HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

üzme kendini moralini yüksek tut allahın dediği olur

eda nerdeyse kızlar haaaaaa

kaç gündür ugrayamadım canım kusura bakma rahatsızdım birazz...
tam da yumurtlama dönemimde rahatsızladım..
yarında 1 günlüğüne evden uzaklaşıcaz...
anlayacagın bu ay boş geçti...
çalışma olamadı daha maleseff...
bu gece eşim gececi...
bu aydan umut yok gibi...hayırlısı bakalımm...

bugün dualarım hepimize arkadaşlar birazdan namaz kılcam hepinize dua edicem allahım hepimize hayırlı eli ayağı düz sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinizin kandili kutlu olsun allaha emanet olun öptüm

kızlar ben en son 7 mayısta adet oldum ve 26 gunde bır adet oluyorum.bu ay ılk kez denedık.ama ben cok heyecan yaptım.ama bana hep hasta olacam gıbı gelıyo.cunku akıntımda bıraz koyulastı.yarın olmam alzım.yada en gec cmt gunu olacam.eger olmazsam gercekten cok sevınecem.cunku yasda gıttıkce artıyo.30 a yaklastı.her gecen gun zorlasıyo.hıc bı sorun olmamasına ragmen ve yumurtlama donemınde olamsına ragmen neden hamıle kalınmaz.buna bırı lutfen cvp versın.

kızlar biraz geç oldu ama anca fırsat bulup girebildim kandiliniz mübarek olsun bu gecede inş birbirimize dua edelim

Kızzzzzlarrrrrrr günaydın....

Sayenizde bu saatte ayaktayım yaa helal olsun size...
Erkenden kalktım siz toplanana kadar işlerimi halledeyim baride sizinle güzel vakit geçireyim istedim bende çok pis bağımlılık yaptınızzzzKocişi bile sallamıyorum dicem ama dün akşam yumurtlama akıntım geldi yine değerlendirdik günü bakalım tutacakmıııBat ıma 10 gün kaldıı sabırsızlanmaya başladım yahuuu

Ahhh berceste ahhh yarın gelde gösteririm ben sana herşeyi yine üstüne istemeyi becermişsinnnKızım insan bizide söyler demiii

yok canım sonra ben yaptım benim sayemde oldu diyosun önce kabullen benim sayemde olduğunu sonra düşünürüzzz

Kızlar listeye eklenmek isteyenler olacakları adet gününü söylesinler herkese senin bat ın ne bat ın demekten karşılığındada bat ne demek diye gelen sorulardan sıyırdım artıkınnnnn yaaa

Kıssslarrr size bişiii sorcammm

Sabah sabah kafama takıldı nedensee

Siz bebişler için bi birikim yaptınızmı?bişiler varmı sağda solda yoksa bi gelsinde bulunur elbet bi yerden paracıklarmı diyorsunuzzzz

Kıssslarrr size bişiii sorcammm

Sabah sabah kafama takıldı nedensee

Siz bebişler için bi birikim yaptınızmı?bişiler varmı sağda solda yoksa bi gelsinde bulunur elbet bi yerden paracıklarmı diyorsunuzzzz

niye birikim yapılacakki çok mu masrafı oluyoki 2 kişiyken 3 olcaz hepsi buuu:94: abartmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…