günaydın zuzummmmgünaydın şekerler
Benim kızım veya ikizim olacak gibi geliyorrr...
sanada günaydın fıstık hayırdır?güzel bi gelişme mi var sende
Pco polikistik over ın kısaltılışı kuşum...Öncelikle adını yeni duyduğum bu hastalığı size anlatmaktan şeref duyarımmmPolikistik over sizdeki normal yumurtalar bizde küçük küçük kist şeklinde gözüküyor bu da düzensiz adet olma kilo sivilce saç dökülmesi gibi gibi sonuçlar doğuruyor ayrıca yumurtalar küçük gözüktüğünden döllenmede geç oluyor zor oluyor tabi bunun yaşlada ilgisi çok 20 yaşındaki pcolu ile 30 yaşındaki pcolu arasında çok fark var çünkü yaş ilerledikçe hormonlar daha yavaş gelişiyor yani şanslıyım o bakımdan ama işin garip tarafı bende kilo sivilce saç dökülmesi gibi şeyler hiç yokkk dr senin işin diğer hastalara göre çok kolay dedi onun yalancısıyımm
Kızlar dualarda benide eklemeyi unutmayın nolurrrr
bana da öle geliyodu hep, kızım oldu, darısı ikizlere :)
anladım canım dr bu durumu saklamaz dimi benden bende de varmıdırki:18: Allahım amma paranoyak oldum haaaa
Yooo daha beklemedeyim ayın 13 ünde gelecek haberler...
arkadaşlar ben kahvaltıya gidiyorummmm gelmek isteyen varsa bir yumurta daha kırayımmm
hadi hayırlısı bakalım canımcım sendende kendin gibi güzel bebişler bekliyoruz artıkYooo daha beklemedeyim ayın 13 ünde gelecek haberler...
Kısss delüüü senden niye saklasın...Kötü bişey değilkiMerak etme kanser hastalarının bile yüzüne söylüyorlar artık herşeyi Annem için öyle yaptı uyuz görümcemlerrrr
benide alllllllarkadaşlar ben kahvaltıya gidiyorummmm gelmek isteyen varsa bir yumurta daha kırayımmm
Kızım özendirmesene hamiş dolu burasııı
görümcenlerle alaka ne dr söylemedimi ??? bu arada çok üzüldüm canım benim
doğru söylüyosunda sen kahvaltı yaptınmı peki birçoğunuz bebek düşünüyo ama düzensiz besleniyosunuzzz
Görümcem ve eşi annemin dr uydu canım...Dua edelim olurmu tüm ölmüşlerimize...Annemi kaybedeli 6 ay oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?