Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benimçok tşk ederim dün gece o kadar üzüldümki ağlayarak gercekten çok içimden gelerek dua ettim hepimize sadece kendime değil tüm çocuğu olmayanlara artık rüyamda bile çocuk görüorum psikolojim alt üst oldu çok kafaya taktım ama bişey sölimmi hiçte umudum yok...ama RABBİMDEN ümit kesilmez. bende mantar olduğu için olmaz die düşünüorum cünkü bebeğe engelmiş duyduğuma göre offffffffff offffffffffff
beklenmeyen mi??? biraz garip geldi... benim beklenen 12 ama beklenmeyen onun dışındakiler ...10-11-13-14-15...:)) beklenen mi demek istedin yoksa gerçekten beklenmeyen diye bişi var mı...
beklenmeyen mi??? biraz garip geldi... benim beklenen 12 ama beklenmeyen onun dışındakiler ...10-11-13-14-15...:)) beklenen mi demek istedin yoksa gerçekten beklenmeyen diye bişi var mı...
neyse ben bi koşu gidip geliim test aliim en azından içim rahatlar olsada cıkmaz cünkü çok erken ama olsun
hayır tatlım hiç sıkma canınmı mantar çocuğa engel değil, sadece gecikmesine sebep oluyor. kaldı ki annemin yıllarca mantar sorunu tedavi edilememiş ve biz 6 kardeşiz 6 tane de çocuğu olmuş bu arada :9 canını sıkma, kolay sorunlar bunlar Rabbim büyük dert vermesin.
öyleyizdir tabiiii he hee canımcım yüreğini güzel tut sevindir bizi teyze olalım.hayırlısıyla arkadanda ben gelicem bi daki ayyykızlar çok tatlısınız ya moralimi yerine getirdiniz allah razı olsun sizden:) sizinle konuşmak terapi gibi gelio kan testi şuan yaptıramam ama idrar testi alabilirim ama kesin cıkmaz offf beklemek cok zor cok
Canım gitmeden önce söyle bakalım kim ikna etti test almaya gitmene bu topikten yoksa sonra kavga çıkıyooo
hepinizin güzel sözleri beni ikna etti tatlım:) ayrım yok :) kavga cıkmasın hadi ben uctummmmmmmm:)
Heyyyttt maşaallah listemiz 48 kişiden oluşuyor.....
şuanda yapıorum canlarım ama daha bi gün gecti cıkmaz belki hayırlısı:)