• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

neyse ben bi koşu gidip geliim test aliim en azından içim rahatlar:( olsada cıkmaz cünkü çok erken ama olsun:58:

cnm benimçok tşk ederim dün gece o kadar üzüldümki ağlayarak gercekten çok içimden gelerek dua ettim hepimize sadece kendime değil tüm çocuğu olmayanlara artık rüyamda bile çocuk görüorum psikolojim alt üst oldu çok kafaya taktım :( ama bişey sölimmi hiçte umudum yok...ama RABBİMDEN ümit kesilmez. bende mantar olduğu için olmaz die düşünüorum cünkü bebeğe engelmiş duyduğuma göre:( offffffffff offffffffffff:25:

hayır tatlım hiç sıkma canınmı mantar çocuğa engel değil, sadece gecikmesine sebep oluyor. kaldı ki annemin yıllarca mantar sorunu tedavi edilememiş ve biz 6 kardeşiz 6 tane de çocuğu olmuş bu arada :9 canını sıkma, kolay sorunlar bunlar Rabbim büyük dert vermesin.

beklenmeyen mi??? biraz garip geldi... benim beklenen 12 ama beklenmeyen onun dışındakiler ...10-11-13-14-15...:)) beklenen mi demek istedin yoksa gerçekten beklenmeyen diye bişi var mı...

Kızlarr yaaa sırayla gelin gülmekten öldüm öldümmm:60::60::60::60:

Beklenen adet tarihinin biz gelmesini istemediğimiz için beklenmeyen diyoruzzzz:60::60::60:

hayır tatlım hiç sıkma canınmı mantar çocuğa engel değil, sadece gecikmesine sebep oluyor. kaldı ki annemin yıllarca mantar sorunu tedavi edilememiş ve biz 6 kardeşiz 6 tane de çocuğu olmuş bu arada :9 canını sıkma, kolay sorunlar bunlar Rabbim büyük dert vermesin.

cnm benim cok saol içime su serptin gönlümü ferahlattın dilerim RABBİMDE senin gönlünün muradını verir senin ve herkesin inş amin... bende 12 tane istiorum ya futbol takımı kurcamda:) anneni 2 ye katlarım:)

kızlar çok tatlısınız ya moralimi yerine getirdiniz allah razı olsun sizden:) sizinle konuşmak terapi gibi gelio kan testi şuan yaptıramam ama idrar testi alabilirim ama kesin cıkmaz offf beklemek cok zor cok:(
öyleyizdir tabiiii he hee canımcım yüreğini güzel tut sevindir bizi teyze olalım.hayırlısıyla arkadanda ben gelicem bi daki ayyy:27:

aslında bunu şöyle açıklayalım bence; haziran ayındaki adet gününüz. gecikirse bebiş var gecikmezse aynen devam.:91:

ayy burası ne fena yer be böyle sabahtan beri sayfayı yenile yenile canım çıktı. işim gücüm var bişi yapamıyorum kovcaklar beni yakında :75:

Back