtimal olsada...Hrm boşver bu ay olmazsa biz yine burdayızz merak etme üzme kendini olurmuu:71:

Kızlar folic asitleri ihmal etmiyorsunuz değilmi???
walla bana dr verdi ve içmeye başladımmm b u kez çok dikkatli olucam.be daha önce bebişimi 10haftalıkken kaybetmiştim.kalbi durdu bebişimin:43::43::43:o yüzden şimdi çok daha dikkatli olmalıyım bana çok dua edin kısslarr:nazar:

günaydınnn kızlar,
dün gece hepimiz için dua ettim. allah kabul eder inşallah
bu arada baya kaynatılmış gene.
varmı önemli bir gelişme hamile haberi falan :82:
kaçırdığım birşey varsa özet geçin bari :61:

Back