arkadaşlar merhaba.. bikaç gündür giremedim buraya.. isterseniz benim adımı listeden silin. eşim doktora gitti, sperm testi sonucuna göre hareketli sperm çok azmış üç aylık tedaviye başladık. eğer olmazsa tüp bebek önerilecekmiş, pek iyi değilim umutlarım yıkıldı
eda nerdeyse kızlar haaaaaa
kızlar biraz geç oldu ama anca fırsat bulup girebildim kandiliniz mübarek olsun bu gecede inş birbirimize dua edelim
Ahhh berceste ahhh yarın gelde gösteririm ben sana herşeyi yine üstüne istemeyi becermişsinnnKızım insan bizide söyler demiii
yok canım sonra ben yaptım benim sayemde oldu diyosunönce kabullen benim sayemde olduğunu sonra düşünürüzzz
Hadi neyse acıdım senin sayende oldu canımcım benimm.....Seviyorum kıssss senii
canım benim bende seni çok seviyorumbu arada listedekiler gelsede meraktan ölmesek:44:
Kıssslarrr size bişiii sorcammm
Sabah sabah kafama takıldı nedensee
Siz bebişler için bi birikim yaptınızmı?bişiler varmı sağda solda yoksa bi gelsinde bulunur elbet bi yerden paracıklarmı diyorsunuzzzz
Valla ayın 1. günü olanlar eğer gelmezse listeden siliyorum anacımmm ne bu yazdırdılar isimlerini kendileri püfffff uçtularrrr
niye birikim yapılacakki çok mu masrafı oluyoki 2 kişiyken 3 olcaz hepsi buuu:94: abartmamak lazım
sen bilirsin biraz daha bekleyelim zaman tanıyalım bugün ayın 3 dimi
niye birikim yapılacakki çok mu masrafı oluyoki 2 kişiyken 3 olcaz hepsi buuu:94: abartmamak lazım
Ben hesapladım canım hiç ikiyken 3 olmuyoruz velet benden masraflı oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?