ablası kurban olur onaaaatabii az değil 8 yaş bu topiğin ablasıyım artık duyurulurrrr
Ne beğenmeyecek kuşum sor bakalım yılları geri getirmek için neler vermezdi....
Kızlar bakın o kaaddeeenn moral veriyom sizeee beni bebeğinize anlatıp teyze dedirtmezseniz döverim sizii
yooo yıllar derken çok geçkin değilim 31 yaşımhepinize taş çıkarırım alimallah sonuçta ben senin ablanım ona göreee
seni sevmeyen anlatmayan taş olsun kıssss keşke hepimiz aynı şehirde olsak görüşsek birbirimize destek olsak süper olurdu yeminlekızlar bakın o kaaddeeenn moral veriyom sizeee beni bebeğinize anlatıp teyze dedirtmezseniz döverim sizii
az kalmış canım senin hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız birkaç gün içinde
valla bursalara getirir sewdiririm bilen deyzesiiiii
osssunnn benim kocamda 79 lu benim kocam senin kocanı döverrr
Ne alakaysa çenem düştü kızlar saçmalıyorummmmmmmmmm
osssunnn benim kocamda 79 lu benim kocam senin kocanı döverrr
Ne alakaysa çenem düştü kızlar saçmalıyorummmmmmmmmm
seni sevmeyen anlatmayan taş olsun kıssss keşke hepimiz aynı şehirde olsak görüşsek birbirimize destek olsak süper olurdu yeminle
kızlar merhabalar,
Bizimde 3. ay denemelerde hadi inşallah bu ay tutururuz batım 23 haziran listeye eklerseniz sevinirim
kızlar merhabalar,
Bizimde 3. ay denemelerde hadi inşallah bu ay tutururuz batım 23 haziran listeye eklerseniz sevinirim
kızlar merhabalar,
hiç umudum yok ama hayırlısıcnm ama sanki olucam öyle gelio
ben konyadayım canım yolun düşerse beklerim sen nerdesinheyttt be kabardım bakkkk
Ayyy keşkeeee sen nerdesin
Bugün listeye ekleme işi yok şekerim konu sahibesi delirdiiiiiiii
ben konyadayım canım yolun düşerse beklerim sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?