ne yapalım sağlık olsun
Ekledim cnm ekledim ayyyy kıyarmıyımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapalım sağlık olsun
Bende bursadayımmm canım inş...Yolu düşen herkesi beklerim bendeee
hiç umudum yok ama hayırlısı cnm ama sanki olucam öyle gelio
Ekledim cnm ekledim ayyyy kıyarmıyımmm
ee izmirede gelin yahuuu ...
çok eğlenceli bir topikmiş burası çok hoşsunuz...
ilk sayfalarda bir bat dır gitmiş şimdi o da neymiş bakacam googledan. ben mayısta vizeyi verdim 12haziranda adet tarihim ve 19 haziran babalar gününde eşime çok güzel bir hediye vererek ilk babalar gününü kutlamak istiyorum. ya bu bat ı bulamadım o ne batman çıkıyo hep
çok eğlenceli bir topikmiş burası çok hoşsunuz...
ilk sayfalarda bir bat dır gitmiş şimdi o da neymiş bakacam googledan. ben mayısta vizeyi verdim 12haziranda adet tarihim ve 19 haziran babalar gününde eşime çok güzel bir hediye vererek ilk babalar gününü kutlamak istiyorum. ya bu bat ı bulamadım o ne batman çıkıyo hep
emelist bugün olman gerekiyodu ve olmadınmı sen hadi hayırlısı inşallahhh bence bir güzel haber daha geliyoooo
ben bursada 8 sene yaşadım canım ilk okul falan hep orda okudum.benim baba askerde.çok güzel bi şehir bursa hep çok severdim şimdi bide içinde sen varsın diye seviyorum canımbende bursadayımmm canım inş...yolu düşen herkesi beklerim bendeee
emelist bugün olman gerekiyodu ve olmadınmı sen hadi hayırlısı inşallahhh bence bir güzel haber daha geliyoooo
cnm benimçok tşk ederim dün gece o kadar üzüldümki ağlayarak gercekten çok içimden gelerek dua ettim hepimize sadece kendime değil tüm çocuğu olmayanlara artık rüyamda bile çocuk görüorum psikolojim alt üst oldu çok kafaya taktım ama bişey sölimmi hiçte umudum yok...ama RABBİMDEN ümit kesilmez. bende mantar olduğu için olmaz die düşünüorum cünkü bebeğe engelmiş duyduğuma göre offffffffff offffffffffff
BEN KONYA:))))hıı bu arada madem yazdınız herkes yazsın bakalım bebişşleri nerelerden bekliyoruz ben ankara :)
öyle kötü şeyler düşünme olumlu düşün güzel şeyler olsun mantar dediğin neki biz bekliyoruz haberlerini
HADİ Bİ GÜZEL HABERDE SENDEN BEKLİYORUZ CANIMHadi emelist canım git bi test yap lütfennnnn
öyle kötü şeyler düşünme olumlu düşün güzel şeyler olsun mantar dediğin neki biz bekliyoruz haberlerini
Bat bat dediğimiz senin adet günüm dediğin şekerim biz pek bi sosyetik oldukkktAAAAA
:)) bende başta anlayamamıştım bat ı. beklenmeyen adet tarihinmiş tatlım ya :)