ablası kurban olur onaaaa tabii az değil 8 yaş bu topiğin ablasıyım artık duyurulurrrr
ablammmm benimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablası kurban olur onaaaa tabii az değil 8 yaş bu topiğin ablasıyım artık duyurulurrrr
Ne beğenmeyecek kuşum sor bakalım yılları geri getirmek için neler vermezdi....
Kızlar bakın o kaaddeeenn moral veriyom sizeee beni bebeğinize anlatıp teyze dedirtmezseniz döverim sizii
yooo yıllar derken çok geçkin değilim 31 yaşım hepinize taş çıkarırım alimallah sonuçta ben senin ablanım ona göreee
:76: gel canım gelgenciz güzeliz onu üzerizz
seni sevmeyen anlatmayan taş olsun kıssss keşke hepimiz aynı şehirde olsak görüşsek birbirimize destek olsak süper olurdu yeminlekızlar bakın o kaaddeeenn moral veriyom sizeee beni bebeğinize anlatıp teyze dedirtmezseniz döverim sizii
az kalmış canım senin hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız birkaç gün içinde
valla bursalara getirir sewdiririm bilen deyzesiiiii
osssunnn benim kocamda 79 lu benim kocam senin kocanı döverrr
Ne alakaysa çenem düştü kızlar saçmalıyorummmmmmmmmm
osssunnn benim kocamda 79 lu benim kocam senin kocanı döverrr
Ne alakaysa çenem düştü kızlar saçmalıyorummmmmmmmmm
seni sevmeyen anlatmayan taş olsun kıssss keşke hepimiz aynı şehirde olsak görüşsek birbirimize destek olsak süper olurdu yeminle
kızlar merhabalar,
Bizimde 3. ay denemelerde hadi inşallah bu ay tutururuz batım 23 haziran listeye eklerseniz sevinirim
kızlar merhabalar,
Bizimde 3. ay denemelerde hadi inşallah bu ay tutururuz batım 23 haziran listeye eklerseniz sevinirim
kızlar merhabalar,
hiç umudum yok ama hayırlısı cnm ama sanki olucam öyle gelio
ben konyadayım canım yolun düşerse beklerim sen nerdesinheyttt be kabardım bakkkk
Ayyy keşkeeee sen nerdesin
Bugün listeye ekleme işi yok şekerim konu sahibesi delirdiiiiiiii
ben konyadayım canım yolun düşerse beklerim sen nerdesin