aynen ya yeminle iş yapmıyorum heep burda sizinleyim.eşim bile şaşırıyorbizim topik bağımlılık yapıyor sabahtaan beri burdayımm....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya yeminle iş yapmıyorum heep burda sizinleyim.eşim bile şaşırıyorbizim topik bağımlılık yapıyor sabahtaan beri burdayımm....
alın işte 49 geldiii :)))) bu ay inşallah bende pozitif sonuç alırım ama daha var regl dönemime kızlar umarım hayırlısı olur bekleyip göreceğiz
Kocişle tartıştım pis koçişşşşşşşşşşş
üzmesin seniiii söyle onaaakocişle tartıştım pis koçişşşşşşşşşşş
Tarih nedir cnm ekleyeyim listeye listemiz birinci sayfada...
üzmesin seniiii söyle onaaa
sonuç negatif zaten umudum yoktu hayırlısı arkadslar artık sizlerden güsel haberler bekliorum:)
sonuç negatif zaten umudum yoktu hayırlısı arkadslar artık sizlerden güsel haberler bekliorum:)
sıkma canını bitanem bugün kandil kalpler kırılmasınerkek milleti cnm yaaa
en son mayıs 15 s.a.t bu ay sanırım 13ü gibi regl olmam gerekiyor eger hamiş değilsem
güzel haberlerimizi paylaşırız umarım burada
Regl günlerimiz aynı canım...Ekliyorum listeye...
dur bakalım hayatım hemen pes etme kaç gün gecikti kanaman?sonuç negatif zaten umudum yoktu hayırlısı arkadslar artık sizlerden güsel haberler bekliorum:)