• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

çok eğlenceli bir topikmiş burası çok hoşsunuz...
ilk sayfalarda bir bat dır gitmiş şimdi o da neymiş bakacam googledan. ben mayısta vizeyi verdim 12haziranda adet tarihim ve 19 haziran babalar gününde eşime çok güzel bir hediye vererek ilk babalar gününü kutlamak istiyorum. ya bu bat ı bulamadım o ne batman çıkıyo hep:1:

ilk sayfalarda bir bat dır gitmiş şimdi o da neymiş bakacam googledan. ben mayısta vizeyi verdim 12haziranda adet tarihim ve 19 haziran babalar gününde eşime çok güzel bir hediye vererek ilk babalar gününü kutlamak istiyorum. ya bu bat ı bulamadım o ne batman çıkıyo hep:1:

Bat bat dediğimiz senin adet günüm dediğin şekerim biz pek bi sosyetik oldukkktAAAAA:60::60::60:

:)) bende başta anlayamamıştım bat ı. beklenmeyen adet tarihinmiş tatlım ya :)

hıı bu arada madem yazdınız herkes yazsın bakalım bebişşleri nerelerden bekliyoruz ben ankara :)

Son düzenleme:
emelist bugün olman gerekiyodu ve olmadınmı sen hadi hayırlısı inşallahhh:66: bence bir güzel haber daha geliyoooo:52::52:

cnm benimçok tşk ederim dün gece o kadar üzüldümki ağlayarak gercekten çok içimden gelerek dua ettim hepimize sadece kendime değil tüm çocuğu olmayanlara artık rüyamda bile çocuk görüorum psikolojim alt üst oldu çok kafaya taktım :( ama bişey sölimmi hiçte umudum yok...ama RABBİMDEN ümit kesilmez. bende mantar olduğu için olmaz die düşünüorum cünkü bebeğe engelmiş duyduğuma göre:( offffffffff offffffffffff:25:

cnm benimçok tşk ederim dün gece o kadar üzüldümki ağlayarak gercekten çok içimden gelerek dua ettim hepimize sadece kendime değil tüm çocuğu olmayanlara artık rüyamda bile çocuk görüorum psikolojim alt üst oldu çok kafaya taktım :( ama bişey sölimmi hiçte umudum yok...ama RABBİMDEN ümit kesilmez. bende mantar olduğu için olmaz die düşünüorum cünkü bebeğe engelmiş duyduğuma göre:( offffffffff offffffffffff:25:

öyle kötü şeyler düşünme olumlu düşün güzel şeyler olsun mantar dediğin neki:27::27: biz bekliyoruz haberlerini:65:

kızlar çok tatlısınız ya moralimi yerine getirdiniz ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN:) sizinle konuşmak terapi gibi gelio kan testi şuan yaptıramam ama idrar testi alabilirim ama kesin cıkmaz offf beklemek cok zor cok:(

Bat bat dediğimiz senin adet günüm dediğin şekerim biz pek bi sosyetik oldukkktAAAAA:60::60::60:

:)) bende başta anlayamamıştım bat ı. beklenmeyen adet tarihinmiş tatlım ya :)

beklenmeyen mi??? biraz garip geldi... benim beklenen 12 ama beklenmeyen onun dışındakiler ...10-11-13-14-15...:)) beklenen mi demek istedin yoksa gerçekten beklenmeyen diye bişi var mı...

Back